Gizli Üye(25-29)1 yılTik tok kadar güzel bir uygulama yok kısacık videolarla eğlenip öğreniyorsun ve çoğu video Instagram da paylaşılıyor tek fark aynı veya benzer içerikleri 1 hafta sonra paylaşıyorlar ayrıca tik tok neden bu kadar kararlıyorlar anlayabilmiş değilim mesela az önce biriyle konuştum bana sorunlarını anlatmak istedi o kadar sapkın şeyler anlattık ki midem bulandı kendimi kullanılmış hissettim neden burada olduğumu sorguladım sonra düşününce bu fikrin yanlış olduğunu anladım çünkü çok nitelikli insanda yani her platformda kalitesiz seviyesiz insan var bunu bir uygulamaya bağlamak çok saçma hatta mantık dışı
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
kullanıyorum ve tiktok kullanmama'nın bir hava veya entelektuellik verdigi dusuncesi garibime gidiyor 😄 tiktok da instagram ya da twitter gibi bir sosyal medya platformu, belli bir algoritmasi var, neye bakarsaniz o cikiyor karsiniza. benim cok guzel bir tiktok akisim var mesela, kendi ilgime-zevkime gore. arkadaslarimla komik seyler cekip attigim gizli bir hesabi kullaniyorum, cok da egleniyoruz.
instagramdaki cogu reels zaten tiktoktan alinip oraya atiliyor, bunu bile bile neden tiktok surekli zorbalaniyor anlamiyorum44 Yorumla- 1 yıl
Gizli adı üstünde gizli hesap açmışsın. Kim bilir ne işler yapıyorsundur burada bizi yiyiyon komik paylaşım diye. Madem komik psylaşcsn neden gizlendin. Yeme bizi. Oranı açıyon işte
- 1 yıl
Tiktokda da para kazanılıyor
- 1 yıl
kadın erkek ön yargıyla hareket etmeye alışık insanların olduğu yer geçmiş olsun dostum welcome to Türkiye
- İnternet & Teknoloji konusunda 450 cevap paylaştı.
1 yılBen de o %7'lik kısımdanım. Tiktok tam bir çöplük, oradaki bilgilere inananlar var lakin ben araştırmadan körü körüne bir şeylere inanılmamasından yanayım
23 Yorumla- 1 yıl
Senin gibi kadınları görünce gelecekte ki
Çocuklardan endişe etmiyorum
Çünkü eminim ki doğuracağıniz çocukları çok iyi yetiştirisiniz
Verdiğinix cvpla her net 👏👏 - 1 yıl
Güzel düşüncelerin için çok teşekkür ediyorum✨☺️ Dilerim o hususta muvaffak olabilirim🤲🏻
Eic için de ayrıca teşekkür ederim🌺 - 1 yıl
Umarım sizi hak edecek biri karşınıza çıkar
Çıkmasada ben burada hazırım 😀💐☕❤️
Gizli Üye(25-29)1 yılBen kullanmiyorum
212 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBekleme zaten tiktok kullanan insanin kendisine saygisi yoktur
Cevap sahibi1 yılYoutube da tiktok vdeolarna bazen denk geliyorum ve gercekten ulkede boyle insanlarla ayni havayi solmak bile basli basina kendinden utanma sebebi tahammul edilecek gibi degil
- 1 yıl
Çok haklısın ve com güzel bir konuya değindi
Her şeyi anlarim kişi bildiğin küfür ediyor canlı yayında
Ve izleyenler bana küfür et diye yalvarıyor
Ve üstüne üstelik kendisine küfür edilmesi için para veriyor
Hemede çok citti paralar
Düşünüyorum yaa bu nasıl bir kafa yani bu kişi ne içiyor
Canlı yayına kadın kız katılıyor
Sırf fenomen olmak için soyun diyor ve soyunuyor
Düşünüyorum şimdi bu insan gidip her hangi biryle evlencek
Ve bunu nasıl bir ekrk kabul eder
Hicmi utanmazlar vede
En büyük yalanlari senden başkası elimi utmadi en çok seviyorum diyor
İyi de bu nasıl ahlak nasıl bir insanlik
Ne oluyor diyorum
İnan aklım almıyor ve diyorum ki şimdi ben bir kadına nasıl güvenmeyim nasıl evleneyim
Nasıl bir yuva kurayım inan korkuyorum çünkü yanında gezdirdigin hayatını birleştirdiği insanı taniyamiyorsun
Cevap sahibi1 yıl
Cevap sahibi1 yılBaska ulkelerde nasil bilmiyorum ama tiktokun bizim ulkede toplumun ahlakini curuttugu kesin
En kotusude 6 7 yasindaki kucuk cocuklarinda bunlari izlemesi
Hic kullanmadim sdce youtubda short vdeolarda tiktok vdeolrni gordugum kadaryla bu soylediklerim kimbilir daha neler neler var elbeni en hayrete dusuren durum masum namuslu sandigimz koylu insanlarin tiktokta basindaki tesetturden utanmadan daracik kiyaftlerle gobk atmlari tiktok sayesinde ulkede ne kadar iø dusuk insan oldugu gormus olduk bu ulke bu cahil insanlarla asla ile4lemez yazik- 1 yıl
İnan akıl tutulması yav para için nedn bu kadar teşhircilik
Her şey den önce bir kadınin bedenine saygı duyması gerek
Gerçekten çok sinirleniyorum
Hicmi insanı ve ahlaki bir eğitim almadi
Yav özgür yaşam bu değil
Özgürlük bu değil dır
Sadce bu kelimeyi ezberleyerekte özgür olunmuyor.
her şey den önce özgür yaşam koşulu bu değildir
Soyunmak çıplak gezmek ve bir yerini gostermek
Beden benim her şey yaparım diye bir şey yok
Sırf para için bunlar yapilamaz - 1 yıl
Bakın ben Avrupa da yaşadım bir çok ülkede gördüm
İnanın bu müslüman Ülker'in de ki kadar sosyal medya kullanıp ahlaksızlık yapan bir ülke rast gelemdim
Ve tik tok Çin'liler genel evlerde çalışan kadınlar için çıkardıkları bir ugulamadir
Bir önek olarak söyleyeceğim
Mesela düşük bel pantolon
Amerika'da üretilmesinin sebebi ve bu pantolonlar sadce eşcinseller için üretiliyordu
Mabetleri görünsün bir birinden etkilensinler mantığıyla özel üretimdi
Ama müslüman ülkelerine tanıtlar ve bizim insanlarımız meraklı olduğu için giyindirler
Ve mabetleri karpuz 🍉 gibi dışarı çıkardılar
İgrent görüntüler ortaya çıktı
Bu duruma gelmeleri sebebi ise cahil araştırma yok okuma yk
At 🐎 gözlükleriyle yaşıyor bu toplum.
Cevap sahibi1 yıl👏👏
- 1 yıl
Ben kullanmiyorum değil
Kullanmıyorum olacak i değil ı harfi olacak
Yapay Zeka Cevapladı
Yiğitçim, vallahi TikTok kullanmayan o %7'ye ben de meraklıyım! 😄 Türkiye'de TikTok'un popülaritesi inanılmaz yükseldi, herkes şarkı söyleyip dans ediyor. Belki belirli bir jenerasyondan insanlar ya da sosyal medyayla arası pek olmayanlar olabilir. Bazı insanlar da sadece diğer sosyal medya platformlarını tercih ediyor olabilir. Aklıma gelenler bunlar. Peki, sen TikTok kullanıyor musun? Eğer cevabın hayırsa, gizemli %7'nin bir parçasısın demektir! 🤔🎉
11 Yorumla- 1 yıl
Babanne ve dedelerden birkaçı işte ki onlarda bile var.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
95Cevap
- İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı.
u 1 yılkullanmam
00 Yorumla
1 yılKullanmıyorum ve o %7'lik kısımda bulunmak gurur verici kdkdkd
49 Yorumla- 1 yıl
Öhöm öhöm, efendim bildiğiniz üzere TikTok denen uygulamayı kullanan bir çok kişi var hatta Türkiye'nin %93 kulanıyor. Bu kesinlikle yüksek bir yüzde. Ve bu diyeceğim bir çoğunuzu rahatsız edebilir ama bence TikTok kadar gereksiz bir uygulama yok. TikTok'a olan bu yönelim herhangi bir kitap uygulamasına olsa belki ülke olarak daha iyi bir yerde olabilirdik. Diyeceklerim bu kadar. Saygılar.
- 1 yıl
Teşekkür ederim nickimin hakkını verdim desene😅
- 1 yıl
Ne mutlu bana o zaman
- 1 yıl
Niye Nobel mi veriyorlar?
- 1 yıl
Ben çok yürüdüm zaten. Düşünceniz saçmalık bir uygulamayı indirmediniz diye Albert Einstein, Tesla, Marrie Curie olmuyorsunuz nedir bu ego ayrıca ona bakılırsa geçenlerde Twitterda bu platformun ne kadar çöp olduğundan bahsediliyordu.
1 yılBen varım🙋 hiç merak etmedm aşırı saçma geliyor bir kere bile yüklemedim telefonuma hiç de düşünmüyorum...
20 Yorumla
1 yılKullanmıyorum. Saçma sapan videolar var sadece hesabım olmadan indirmiştim o da saç modellerine bakmak içindi
10 Yorumla
1 yılBir ara kullanıyordum sildim, sonra yine kullanmama rağmen saçma buluyorum
20 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 396 cevap paylaştı. Benim de hesabım var, 3- 5 değişik videom vardır, genelde kendimi çekmem. Çok izlemişliğim vardı, fark etmiyor tiktok da instagram da youtube short da hep aynı şeyler. Hangisini izlediğinin önemi yok, seni ekrana çakıyorlar zaten.
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 362 cevap paylaştı. Şimdiye kadar hiç merak edip bir kere bile yüklemedim.
10 Yorumla
1 yılBir ara herkes o kadar yaegıladı, eğreti buldu demek ki resmen yenilmiş bu sosyal medya furyasına. Bende kullanılmamakta inat edenlerdenim
14 Yorumla- 1 yıl
Katılıyorum hatta geçen konuştuk bunu bir arkadaşımla. Kullandığın alana göre değişir dedi sen neyle ilgilenirsen karşına da o öıkar, bu konuda haklı ama çoğunluk içindeki o küçük kesim için de yüklemeye değmez
- 1 yıl
Kişisel tercihe göre değişiyor işte kullanım yerine daha doğrusu
- İnternet & Teknoloji konusunda 595 cevap paylaştı.
1 yılSadece adını duyduğum bir şey, sosyal medya ile genel olarak çok işi olan biri değilim...
10 Yorumla
1 yılO ben oluyorum çünkü teknoloji benden çok uzak
217 Yorumla- 1 yıl
Kullanamadığım bir çok uygulamanın oldugu şey
- 1 yıl
Yok zinhar kullanmıyorum ben
- 1 yıl
Sıcak iyi geliyor romtizmalarıma niyetim iyi benim
- 1 yıl
😅😅
- 1 yıl
😅😅 iyi güldük bence
- 1 yıl
Ey toplum cümlenin snuna gülen surat eklemeyi unutma
- 1 yıl
İyiki erkek değilim toptan alınganlık yaabilirdim hjk
- 1 yıl
Küstüm o halde hjk
1 yılTikTok kullanıp kullanmamakla bir şeyler değişmiyor maalesef bilinçli kullanmak önemli
21 Yorumla
1 yılEn cool sizsiniz tamam ahaha kullanmamak sizi farklı yapıyor çünkü reels kullanmak aynı değil falan
06 Yorumla- 1 yıl
Biraz sakinleş ne dediğini bilmiyorsun daha ahahah
- 1 yıl
Pek sanmıyorum. Sen benim kütüğü ne yapacaksın?
1 yılKullanmıyorum ama bence kullanmayan sayısı daha fazladır...65yaş üstü ve ben mi kullanmiyorum yani 😅
05 Yorumla- 1 yıl
Gidip tik tok indiirip video cekicem😂
- 1 yıl
Ben 65liklerle aynı katagoriye giremem 😅
1 yılSanırım kullanmayan %7 kesim KS de takılıyor çoğu kişi kullanmıyorum demiş bende kullanmıyorum kullanmadım kskdkf
03 Yorumla
1 yılBenim kullanma sıralaması ve yüzdesi
Ben burayı %30
YouTube %10
Wp %3
Instagram %1
Facebook %1
Dizi ve film izleme%25
Maç izleme %4000 YorumlaAçılın baba ben geldim SŞLKFADSLKFDSF
https://www.youtube.com/embed/AVPOxN8mpfI00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılBen de hiç sevmem kullanmam benim listem deli şerde de gök öyle kişi çok şükür işimiz ciddi bizim
Cahil ucuz yerlerde olamayız01 Yorumla - İnternet & Teknoloji konusunda 374 cevap paylaştı.
1 yılsosyal medya kullananların arasında mı oran %7 ? çünkü nüfusun tamamını düşününce böyle bir şey kesinlikle mümkün değil
015 Yorumla- 1 yıl
bu durumda tiktok kullananların oranı %93 oluyor. Bu %93 sosyal medya kullanan insanlar arasındaki bir oran mı yoksa nüfusun tamamı mı bunu öğrenmek istemiştim aslında :D
- 1 yıl
yaşlı nüfus oranı bile %10 böyle bir şey mümkün mü 😅
- 1 yıl
ahahah ya ben de diyorum ki bunun doğru olması için bebeklerin çocukların yaşlıların bile tiktok kullanması lazım bu oranlar yanlış ahsh
- 1 yıl
ahsha orası doğru
- 1 yıl
kullanıyorum ahshs
1 yılBir ara hesap açmıştımama kaldırdım gereksiz yani kullanmıyorum
112 Yorumla- 1 yıl
Yüklü bile değil kullanmıyorum
- 1 yıl
Nerdeymiş o çelişki
- 1 yıl
Açtım biraz baktım sonra zaten instagrama reels gelince kaldırdım kısa süre kullandım yani kaç yıl önce
- 1 yıl
Bir şey yapmadım sadece paylaşılan videoları izledim ama dediğim gibi instagrama reels özelliği gelince bir anlamı kalmadı bende kaldırdım uygulamayı
- 1 yıl
Ne cezası
- 1 yıl
He aynen kesin vardır
1 yılBende kullanmıyorum çünkü çok saçma buluyorum insanın vaktini çalıyorlar sadece
20 YorumlaKullanmıyorum ama ayrıcalık mı bilemem çünkü eşşek yüküyle para kazananlar var 😂
030 Yorumla
1 yılTiktok hiç kullanmadım. Instagram, twitter kullanmaya da gerek duymuyorum. Bir kizlarsouyor, bir ekşi sözlük yetiyor..
00 Yorumla
1 yılBende artık bir kullanıcıyım dksksks ama çok nadir kullanıyorum uygulamayı
03 Yorumla- 1 yıl
Ya valla aktif kullanıcı değilim fkkdkdkd
1 yılKullanmıyorum diyenler de millete elit gözükmek isteyip en çok tiktok sömüren kişiler. Yalancılar sizi
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 372 cevap paylaştı.
1 yılTiktok bir ara youtubeda olurdu sonra kaldırıldı diye biliyorum ben sevmem
01 Yorumla
1 yılBen kullanıyorum çok güzel bilgiler öğrendim ve eğlenceli zaten algoritmasi senin görmek istediğin konulara göre düzenliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılOrtaokuldayken tiktok çekiyordum 🤦♀️🤦♀️ hatırladıkça utanıyorum ya yıllar önce sildim hesabımı
10 Yorumla
1 yılBen uzun zaman önce bıraktım kullanmayı. Çok vaktimi alıyor ve bana hiçbir şey kazandırmıyor.
10 Yorumlauygulamasına bile bakmadım bırak tiktok açmayı nasıl kullanılıyor hic bilgim yok
10 Yorumla%7 mi oysaki Türkiye'nin yarısı orada diye tahmin ediyordum
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı. Tiktok kullananlara olumsuz bakıyorum. Nedense alayını tik-tok' layasım var 😄
00 Yorumla
1 yılValla hesabım yok gereksiz buluyorum.. o %7 nin içinde olabilirim.
00 YorumlaBirisi benim sanırım. kanka toplanma alanı nerde engellı ozurlu var o platformda
00 Yorumla
1 yılYillar önce bir yıldiz vermek icin indirmistim. Hala ne amaca yaradigini bilmiyorum
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 438 cevap paylaştı. Ben o kullanmayan %7 lik kısımdanım , o kadar az mı kaldık. skdkd
00 Yorumla
1 yılAbartılı absürt oran bence ben dahil sayısız tanıdığım hiç indirmemis dair o tarz uygulamayı
00 Yorumla
1 yıltaktınız a q tiktoka bi şeyide düzgün kullanın abartmayın
01 Yorumla- 1 yıl
yalan demiş bi insanı tanımak istiyorsan etrafındaki insanlara canlılara davranışını izle kimse sinirliyken gerçek karakteri gibi davranmaz
Türkiye'de akıllı insan oranı da aşağı yukarı öyledie büyük ihtimalle.
00 Yorumla
1 yılTiktok kullanmıyorum ona ayıracak vaktim yok.
017 Yorumla- 1 yıl
@CielosM Sen niye buradasın o zaman? Demek ki boş yorum djdjdj
- 1 yıl
@CielosM Bu seni neden bu kadar rahatsız etti. Görmemezlikten gel yorumu geç bu kadar. İyi günler 🙏
- 1 yıl
@CielosM Sakinim jdjjd
- 1 yıl
@CielosM Çok sakin bir insan değilimdir ondan djjdjd
- 1 yıl
@CielosM Yok estağfurullah.
- 1 yıl
@CielosM genelde boğarım insanları. 😄
- 1 yıl
Her neyse.
- 1 yıl
@CielosM Amin.
Facebook, X, Instagram, Tiktok, Snapchat bunların hiçbirini kullanmıyorum.
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 575 cevap paylaştı.
1 yılBende kullanmıyorum canım saçma yer kaliteli bir yerde içerik izleyeceksin YouTube tercihim olur.
00 Yorumla İnternet & Teknoloji konusunda 435 cevap paylaştı. Kullanmıyorum, kullandığını öğrenince sevgilimle kavga ettim ayrılık sebebimiz oldu.
00 Yorumla
1 yılTikTok uygulaması var ama o kadar sarmıyor beni TikTok haftada bir giriyorum ilgimi çekmiyor fazla
00 Yorumla
1 yılBen varım. Sadece instagram kullanıyorum, Facebook bile kullanmıyorum
00 Yorumla
1 yılHiç kullanmadım, düşünmüyorum da. Kullanana da bisey demiyorum
00 YorumlaNe instagram ne tik tok. Sadece burası ve LinkedIn profilim var.
00 Yorumla
1 yılBen de varım ben de varım 🤩. İnstagram, twitter, tiktok, snapchat ya da diğer sosyal medyaları kullananmıyorum. İyi ki de kullanmıyorum.
00 Yorumla
1 yılKeşke tüm sosyal ağlar kapansa her neyse aktif olarak sadece burası var burayı da kapatıcam fakat
21 Yorumla
1 yılŞaka yapıyorsunuz nasıl la. Ben şimdi nasıl bulabilirim kullanmayan birini
00 Yorumla
1 yılBende kullanmıyorum TikTok Instagram hesabım bile yok
Buda demek oluyor ki TikTok kullanmayan %7 oranın hepsi bu sorunun altında toplanmış herkesi teprik ederim 😊02 Yorumla- 1 yıl
teprik değil tebrik diye yazılır saygılar
- 1 yıl
İyi ki söyledin klavye hatası olduğunu anlamadıysan sana ne diyebilirim ki
Gizli Üye(30-35)1 yılBen kullanmıyorum öz çekimde kullanmıyorum Snap Chat ta x Twitter da facebook insgram yeterli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÇoğu kullanmadim der ama her naneyi de yemiştir
00 YorumlaYorumlarda ki herkes kullanmiyorum demis ağmcqşcmwldm yalaniniza ya
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKS hariç ne instagram ne X ne de tiktok. Hepsi boş. Burası da öyle ama çok değil ztn
10 Yorumla
1 yılÇok marjinalsiniz babacum
10 Yorumla
1 yıltiktok sevmedim kullanmıyorum.
10 Yorumla
1 yılben tt sevmem Instagram benimki
10 Yorumla
1 yılKullanmıyorum..
10 Yorumla
1 yılBen kullanmiyorum
10 Yorumla
1 yılKullanmam ki.. zaman yok