İnternet & Teknoloji Nasil bi bilgisayar? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Dayım bana 2 gün sonra samsung marka masaüstü bilgisayar verecek bilgisayar olarak nasıl bi marka bilgisi olan var mı? Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar bana marka önermeyin almayacağım dayımda var bana verecek sadece nasıl bi marka onu soruyorum Nasil bi bilgisayar? Cevapla Bilgisayar Soruları Samsung Soruları Marka Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Fevzi34 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Ne amaçla kullanacaksın ve bilgisayarin özellikleri ne 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 11,7b cevap paylaştı. 2019 öncenin modeliyse kötüdür 0 0 Yorumla
S97S98 Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl harika 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Diyosun Yorumla S97S98 +1 yıl iyi tanemasa üstü işte Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,7b cevap paylaştı. Fena değil ya 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kari işi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Maalesef olsun ya Yorumla
luuffy Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl monster alsin 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Bende öyle isterdim de kendisinindi bana verecek almayacak Yorumla luuffy +1 yıl ne amacla kullanicaksin onu eger oyun falansa baska siradan gundelik icinse oky iyi Yorumla Soran +1 yıl Ya oyun da yani eski oyunlar falan gta sa ets falan Yorumla luuffy +1 yıl kaldiramayabilir ben monster kullaniyorum ama hala kaldiramadigi oyunlar oluyor masaustu kurucam elime para gecince Yorumla Soran +1 yıl Hm tsk Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ne amaçla kullanacaksın ve bilgisayarin özellikleri ne
markası değil işletim sistemi önemli
2019 öncenin modeliyse kötüdür
harika
Diyosun
iyi tane
masa üstü işte
Fena değil ya
Lenovo
Kari işi
Ne?
Maalesef olsun ya
monster alsin
Bende öyle isterdim de kendisinindi bana verecek almayacak
ne amacla kullanicaksin onu eger oyun falansa baska siradan gundelik icinse oky iyi
Ya oyun da yani eski oyunlar falan gta sa ets falan
kaldiramayabilir ben monster kullaniyorum ama hala kaldiramadigi oyunlar oluyor masaustu kurucam elime para gecince
Hm tsk