Yeni samsung a54 aldım ama eski telefonumda samsung olmasina ragmen sarj yeri olmuyor. 400-500 lira vermeyecegim şükür diye dusundum ama olmuyor. Ne yapmali bu sorunu nasil cozerim? Bir de nereden ucuz bulurum bu adaptörü. Vatan, teknosa gibi yerlerde 400 den asagi degil. Telefona zaten cok para verdim. Bir de kablosu bile olmayan sarj cihazina 400 lira verecek olmak icimi acıtıyor. Netten alisveris yapmiyorum. Bu kucuk, dukkan tarzi telefonculardan daha ucuza bulur muyum? Ya da bu işi evden nasil çözerim?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
www.amazon.com.tr/.../ref=mp_s_a_1_3
bu oldukça kaliteli, bunu alabilirsin
Kızım para saçacak yer arıyorsun git kablosunu değiştir
Sadece kablo satiliyor mu alabiliyor muyum oyle? Elimdeki adaptörün giris yeri nasil anlatsam terimleri bilmiyorum ama flash bellek yeri gibi. Ama telefonun kutusundan cikan kablonun ucu oyle değil. Kutudan cikan kablonun iki tarafi da küçük, iki tarafi da telefonun sarj giris yeri gibi. Ayri olarak benim sarj adaptorumun o kismina girecek sekilde ve a54 un sarj girisine uygun olacak kablo bulabilir miyim?
UGREEN 2.0 A USB-A & USB-C Şarj ve Data Kablosu, 1.5 Metre, Beyaz, 60122 https://amzn.eu/d/1KHkfu7
Kızım biraz kendini geliştir elindeki interneti araştırmak için kullan
Bu yeni telefonlara ya da işte benim a54 e olur mu?
Olur bacım
Bir de ben netten alisveris yapmiyorum. Normal telefoncularda bulabilir miyim bunu? Ya da vatan teknosa gibi yerlerde satiliyor mu bu sekilde. 400 lira vermek yerine 95-100 lira vermek daha iyi.
Bir sorum daha olacak rahatsiz etmiyorsam, musaitsen. Zamanini almiyorum umarım
Bir de benim adaptör 15W. Satici o 400-500 lira olan adaptore 25W bu daha iyi falan dedi. Benim icin hizli sarj vs onemli degil. Sarj olsun, cihazın bataryasi zarar gormesin yeter. 15W işimi gorur mu her sekilde. Sadece kabloyu degistirsem. 15W yeter mi?
Tüm adaptörler 5w elektrik ile cihazı şarj eder. Adaptörün 15 w olması 25 w olması hiç bir şey ifade etmez. Sadece 5 dk daha hızlı şarj eder. Bunun için de para vermeye değmez. Sana attığım linkteki kabloyu bakkala bile göster sana verir. A101 ler bile o kabloyu satar git al kullan.
Tamamdır. Yardimci oldugun icin cok tesekkur ederim. Sayende fazla para vermemiş olacağım.
Evdeki neden olmuyor
Ben olur sandım sonucta samsung ve giris yerleri ayni olur diye. Hatta bir sene önce eski telefonumun orijinal sarj kablosu deforma olmustu. Gidip o zamanlar 200 liraya yeni orijinal samsung sarj cihazi ve kablosu almistim. 1 sene önce aldığım kablo illaki olur dedim, oyle dusundum. Eve geldim yeni aldigim telefonu sarj edeyim de ayarlarini yapayim dedim sarj yuvasina benim o eski samsung telefonum icin aldigim orijinal samsung sarj kablosu olmuyor. Yuvaya oturmuyor. Oturmayi birak hic girmiyor bile. A54 ün ki daha buyuk sarj yeri. Ya zaten bu devirde zar zor mal sahibi oluyoruz. O kadar para ofuyoruz dolar xammiydi, vergisiydi derken. Kutunun icinden bir tek telefon cikiyor. Yok sarji i ayri al, kulakligini ayri al. Boyle olacağını bilsem s20 fe ya da honor falan alirdim ayni paraya. Satici s20 fe nin kulaklik hediyesi ve icinden sarj aleti falan cikiyor dedi. Ben eski bir cihaz diye almadim. 5-6 sene kullanacagimi bildigim icin son model olsun beni birkac götürsün dedim. Ama masrafi da bitmiyor boyle. Ayri kulaklik al, ayri sarj cihazi al, git bir de ekran korucu falan taktir. 12.700 e aldigim telefon bildigin 14 bine falan gelecek bu gidisle. Icinde kulakligi da saymıyorum Şu an . Evdeki olsa cok iyi olacaktı
Kızım eski adaptore yeni kaplayan takacaksin saf kız
Kabloyu
😅😅 biraz daha detayli anlat bakayim. Bir de altta hakan salihoglu diye birine durumu anlattim. Onu da okuyabilirsin
Dm at
Sadece şarj kablosu al ve aldığın yerde dene...
Sarj kablosu kutudan cikti zaten. Sarj adaptoru (artik adi her neyse fişe takilan kisim) cikmadi. Satarken de soylediler istiyor musun diye yok dedim, evdekine güvendim
Fişe takılan kısım adaptör oluyor evdeki olmuyorsa uyumlu değildir adaptör almak lazım düzgün bir şey al adaptör önemli pil ömrü için ve telefonun sağlıklı çalışması için..
Mecbur alacaksın.