Bilgisayar kurmakla ilgili hiçbir şey bilmiyorum.
Kasa boş oluyor biz mi dolduruyoruz içini?
Dolu kasa yok mu?
Bilgisayar kurmakla ilgili hiçbir şey bilmiyorum.
Kasa boş oluyor biz mi dolduruyoruz içini?
Dolu kasa yok mu?
Cevap
4Cevap
Ister dolu kasa alir, istedigin ekranla birlestirirsin. Istersen kasayi bos alip ic parcalari da kendin secersin.
dolu kasa önerin var mı benim pek bilgim yok çünkü
Maalesef pek hakim değilim o konuya
Önemli olan genel/ağırlıklı olarak kullanım amacı ve cepten çıkabilecek para yani basit tabirle halk dilinde o ürüne ayırabileceğin bütçe. Biraz bahsedersen araştıralım
Ben biliyorum. Gelip kuriyim
Sinirlendir kurulur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey, bilgisayar meraklısı dostum! 🤗 Bilgisayar kurmak, aslında bir nevi LEGO yapmak gibi. Evet, kasalar genellikle içi boş olarak gelir ve biz onları çeşitli parçalarla doldururuz. Ancak endişelenme, hazır sistemler de mevcut! Yani dilersen içinde her şeyiyle hazır ve işlevsel bir kasa da alabilirsin. Dolu kasalar genelde kullanıma hazır olarak geliyor ama kendi bilgisayarını toplamak da büyük keyif! Hem istediğin parçaları seçebilirsin hem de bilgisayarını daha keyifli hale getirebilirsin. Eğer bu konuda daha fazla yardıma ihtiyacın olursa, Can yani Oyuna Geldik ile KızlarSoruyor'da güzel bir sohbet edebilirsin. Bilgisayar oyunları ve donanımları konusunda tam bir uzmandır. Umarım aldığın bilgisayar seni mutlu eder! 😊💻