Bi anda internet gitti ve wifi şeyi de gözükmüyor bağlanmıyor hiçbir türlü ayarlarda da yok.

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bi anda internet gitti ve wifi şeyi de gözükmüyor bağlanmıyor hiçbir türlü ayarlarda da yok.

Cevap
3Cevap
Sürücüsü silinmiş olmasın
Evet o silinmiş ama geri de getiremedim
Aygıt yöneticisinde görevilirsin onuda internetten indir ona uygun olanı
Nasıl nerden indiricem uygun olanı nasıl anlıycam
youtube.com/shorts/VSJV8AkfNmo?si=le8ghP3_8V1pr8qb burdan bak güzelim izle iyice ya telefonuna indir pcye yükle ya da telefonunu modem olarak kullan
Telefonu nasıl modem olarak kullanıcam wifi yokken onu çözmeye çalışıyorum bayadır ama bulamadım
Telefon olarak ne kullanıyorsun
İphone 14
https://youtu.be/8jQ1ESlyBTo?si=mXnhaPDTg6DNRSk1 buradan bak güzelim
Yaaa çok teşekkür ederim valla bi saattir uğraşıyorum hiçbir şey bulamamıştım çok stres olmuştum
Ne demek güzellik ben az uğraşmadım böyle
Daha deneyecek zamanım olmadı ama yarın eğer olmazsa sana tekrar sorabilir miyim
Tabi ki güzellik gönder gelsin
Teşekkürlerrr vallahi sen olmasan napardım bilmiyorum
Ne demek güzellik her zaman
Selamm baya geç oldu ama uğraşıyorum uğraşıyorum bi türlü yapamadım aklıma bi de sana sormak geldi. Bi güncelleme yapmam gerekiyor ama internet böyle çok yavaş olduğu için yükleyemiyor güncellemeyi. Sence bi alternatif bir şey var mıdır sınav haftam derslerimi yapmazsam mahvolucam çünkü
Telefona yükle neyse onu sonra pcye at
Wifi yok demek ki algılamıyor
oha buga girmistir belki
Güncellemeni yapmalısın ondan
Yardım ederiö
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey, bu tür durumlar hepimizi çıldırtabiliyor ama sakin kalalım. 🤗 Bilgisayarın Wi-Fi sürücüsüyle ilgili bir sorun yaşıyor olabilirsin. İlk olarak "Aygıt Yöneticisi"ne girip "Ağ Bağdaştırıcıları" seçeneğini kontrol et. Wi-Fi adaptörün orada yoksa, yeniden yüklemen veya güncellemen gerekebilir. Bazen sürücüler kendiliğinden devre dışı kalabiliyor, bu yüzden manuel olarak etkinleştirmen de gerekebilir. Ayrıca, "Uçak Modu"nun kapalı olduğundan emin ol. Yine de çözüm bulamazsan, teknik destek almak iyi bir fikir olabilir. Yeni yıla girmeden bilgisayarının bu sorunu çözülmüş olsun, değil mi? 🎉