AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
337Cevap
bütçeni bilmiyorum ihtiyaçlarını bilmiyorum bu nedenle şunu al diyemem ama marka olarak aşağıdaki sıralamada almaya çalış mümkün mertebe
toshiba
asus
dell
SONY VAIO ;)
VAIO logosu bile öbür markaları döver, 8 yıl falan kullanırsın ;)
Asus al lenova ne kadar iyi olsada oyun bilgisayaridir asus genel bir kullanım alani var ve kaliteli
Oyun falan oynamıyacaksan zaten o kadar önemli değil bataryası uzun giden birşey al
TOSHİBA L50-A-1CZ. Kullanıyorum çok memnunum. Görünüş bakımındanda estetik.
Markasını bilmem ama en büyük özellik açılmalı :D :D açılmıyo bizimki trip atıyor galiba :D
Lenovoz510 ya da toshiba. Yorumlara baltım kimse önermemiş ama ben o kadar program yüklüyorum kendi işimi yapıyorum zerre kadar olsun donmuyof.
Valla lenovo kullaniylrum hem de ucuz bir modelini çok mutluyum:)
Hiç kastırma
bilen bir arkadaş bul
ve ikinci el al
gerek yok sıfıra
2 sene boyunca kolay kolay bozulmuyorlar zaten
Yanlış düşünüyosun :D
en hareketli parçaları fan ve şarj girişleri, kullanım ve çevre şartlarına göre kolayca bozulabiliyor. hor kullanan birinin laptopunu asla almam. o yüzden almışken sıfır.
ucuz 500 e buldun diyelim
40 lira fan bulursun takıp temizlerler
şarjlar da 100 lira
ee?
150 lira icin 500lük laptop yerine gidip sıfır 1500 mü alıcan?
hayırlı işler hocam
Acer olmasında :D hangisini alırsan al :D ısınma harici herseyine dikkat ettim simdi cok pişmanım
Kesinlikle lenovo. Z510 i7 her türlü güzel zarif ve kullanışlıdır tafsiye ederim bn kıullanıyorum şu an
Monster al derim torunun bile kullanir. Istanbuldaysan fokus bilgisayar var kadikoyde ordan bulabilirsin. Ama az tuzlu ama adi ustunde canavar...
Hocam sen ne yaptın ya fiyatını görünce küfür etmesin arkadaş :)
Valla hocam bizde klişe olmus lenovo hp toshiba bla bla :)
Google den Acer Switch 10 bak bilhassa resimleri
Hesaplı farklı ilginç bir cihaz
bilgisayarın markasından daha çok içinde kullanılan parçaların markasına bakıp öyle al, ama casper alma sakın monitörleri erken bozuluyor sonra bilgisayar tamircisiyle kanka olursun benden söylemesi.
Şuanda levono Y510P kullanıyorum acayip şekilde memnunum. Eğer biraz daha üstün istersen Lenovo Y50 tavsiye ederim. ısınma sorunu yok, tam performans bilgisayarı
Packard Bell al 3 senedir kullanıyorum 5 sene önce de bir arkadaşım aldı daha servis yüzü görmedi Packard Bell Notebooklar performans olarak da çok iyidir
appleden sasma.. bilgisayarın iyi korunur. ram iyi olsun.. hafızsaı iyi olsun tamamdır. blutth olsun vs.
Apple pahalıdır ya :D
bir kez al işini her türlü görsün. format parasıydı yok ıvır zıvır :) seni yine masrafa sokcak. ben bu aptallıgı yaptım sen yapma:)
casper alma sakın bu arada.
Lenovo düşünüyorum aslında ama bilmiyorum
Asus iyidir ama lenovo z510 ve g510'uda inceledim güzel makineler.
z510 guzeldir. icinde bulundugu ssd hdd sayesinde windows saniyeler icerisinde acilir.
paran varsa macbook al yoksa grundig al. bu kadar basit :)
Hp , acer ve casperdan uzak duralim lutfen.
Lenovo toshiba onerdiklerim
Casper alma allah belasını versin. Tamirci tanıdı beni
Teşekkürler umarım daha fazla sorun çıkarmaz seninki de :)
casperin ne sıkıntısı var arkadaş anlamıyorum
şöyle söylim garantiye yolladım adaptörü geri gelmedi :D
ultrabook al tavsiyem daha ince daha hızlı zaten nete girip çıkıyorsanız hayli hayli işinizi görür öyle hantal notebook falan bakma derim
Tercihini sony deñ yana kullan. Ben 5 yıldır sony laptop kullanıyorum tek bir sorun çıkmadı telfonum da sony 3 yıldıe kullanıyorum sony e iyisi
dell ya da lenovo modellerine bakabilirsin. ozellikle lenovonun fiyatlari iyi. asusun eski kalitesi yok...
Asus guzel k52jr kullaniyorum5 yilini tamamlayacak hala hizi ayni isinma problemi yok donma kasma sifir asuslara goz atmani isterim
o modelin i3 ünü kullandım 3 sene sadece mavi ekran sorunu yaşadım çok fazla oyun vs oynayan birisi olarak beni de hiç üzmedi valla taş gibi alet. Tek derdim hoparlörü altındaydı ve sesi azdı :D
Aynen kardesim benmde i3 kulaklik oyun sesini hallediyo :)
Dell inspiron 5520. Çok memnunum ve servisi akıl almaz şekilde harika. Fanı bozuldu adresi alıp geldi evde yaptı gittiler
sadece net için kullanacaksın sanırım. asus olsun ekran kartı iyi olsun ful hd ekrana sahip olsun gerisi pekte önemli değil
Markaların pek ehemmiyeti yok önemli olan özellikleri. bir fiyat aralığı verirsen baya yardımım dokunabilir.
Bir teknoloji mağazası çalışanı olarak söyleyebilirim sana ki Lenova al kesinlikle :) Hpye bulaşma aşırı ısınıyor casper hayatının hatası olur garantiden gelmez :)
Marka onemli degil ozellikler onemli. Ben almadan once lebovo alcaktim oyun oynamam icin ekran karti grafik yuksek icin casper markasi aldim ve ucuz kararini sokayim aldim ist
Fiyat aralığı verirsen daha iyi bir teklif bulabilirsin. Lenovo z500 serisinde kronik işlemci fanı rahatsızlığı var, bilgin olsun. İnternetten araştır. Onun haricinde güzel makine.
toshibadan çok memnunum garanti olarakda çok hızlı ve iyiler. orta şekerli i3 işlemci 2gb rem 500gb hafıza madii olarakda işlevsel olarakda işini görür eğer ihtiyacın buysa tabi ;)
Lenova sık kullanınca bişeye yaramaz. şu an lenova kullanıyorum yavaş ağır
Kesinlikle toshiba. Satış sonrası destekde yapıyor.
sokta kappanya var 1700 tllik lnvayı 900 flan al ömür boyu kullan
Marka olarak Sony Toshıba Asus dan başkasına bakma pahalı gelirse Dell düşüne bilirsin hayırlı olsun
Grafiğe önem veriyorsan kesinlikle lenovo derim. Model olarak da lenovo Y serisini öneririm. tasarımı ve ekran kalitesi bakımından iyi. Zaten lenovonun tüm ürünleri mac ten sonra en iyisi diyebilirim. Denendi.
MSI GE60 APACHE CORE İ7 4710HQ 2.5GHZ-16GB-1TB-15.6''-2GB-W8.1 NOTEBOOK
Al hayatına tat gelsin :D
Ekran kartı idare eder ama diğer özellikleri çok iyi. Lenovo Z510 almalısın
Arkadaşım ben lenovo g510 i7 olanından aldım gayet memnunum halen kullanıyorum yani z510 alsan da onda da ekran mavimsi birazcık öyle diyorlar satın alan kişiler. Bence sen lenovo g510 al yani programlarla veya oyunlarla uğraşacaksan iyi bir laptop
Asus kullanıyorum eşe dosta kardeşime komşuma düşmenıma öneriyorum daha tık demedi makine N serisi çok iyidir özellikle
Laptopu ne amaçla alıcaksın bilmiyorum ama marka olarak toshiba samsung acer bu üçünden şaşma özelikklede samsungdan şaşma derim
intel core i3, i5, i7 birini sec i7 olursa çok iyi , ekran kartı NVIDIA OPTIMUS olursa çok güzel olur ve sana 6,00 GB Ram olsun yeter ve artar :)
asus k36s serisi var 8 gb dd3 ram 2 gb ekran kartı 1 tb harddisk olması laızm bu serilerde tavsiye ederim gü
zel seridir k serisi fiyatıda 2500 falan olması lazım
Samsung ya da Toshiba qouismio olması lazım güzel bunlar
Bence ucuz ve iyi bişey istiyorsan DELL marka pc al...
Alma bence onlarında çağı geçti artık telefon yeter
alirken amd islemci olmamasina dikkat et intel olsun
Notebook Alacaksan kesinlikle Dell Al ;).
DELL 3542 B51W81C i7-4510U 2.0GHz 8GB 1TB 2GB 840M 15.6" Windows 8.1 Notebook
fazla marka olayına girmemek gerek bence.. oyun falan da oynamıcaksan pek fazla özellikli olması gerekmez.. sana fiyat olarak uygun olanını al derim..
Apple sistemine yabancı değilsen ve bütcen uygunsa Apple.
Yoksa
Toshiba
Veya Sony
lenovo y5070 teknik servisi muazzam maille iletisimleri super ayni gun icinde cevap veriyorlar ekrani problemli yazilimsal ama genel anlamda lenovo derim ben cok arastirdim
Lenova asus Toshiba bende gereken özellikler de vardı arkadaş açıklamış birkaç marka daha vardı unuttum gücün yeterse mac al
sende bir laptop alamadın hep ekranıma geliyo sorun cevaplayamadan duramadım :D
bende seni istiyom uçarak mı hızlanarakmı kaçırsam karar veremedim
asus larda ısınma problemi yaşamazsın, modelini bütçene göre seç:)
Lenovo güzeldir g510 ya da diğer model. Memnun kalırsın.
Asus N56vz serisinden al Full Oyun pc si kasma yok goruntu hd 1920x1080
Toshiba kesinlikle
teknosa. com/urunler/125032678/toshiba-satellite-c55d-a-14m-notebook