+1 yılHP, Lenovo, Dell, Toshiba vb markalardan uzak dur. ben 4 senedir asus kullanıyorum, şu alüminyum gövdeli olan modellerden birini. Bir kaç ay önce sadece fanı bozuldu ve bir ara şarj girişi bozulmuştu başka sorun yaşamadım, onları da içini söküp kendim hallettim, servise para yedirmedim. Bu parçaların bozulması da zaten çok normal çünkü en hareketli parçalardır ve zamanla fiziksel şartlar nedeniyle ister istemez aşınıp ömrünü yitiriyorlar. Asus i7 modellerine bak. Mühendisleri tarafından soğutma sistemi çok iyi tasarlanmış bir laptop. ben zamanında i5 işlemcili aldım, ama pişmanım i7 almadığıma. 300-400 tl fark vardı. Ayrıca şunu söyleyebilirim, şu an ismini yaygınca duyduğumuz iyi marka laptoplar, bilgisayar teknolojisi daha yeni yeni gelişiyorken ismi bile duyulmuyordu ama asus o zamanlar anakart üretiminde lider firmalardan biriydi ve masaüstü bilgisayarlar için bir çok sağlam anakartlar üretti hatta iyi teknolojili grafik kartlarda da lider konumdaydı. Geçmişi iyi olan firmaya güvenmelisin. Adamlar bunca sene yol katettiler, onlara güvenmezsen haksızlık etmiş olursun. Sonuçta tecrübe herşeyden önemlisidir...
01 Yorumla- +1 yıl
Şunu da eklemeliyim. Bir üretici, kendini hangi alanda önce geliştirdiyse, o alanda en tecrübelisi o üreticidir bana göre. Piyasaya sonradan çıkmış, bilgisayar teknolojileriyle önceleri yakından uzaktan ilişkisi olmamış bambaşka sektörden gelip bir anda laptop üretimine girmiş üreticiler, bence asıl işlerine bakmalıdırlar. :)
En İyi Cevaplar
+1 yılKesinlikle lenovo. Z510 cok uygun ve iyidir mesela
312 Yorumla- +1 yıl
Ses kalitesindn hizina kadsr hersey mukemmel.
- +1 yıl
bu yorumu gormeseydım bende bunu önerecektım kendımde bunu kullanıyorum :)
- +1 yıl
Tabi ki iyi arkadas. Gtx grafik kotu olamaz. Ama bir bayan kullanicak belli ki. O kadara ihtiyaci olucagini sanmiyorum
- +1 yıl
Bir bayan icin z510 gayet makuk bir makina tasarim olarak biraz business, workstation havasinda kaliteli ve guzel bir cihazdir. Ayrica isinma problemlerinde komple makinayi sokmek gerekmez alt kapak acildiginda havalandirma sistemine kolayca ulasilir garanti kapsamindan cikmadan bakimlari yapilabilir bu 15 gun servis beklememek demek ve diger cihazlara gore daha az iscilik daha ucuz maliyettir. Parcasida piyasa da bolca bulunur. Lenovo fiyat performans kalite acisindan en iyi cihazlar su an servisleri de kaliteli
- +1 yıl
Lenovo çöplük
- +1 yıl
3 adet aldım çok da memnun değilim tabi illa alıcaksan bunu dos al daha ucuza gelir
Benim laptobum var bayiliyorum acayip mukemmel tavsiye ederim lenovo alabilirsin ne kadarin var?
00 Yorumla
+1 yılLenovo marka al ben memnunum. Ama özelliklerinden anlamam :/
02 Yorumla- +1 yıl
Valla çok memnunum, erkekler daha cok anlar. :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
335Cevap
hiçbirini tavsiye etmiyorum. ben lenova kullandım 2sene önce aldım ama şuanda pert! tabi çok program işleriyle uğraştığım için ve dewamlı format attığım ıcın buyuk ıhtımalle lakın nekadar hor kullansamda kardeşimin samsung benımkınden daha ıyı. ama o benden daha fazla hor kullandı, sınırlenınce yerlere fırlattı tekmeledı fılan felan. en ıyısı mac evet vede pahalı. amaaa artık yenı sıstem geldı all ın one pc tarzı seyler. apple mac slım kasa uretıyor, yanı bıldıgın laptop'un kasası gıbı (ekransız laptop düşün) kucuk ve ınce kullanışlı tasarım. sen sadece bir monitör ve klavye ıle mause alıyorsun yanına (ucuzlarından bulabılırsın) vede şu an pıyasada ucuzluyor (1200-1500tl arası degısıyor mac kasası, ekranda görüntü kalıtesı ve boyutuna göre 150-400arası vede klavye ıle mause da enfazla 50tl ye bulursun). yanı toplam malıyet 1500-2000 arasına sağlam apple mac bır pc yaratabılırsın! ve butun ısteklerını karşılıcak bır pc!
00 Yorumla
+1 yılHer markanın kalite kalite ürünü vardır marka kesinlikle önemsiz kullanım için
Marka servis ve teknik destek için önemlimlidir cihazın markasına değil özelliklerine bak tavsiyem vatan bilgisayara git istediklerini söyle yardımcı olurlar yinede marka istersen lenova veya japon devi toshiba derim
Önemli not kazık yememek için gold gibi mağazalardan uzak dur hepsiburada vatqn bilgisayar hızlıal ve istanbulbilişim gibi firmalardan al hangisinde ucuzsa güvenli ve uygundur
Fiyat ve isteklerini tam belirtirsen marka modelde yazabilirim00 Yorumla
+1 yıl8 senedir notebook kullanıcısıyım. Lenova güzel bir marka ama öncelikli olarak asus almanızı tavsiye ederim.
X550 serisi ya da N serileri güzeldir asus'da. Çok fazla yanınızda taşıyacaksanız ağırlıklarına da bakmanızı tavsiye ederim.
Alırken mutlaka işlemcisi mümkün olduğu kadar i5 olmasında fayda var ve ekran kartını da uzun vadede kullanmak amacıyla 2 gb almanızda fayda var.
Bilgisayar beraberinde satılan ek garantilere de çok fazla aldırış etmeyin üretici firma garantisi zaten hali hazırda mevcut. Ek garantiden satış danışmanları prim kazandığından dolayı ısrarla yapmak isteyeceklerdir.
Sormak istedikleriniz için yardımcı olabilirim.
İyi geceler.00 Yorumlailk başta çok genel sormuşsun o yüzden her kafadan ses çıkmış.
ben asla içini açmam diyorsan asus alabilirsin.
arızalı seri alma. hp'nin bazı serileri çok sıkıntılı bazı serileri çok kaliteli.
kaç tane acer aldım arkadaşlarıma hep memnunlar (birini aileme aldım)
toshiba ve sony kalitelidir ancak pahalıdır.
(not: madem oyun oynamayacaksın EKRAN KARTI OLMAYAN ya da ekran kartı modeli DÜŞÜK olan, kullananların beğendiği memnun kaldığı kronik sorunu olmayan (hoparlör, touchpad, fan, wifi...) herhangi bir markayı alabilirsin.)00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 847 cevap paylaştı. Lenovo z510 da olabilir şunlarda olabilir,
www.hepsiburada.com/.../productDetails.aspx
www.hepsiburada.com/.../productDetails.aspx00 Yorumla
+1 yılDell i tavsiye etmem fazla kullanıp pişman olan arkadaşlarım var. Ancak Lenovoyu kullanan arkadaşlarım da var ve hepsi de oldukça memnun. Ev arkadaşımda Lenovo var 4 senedir kullanıyor format dahi attırmadı henüz. Fazla oyun falan oynamaması da tabi buna etken ancak sorun çıkarmaz yani Lenovo pişman olmazsın. Onun dışında modellerini pek inceleme fırsatım olmasa da Asus'u şiddetle tavsiye edebilirim. Laptop konusunda gözüm kapalı güvenebildiğim bir kaç markadan birisidir. Ama ne için kullanacağını da söylersen daha net fikirler verebilirim :)
02 Yorumla- +1 yıl
o zaman senin işini rahatlıkla görür. Bir de bir arkadaş daha yazmış Asus K52JR model laptop ki 3 sene kullandım o modeli o biraz daha uygun olabilir fiyat olarak yanlışım yoksa eğer onu da düşünebilirsin derim :)
Herkes ucuzluk bakımından lenovo önermiş ama sakın alma.. Isınma sorunu yaşayıp saat başı kapatmak zorunda kalırsın. Dell alınabilir ama bazı modellerinde ısınma sorunu olabiliyor. Bütçene göre fiyat performans ürünü olarak Asus un bir modelini seçtim. Kullanıcı yorumlarını araştırıp okudum pişman olan yok diyebilirim.. Tercih edeceğin ürün bu olsun.. ama ürün sana Free dos olarak gelecek yani işletim sistemi olmayacak. Zaten tanıdığın birine ya da bir bilgisayarcıya Windows 8.1 yüklettirirsin.. www.n11.com/asus-x550jk-xo012d-i5-4200h-4gb-500gb-156-2gb-128bit-vga-dos-P45678760
00 YorumlaÖncelikle laptobu ne için kullanıcağına bağlı?
- Oyun
- İnternet Gezintileri (Facebook, Twitter, Tumblr, KızlarSoruyor)
- Modelleme Programları
- İş için
Oyun için kullanıcam diyorsan işlemcisi ve ekran kartı yüksek labtopları tercih etmelisin 2bin liradan aşağı bir fiyat olmaz bunun içinde 2. el hariç.
İnternet gezinrileri diyorsan al bir 2 GB notebook küçük ekran 600 lira en fazla sıfır laptob
Modelleme Programları içinde aynı şekil İşlemcisi, Ekran Kartı Yüksek laptob tercih etmelisin ortalama 3 milyar kadar bir para bayılman gerekir...
En iyi Markalar:
1. Lenovo
2. MSİ
3. Monster
4. Toshiba
5. HP
6, 7, 8, 9, Casper ---00 Yorumlaburdaki hurafe görüşler hepsi yalan :) neyde kullanıcagını bilmyrm ama orta bütçeli bir bilgisayar istiyorsan vatandan ASUS X555LN veya daha iyisi ASUS K555LN i7 işlemcili gayet kaliteli ve şık bir laptop eğer bunlardan yüksek fiyat verebilirim diyosan ki bunlardan iyisi zaten mac ASUS TP500LN İçinde Hybrid bir hd bulunuyor 24gb windows 7 kurup hızın keyfini çıkartırsın eğer bunlar çok pahalıysa ASUS X552LDV i3 işlemcili bir laptop fiyatıda gayet uygun şuanda tekneloji devi intel ve amd işlemciler konusunda güveneceğin tek firma ama lenovo kötü demiyorum tabiki deneyeblrsn fakat ömrü uzun laptop ve performans olarak gayet başarılıdır
00 YorumlaDell i şiddetle öneririm neden dersen bir ürünü satın aldıktan sonra tamamen satıcı devreden çıkar sen yetkili servis ile muhatap olursun Dell in servis hizmeti harika evine kadar yanında yedek parça ile gelip çok kısa sürede parçayı değiştirip gidiyor oraya buraya cihazı yollamıyorsun
01 Yorumla
+1 yıleğer bütcen normal ve ofis programlarını kullanmak icin alacaksan markası ne olur bilmem ama en az bir i3 al bütcen 2000 tl yukarı ise bir i7 almayı dene ha bana kalırsa casper 'den şaşma parca bulma teknik servis ve yazılımsal garanti bakımından iyi bir firma
00 YorumlaCasper. Şimdi herkes bana sövücek sende dinlemiceksin ama aynı parayı verdiğinde lenovoda i3 varken casperda i5 oluyor. Lenovıda 610m casperda 840m oluyor. Ve kesinlikle pc leri kötü değil gayet dağlam 2 senedir kullanıyırum hiç arıza yapmadı sana da tavsiyem casperdır
00 Yorumla
+1 yılOyun için düşünüyorsan farklı ürünler ya da özellikler belirtebilirim ama sadece internet yazışma ve fazla grafik istemeyen kullanım için diyorsan i3 işlemci 2 ya da 4 gb ram 500gb hdd 1gb ekran kartı olan bir laptop işini görür. 1000 tl ye acer bile bulabilirsin :)
00 Yorumla
+1 yılNe için kullanacağına bağlı hızlı olsun nete gireyim virüsle beni uğraştırmasın dersen macbook ancak oyun oynayacaksan minimum 8gb ram, i5 ya da i7 , ekran kartı nvidia gtx serisinden olmalı ( e kadar fazla o kadar iyi), en iyi görüşteki bilgisayar iyi bir bilgisayar az oyun oynayayım genel olarak kötü olmasın virüsü zaten anti virüs halleder dersen onu öneririm
00 Yorumlasana bir şey diyeceğim çok içten diyorum bak mac al bak yemin ediyorum 3 tane pc var evde
hepsini 1 hafta kullandıktan sonra formatlıyorum
bıktım bıktım tecavüz ediyorlar bana Windowslar resmen hayatımı formatlıyorlar her pazar günü dejavu oluyorum
1 tane küçük mac var halam verdi şu an bunu ondan yazıyorum o kadar rahatım ki :D06 YorumlaÖncelikle bütçe konusunda bilgi verseydin iyi olurdu ancak sana tavsiyem Asus ve Toshiba bu ikisinden birini seçmende fayda var. Lenevoya o fiyatı vereceğinize Toshiba grubunda da Satellite P855 33 K modelini alın şu an benim de kullandığım süper bir bilgisayar.
00 Yorumlakesinlikle asus lenova demissiniz iyi duruyor hic alakası yok ortalikta lenova z serisinden çıkma parcalar dolaşıyor kendimde pc teknik servisimiz var ordan biliyorum anakart arızası çip set ekran kartı arızası saymakla bitmez bakınız exper lenova casper uzak durun bir de hp nin bazı modellerinden her seyden once bir lap top ilk açılışta ne kadar cpu gpu ram uclusunde calisiyor acilis hızları ve islem hız sn önemli
00 Yorumla
+1 yıllenovo z510 kullanyrm ve çok memnunum özelliklerine göre fiyatı da çok iyi hiç düşünmeden alabilrsn derim. benim için tek dezavantajı bataryası harici değil fişe taktığında bataryayı çıkarayım koruyayım diyemiyosun ama energy manager programı ile batarya ömrünün kullanımını kontrol altında tutabiliyosun
00 Yorumla
+1 yılal sana canavar. bunun üstüne söz söylenir mi?
www.sadecenotebook.com/dell-inspiron-3542-b21f81c-notebook-pmu36185500 Yorumla
+1 yıllenovo kkulanıcıyım z500 var okdar abartacak bir ısınması olmuyor ve :) öneriririm hem uygun fiyatları var caper ve hp pişmanlıktır :) yani gönül rahatlığıyla alabilirsin :)
www.vatanbilgisayar.com/...w81-notebook-16967.html
bunuda bir düşün derim hayırlı olsunn.)00 Yorumla
+1 yılAsus marka ürün kalitesi ve servis kalitesi bakımından çok iyi alavağınız notebook i3 ve üzeri işlemciye sahip olmalı bunun yanında ideal kullanım içim 4 gb ram ve oyun da oynarım derseniz harici 2gb ekran kartı olmalı sabit disk kapasitesi pek önemli değil
00 YorumlaMicrosoft Surface Pro al. Ben 1 senedir kullaniyorum her turlu ihtiyacini karsilayabilen tek cihaz. Tablet formunda ama i5 islemcisi var, yani her istedigin windows yazilimini, oyunlar dahil (ben wow oynuyorum ustunde) calistirir. kalemi var defter gbi not alabiliyosun. mukemmel bisey istiyorsan bunu al.
00 Yorumlazaten mac ile pc ayri seyler ne istedigini biliyormusun, dell lenovo asus iyidir bunlar ne olarak kullancagina bagli olarak bak ozelliklerine genel olarak ustun, fiyat performans olani al, hatta daha onemlisi dis gorunum olarak begendigini al, icleri fiyatina gore hemen hemen aynidir
00 YorumlaLaptop deyince aklıma yalnızca üç marka geliyor. Diğerlerinin bir işe yaradığını pek görmedim. SONY TOSHIBA APPLE. SONY VAIO yani Laptop bölümünü sattı diye biliyorum onun için diğer ikisinden birini öneririm.
01 Yorumlane kadar fiyatın var lenova iyidir candır bir de asus düşün ve dell olsun diğer markalara hiç bulaşma bu sene aldın mı seneye bir daha almak zorunda kalırsın bu seriyiyi hiç bilmiyorum bakmam lazım
06 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle yap bir de Lenovo z510 iyidir diğerini alma zaten eğer işimi görür diyorsan alabilirsin bunu neyde kullanıcaksın normal olarak yoksa oyun grafikerlik kurgu gibi şeyler de mi kullanıcaksın normalse bu yeter zaten sana ama şu var 16gb ram 8gb ekran kartı 1-1.5 tb harddisk olabilir ve çok iyi bir şekilde kullanabilirsin lenova veya asus olsun acer diyorlar bir de ama ona girme sen yine de hiç
casperla hp alma pişman olursun 1-2 senede ısınmaktan patlar falan allah korusun :) tercihim her zaman ASUS. 1800-2500 arası güzel bir i5 alabilirsin vatana gir asus i5 leri araştır çok iyi laptoplar var. Lenovoda iyidir.
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kullanım amacını, bütçeni, peşin, taksit durumunu tam olarak belirtmelisin. yoksa seçmek imkansız olur. Laptopun gücü, ekran boyutu, ağırlığı, kalitesi.. v. s.
02 YorumlaLenovo alabilirsin. Ucuz ve kullanışlıdır. Oldukca kaliteli, bizzat kendim denedim. Asus' a gelince bazı modelleri çok kötü çıkabiliyor. Arada asus çok problem yaratan modelleri piyasaya sürüyor, ısınmaydı, kapanmaydı, donmasıydı, şarjının çabuk bitmesi gibi bir çok modelde sorun yaşıyor. 2ci alternatif dell laptop alabilirsin oda uygundur.
00 YorumlaParan varsa Mac al hiç girme diğerlerine Apple dan şaşma ne virüs bulaşır nede başka bişey kafan rahat en ufak takılma kasma "uygulama Yanıt vermiyor" gibi Saçma sapan hiç sorun çıkarmaz eğer sıkıntı yaşarsan gel yüzüme tükür
03 Yorumla- +1 yıl
Hayatımda Windows kadar Saçma bir işletim sistemi görmedim abim 5 milyara pc topladı 32 gb ram 10 para etmez i7 işlemci olsa kaç yazar virüs girince hepsi aynı halt kasıyor donuyor Saçma sapan bir çok derdi var sen ne kullanıyorsun dersen evet ASUS win7 işletim sistemi kullanıyorum param olsa 2,5 - 3 milyara kesinlikle MAC alırdım
- +1 yıl
Ozaman ASUS al derim ben Lenovo işe yaramaz pişman olursun Isınma sorunumu ararsın ne ararsan onda işlemcin iyi olsun 2.53 GHz ideal İntel core 2 ya da i5 alabilirsin oyun oynamayacaksan ekran Kartı modelin önemli değil 1 gb nvidia olsa yeter ram 4-6 GB arası sana yeter bu özelliklerde 1,200-1,500 tl arası rahat ASUS modellerinden bulursun
Laptop alacaksan DELL almanı tavsiye ederim. Yıllardır laptop üzerinden daimi olarak çalışan biri olarak DELL markasının çok dayanıklı ve işlevli olduğunu düşünüyorum ki ben de DELL kullanıyorum.
00 Yorumla
+1 yılseni bundan 5 sene sonrasında bile idare edebilecek hesaplı bir makina istiyosan toplama leptop tavsiye ederim, victor veya monsternotebook araştır özellikle victor'da 1500 liraya acayip makina var.
00 Yorumla
+1 yıllenovo z710 da bakabılırsın. klavyesı ışıklı , daha büyük. ben cok memnunum acıkcası i7 ıslemcı 8 gb ram 2 gb ekran kartı 1tb v. s v. s 2000-2200 tl ye alabılecegın en ıyı pc lerden.
00 Yorumla
+1 yılAşısında 1500-1600 TL arasında bir laptopu vardı gerçi hala var fiyatina gore özellikleri gayet iyi ayrıca burada fazla bilgi edinemezsin googleye bütçenin yazıp arama yap teknoloji forumlarında gir ornegin donanımhaber baya bilgilenirsin
00 Yorumlalenovo iyidir ancak uzun vadeli kullanim ve yerinde servis ozelligi nedeniyle dell derim ben. sadece metal kasa olmamasina dikkat et, isini fazla fazla gorecek bir iki model onerebilirim istersen
00 Yorumlaoyun oynamayacaksan standart özellikli bir pc olabilir, mesela ram 4-8 gb, işlemci en fazla i5, ekran kartı pek önemli değil... Hp'leri öneririm mesela
00 Yorumlakendi satın aldıklarımızı övmemiz normal :) ama gerçeği istiyorsan,
markanın hiç bir önemi yok, (acer, exper, casper, pro2000 gibi saçma markalar hariç)
bazı arkadaşların dediği gibi ne istediğine karar vermen lazım. En iyisi dersen 10.000$ a kadar yolu var.
İşlemci, ekran kartı ve toplam kaliteyi ölçen ve sıralayan siteler var oraya bak.
notebookcheck-tr. com/Mobil-islemciler-Benchmark-Listesi.10106.0. html00 Yorumla
+1 yılhiç uğraşma monster abra a5 al derim
tabi beğenmiyorsan amd işlemciden uzak durarak ram ekran kartı vs. değerleri yüksek olan bir cihaz al. uzun yıllar idare eder seni00 Yorumlaeni si sana hp pavilon öneririm bende aynısını kullanıyom hem dayanıklı hemde hızlı pil durumu da 5 saat dayanıyo i 5 islemci 1 gb ram var hızlı akışkan cok hızlı bır bilgisayar aldığim yer bana bunu tavsiye etti bende aldım cok memnunum bence sende almalısın
00 Yorumla
+1 yılDış görüntüsü güzel olsun donanımsal bir sorunda çıkarmasın istiyorsan Asus öneririm türkiyede en sorunsuz markalardan ve en güzel görünüme sahip markalardan birisidir. Biraz fiyatı uçuk ama vereceğin paraya kesinlikle değer. Hiç bir şekilde ısınma sorunu da yaşamayacağın bir marka.
00 Yorumla
+1 yılPc tekniklerini olarak söyleyebilirim ki sakin Lenovo ya bulaşmayın. Eğer maddi imkanlarınız yerinde ise SONY dusunun. Kaliteli ve yarı yolda bırakmaz sizi. Orta yollu derseniz Toshiba derim. Bu arada Casper Notebook ile hayal ile kurmayın. O sadece görsel bir şölendir. Saygı ve selamlar. Esenlik kalin...
01 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılişlemciyi ve rami yüksek tutun fazla ısınmayan modellere ve kasa kalitesine dikkat edin ucuz malzemeli laptoplardan uzak durun...
Asus
Toshiba
Lenovo
Sony00 Yorumla oyun oynamayacağını ve genelde tarayıcı kullanacağını düşünürsek bilgisayarın çözünürlüğüne önem vermelisin. çünkü daha fazla dizi, film izleyeceksin işlemcisi, ram'i senin için fazla önemli olmayacaktır. çözünürlülüğünün en azından 1600x900 olmasını sağla yeterli.
00 Yorumla
+1 yılcasper ve exper alma
i5 - i7 olsun
ram'i 4'ten fazla olsun
ekran kartı da mümkünse 2 olsun
ghz olaylarına hiç girmiyorum ve en az 500 gb harddisk şart12 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim :) Bir de ekranı geniş almaya dikkat et :)
Tam olarak ne için kullanıcağınıza bağlı fakat Apple öneriyorum başka öneribileceğim markalarda var tabiki Acer - Toshiba - HP bu markalar sağlamlar. Casperin Laptoplarını sakın alma.
00 YorumlaNe için alacağını belirtmedin. Sadece internet vs işlerin hallolması için mi yoksa oyun makinesi mi istiyorsun. Bunu belirtmeden kimse yorum yapamaz.
01 Yorumla
+1 yılWindows tabanlı alacaksan en kralı Dell dir kardeşim. Ama ben Mac öneririm. Mac Air 11 alabilirsin 2500 e falan var piyasada
10 YorumlaAlabiliyorsan , bütçen yetiyorsa zorlayip macbook al derim ( 2. el bile olur ) 20 senem PClerle dövüşerek geçti 4 senedir rahatım. eşim kardeşim kuzenim kime aldirdirsam 1-2 hafta homurdandilar bana sonrasinda ise allah razı olsun diyip duruyorlar :)
00 Yorumla
+1 yılÖzelliklerini incelemeye üşendim. Lakin marka bazında bakarsak dell de, lenovo da iyi markalar. Dell bir tik daha iyidir.
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 317 cevap paylaştı. Alacaksan HP al..
Firmamdaki tüm 1 yıllık lenovoları değiştirdim.
Şu an HP deyiz..
Bizden mutlusu yok00 Yorumlaİş, eğlence, okul? Çizim programları veya yüksek ekran kartı gereksinimi olan oyunları mı oynayacaksın ya da sadece film, müzik, internette sörf olarak mı? Hangi amaçla kullanacaksın?
00 YorumlaOyun için kullanıcaksan Dell öneririm ama film, dizi vb şeyler için IPS ekrana sahip laptop lara bakabilirsin
01 Yorumla
+1 yılASUS N550JK-CN168H alabilirsin. BELLEK: 12 GB İŞLEMCİ: Intel Quad-Core i7-4700HQ SABİT DİSK: 1,5 TB EKRAN KARTI 4GB İŞLEMCİ HIZI 2.40 GHz 3000-3500 TL ARASI BİR FİYAT
00 Yorumlahiç düşünmeden asus derim dayanıklı uygun 2 kattan düşürdüm hala kullanıyorum 6 . seneye girdi ısınmaz problemsiz
00 YorumlaKullanılacağın laptop ta ne tür islemler yapmayı düşünüyorsun? Hangi amaç için yani iş, okul, öyle film müzik internet takılma vs?
00 YorumlaEn iyiler: Sony Vaio - Apple - Toshiba tabi bütçene bağlı.
Eh iştelik: Lenovo, Acer, Hp [GENELİ TIRT]00 YorumlaMSİ en iyisidir ama çok pahalıdır , lenovo asus alabilirsin güzel markalar, casperin yanından geçme :)
00 Yorumla
+1 yılbenim sana önerebileceğim toshiba ve asus tabi toshibalar biraz daha pahalıdır asusa göre bende alırken çok araştırmıştım o zaman bütçeme göre en uygun olarak asus aldım ve gayet memnunum hiç sıkıntım olmadı
00 Yorumlaucuz işi istiyorsa kaliteli çin:lenova
pahalı işi istiyorsan japon :toshiba
orta kaliteli istiyorsan tayvan :asus
orta kalite istiyorsa abd :dell
kullanabilirim diyorsan benim tavsiyem abd : mac00 Yorumla
+1 yılCasper'den uzak dur.. i3 veya i5 işlemci tercih etme
10 Yorumla
+1 yılAsustan vazgeçme bir tane packerd bell aldim iki ay önce 10 gün sonra tamire verdim hala tamirde vatan bilgisayar sürekli mesaj çekiyor bana ürününüz bakımda en kısa zaman da gelecek diye..
01 Yorumla- +1 yıl
Üstelik bilgisayarimi 2100 TL ye aldim
- Devamını Gör (295)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler