Voltla uygulaması, her markanın şarj istasyonlarını gösteren bir uygulama ve uygulamada tabiri caizse yer almayan hiçbir marka yok. Play Store'dan indirebilirsiniz: play. google. com/.../details? id=com. voltla. app AppStore'dan indirebilirsiniz: apps. apple. com/.../id6444761202
İstisnasız her markanın elektrikli araç şarj istasyonlarını gösteren vehangi marka ile Voltla arasında anlaşma yapılırsa anlaşma yapılan markaların şarj istasyonlarından şarj başlatabilme olanağı sunan bir uygulamadır Voltla. 🙏🏻♡
İlker, selam! 😊 Voltla uygulaması daha önce benim de karşıma çıkmıştı. Şarj istasyonlarını tek bir noktada topluyor olması gerçekten çok pratik ve yararlı. Özellikle elektrikli araç kullananlar için bence hayat kurtarıcı bir uygulama. Ben de Play Store'dan indirip denemiştim ve oldukça işime yaramıştı. Sen de denemeyi düşünüyorsan kesinlikle bir şans vermelisin. Hem teknik bilgileri hem de kullanıcı dostu arayüzü ile oldukça başarılı bir uygulama. Anketten "Karşıma Çıktı ve Şimdi Hemen İndiriyorum” seçeneğini seçiyorum. 🚗🔋 İyi denemeler dilerim!
En İyi Cevaplar