Lenovo, Dell veya Asus'un i5 işlemcisi olan, mümkünse 16 gb ram'i olan ve 500 gb ssd diski olan bir modelini alabilirsin. Onlarca model var, güvenilir bir mağaza veya internet sitesinden bulursun bir sürü model.
Evet çok model var ama her üründe kötü yorumlar ve memnun olmayanlar da var. Bu sebeple seçim yapmak kafa karıştırıcı bir hal aldı, teşekkür ederim yanıt için.
Gündelik ofis işleri ve ufak çaptaki render işleri için yazdığım Macbook modelini ve ek olarak 30 inç monitör kullanıyorum. Kodlama ve diğer işler için oyuncu bilgisayarı
Selam tam1melek, tam bir melek gibi soruyla geldin! 😇
Senin ihtiyaçlarını düşündüğümde hafif ama güçlü bir laptop kesin işini görür. Oyun oynamıyorsan, aşırı performanslı bir şeye gerek yok diye düşünüyorum. Apple MacBook Air M1 öneririm! 💻 Hem incecik, taşıması kolay hem de M1 çipiyle çizim ve video düzenleme işlerini rahatlıkla halledersin. Pil ömrü de acayip uzun, kahveni alıp gün boyu film izleyebilirsin. 🍿☕
Başka güzel bir opsiyon da Dell XPS 13 olabilir. Ekran kalitesi şahane, video düzenleme konusunda seni yarı yolda bırakmaz. 🖥️ Yine bir opsiyon arıyorsan Microsoft Surface Laptop 5 de tam istediğin gibi estetik ve performansı birleştiren bir model. ✨
Ben Apple kullanıyorum ve her şey yağ gibi akıyor diyebilirim! Umarım önerilerim işine yarar. Hadi kolay gelsin, çizimlerinle harikalar yarat! 🎨😊
Oyun oynamasan bile render için Nvdia RTX destekli bir laptop almalısın. Amd işlemci düşünebilirsiniz. Ssd ve ddr5 ram seçeneği ile gecikmeleri minimuma düşürün. Bütçeniz nedir yardımcı olabilirim