İyi kötü 5s buldum 300 TL ye alıcam hem arkadaş i taniyom bana saticak güvenilir yani internetten alıp ya param giderse dolandirirsa kargo gondermrzse gibi sorular kafamda dolanıyor en azından gördüğüm bildiğim biri olsun ki alışveriş yapabiliyim rahat rahat iPhone 5s almaya değer mi sosyal medyada gezinmeye kamerasida güzel çeksin müzik de dinleyim sadece iletişim amaçlı almaya değer mi oyunla işim olmaz zaten ama çok küçük olduğu için iPhone ye o parayı vermem çok zoruma gidiyor
Güncellemeler
+1 yıl
Vermezdim evet
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Birader milattan önce kalan telefonu alıp iyi mi diye sormak ne bileyim saçma geliyor ama idare eder seni
Ya sadece iletişim kurmak için alicam arada bi internette biseylere bakarım yorum için eyw genelde herkes öve öve anlatıyor iPhone yi alınca onuda gorucez deneme amaçli 5s alicam dolandirilma korkusu olmadan bitane reedern P13 blue Max var oda sıkıntılı çakma telefon gibi 3 kamera var normalde ama içinde 1 kamera var ilerde sorun yaşamamak için almadım yerli yapım olunca güvenemiyorum 5s i birini aramak için konuşmak iletişim kurmak instada sosyal medyada takılmak için müzik dinlemek için kullanicam zaten bide siriyle takılırim
Onlar çok eskide kaldı
Onu alacağına hiç alma daha iyi
Değmez
Niye peki
Çok eski yetersiz
Benim ihtiyaçlarımi goremicek kadar kötü mü bu iPhone
5s diyorsun kaç yılında çıktı bak istersen
9 sene falan olmuş çıktığı yılla işim yok zaten benim arama yapsın müzik dinletsin insanlarla iletişim kurmami sağlasın yeterli zaten
Onlar için tuşlu telefon bile iş görür onlarda sıkıntı olmaz ama ekran küçük ve batarya çok kötü günde 3,4 defa şarj edersin onun parasıyla sıfır android telefonlar var fıstık gibi
300 tl mi kesin vardır onda bir şey
Bataryayı degisicem zaten iPhonene yedekte kalıcak
Ölüsü o fiyata vermezler
Sıfır da taksan 1 gün zor çıkar internet girersen
Onu diriltirim telefonu onda sorun yok zaten bi batarya bide şarj soketi bozuksa değiştiririm
300 TL olması şüpheli güven vermiyor ama sağlam ise tamam bir de parçaları orjinal mı?
Parçalar orjinal sağlam sadece batarya degisicek bazen şarj olmuyor dedi batarya değişince düzelir dedi onu hallederim hem bunu alırsam yatırım da yapmış olurum yani hani 2k ya kadar var bu telefon internette takas olarak kullanabilirim bazıları iPhone için ölüyor takas istiyor
Aklın kesiyor ise neden olmasın ama masraf edeceksin aynı hesap olacak
Sorun olmaz fazla yaptıklarıma değsin de gerisi önemli değil
En azindan iPhone 5 değil
Kendini öyle mi teselli edecen. d
Para bol nasıl olsa sorun olmaz benim için hem teselli değil
iPhone 5 daha eski ona göre yani şikayeti de fazla geliyo
Para bol olan insan böyle mi uğraşır ve bu model
5s de aynı durumda
Fazla para vermem ben özellikle iPhone ye
Diğerlerine de vermezsin. d
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!