Iphone Fiyatına Değer mi? Android Fiyatına Değer mi?

5 yıl Iphone 3gs kullandım sonrasında 8 yıl çeşitli Android cihazlar kullandım. Şuanda Iphone 14 pro max kullanıyorum. Android cihazlarda da memnun kaldığım cihazlar oldu. Standart bir kullanıcı olduğum için fazla teknik özellik aramıyorum. Benim için telefonla uğraştığım zaman takılmaması, seri olması yeterli. En son Android'i hafıza ihtiyacı sebebiyle 512gb aldım. Normalde %90 hafıza boş olan cihazın seri olması gerekirken bendeki cihaz minimal donmalar yaşıyordu. Açıkçası iade, tüketici hakem heyeti süreci uzun ve bıktırıcı olduğu için o cihazı yedekte tutup şuanki Iphone'u aldım. Genel olarak tüm Iphone modelleri iş görüyor. Büyük ekran sevdiğim için pro max aldım. Hâlâ IOS'taki kapalı kaynak yazılım sebebiyle fotoğraf harici dosyaları pc'e aktaramıyorum fakat harici aplikasyonlarla bu sorun ortadan kalkıyor. Android'te bu durum yok biliyorsunuz. Direkt data kablosuyla aktarım oluyor. Batarja konusuna gelirsek sondan önceki Android'im 15dk'da tam şarj oluyordu fakat günde 3 kere şarj istiyordu. Şuanki cihaz gün boyu yetiyor fakat 25w olduğu için biraz geç doluyor. Sizin düşünceleriniz neler?