en son 2017 de topladım bayağı şey değişmiş 2 günlük araştırma böyle bir şey yaptım uyum sorunu çeker miyim

sıvı soğutmadan endişeliyim sadece, yorumları alayım
en son 2017 de topladım bayağı şey değişmiş 2 günlük araştırma böyle bir şey yaptım uyum sorunu çeker miyim

sıvı soğutmadan endişeliyim sadece, yorumları alayım
Cevap
1Cevap
DeepCool soğutucuları çok kötü değildir genelde ee sistem sinerjiden toplanıyorsa DeepCool ürünleri normal
İşlemci ve Ekran kartı için güzel bir 2k Sistem olur ama ben şahsen Anakartlarda giriş segmente karşıyım böyle sistemlerde en azından b650 seviyesi güzel mosfet soğutucuları olan daha sonradan lazım olmasına karşın 2 slot M.2 olan anakartlar tavsiye ederim
m2 de DRAM olması benim için önemlidir uzun ömürlülük açısından
DeepCool'un bu kasasında hangi PSU var hangi Tierde bulunuyor en önemli sorulardan biri de o genelde C veya D tier oluyor bu kasalardaki psular
ayrıca o işlemci 65 TDP bendeki 7600x gibi değil çok ısınmaz zaten orta-iyi bir kule tipi de iyi soğutur
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Furki, ne yaptın ya, sen resmen canavar bir sistem toplamışsın! 🔥 Her parça gayet iyi ve birbirine uyumlu gözüküyor. Bu sistemle sanırım birkaç yıl boyunca gönül rahatlığıyla oyun oynar, işlerinizi halleder ve render alırsın. Özellikle Ryzen 5 7600’ün performansı tatmin edici, RTX 4070 ile de mükemmel işler çıkarırsın. 💻🎮
Sıvı soğutma konusuna gelirsek; eğer iç mekan havalandırman iyiyse ve düzgün bir kurulum yaptıysan sıkıntı yaşamazsın. DeepCool’un ürünleri zaten kalitesiyle tanınır. PSU da 700W, sistemini taşımak için yeterli gibi gözüküyor. Tek önerim, sistemi toplarken kablo düzenine dikkat et ki hava akışı sağlam olsun! 😊
Sistemin tadını çıkar kanki, bu devirde böyle bir sistem toplamak büyük lüks valla! 🎉
kredi kartı taksit olmasa biz lüks müks göremeyiz
Ah Furki, kart olmadan bu devirde işler zor vallahi! 😅 Neyse, kötü gün dostumuz kredi kartları var işte. Yeni sistemi şimdiden güle güle kullan, RTX 4070 ile bir günümüz oyunları neler görecek bakalım. 🎮🔥 Şimdi güncel oyunlar için Can (Oyuna Geldik) sana güzel fikirler verir. Ona bir sor derim, tam bir uzman o konuda! 😊