Merhaba KScanlar nasılsınız?
Elbette beğenilmeyen askeri ücretten bahsediyoruz sonuçta infileyşin karşısında eriyecek kısa sürede değeri.
Bugün verilen faizler karşısında 500 bini olana bankalar zaten o parayı veriyor.
Parası olmayanı da nasıl tutacak işverenler askeri ücret kazanacak kadar aldığı maaşın bir bölümünü yatırımlarla sepet yapıp düşük faizle kredi çekip, eşten dosttan borç alıp
Voltranı oluşturunca
sonra hadi eyvallah ben çalışmıyorum diye işi bırakmasına ne engel olacak.
Sağlık desen biraz para verince zaten gss primi ödüyorsun.
Emeklilik desen kolay kolay bu ülkede emekli olma düşüncesi olan ve ömrü boyunca bir işte çalışacak insan bulmak zaten imkansız hale gelmiş.
Zaten bas bas bağırıyor sektörlere işçi bulamıyoruz diye işverenler çoğu yaşlı ve ustaları iş dönsün diye çırak gibi çalıştırırken
İnsanlar neden çalışsın voltranı oluşturmak varken?
Dırım dırım dırım dıssss 🤪 #aynadakiajan
Elbette beğenilmeyen askeri ücretten bahsediyoruz sonuçta infileyşin karşısında eriyecek kısa sürede değeri.
Bugün verilen faizler karşısında 500 bini olana bankalar zaten o parayı veriyor.
Parası olmayanı da nasıl tutacak işverenler askeri ücret kazanacak kadar aldığı maaşın bir bölümünü yatırımlarla sepet yapıp düşük faizle kredi çekip, eşten dosttan borç alıp
Voltranı oluşturunca
sonra hadi eyvallah ben çalışmıyorum diye işi bırakmasına ne engel olacak.
Sağlık desen biraz para verince zaten gss primi ödüyorsun.
Emeklilik desen kolay kolay bu ülkede emekli olma düşüncesi olan ve ömrü boyunca bir işte çalışacak insan bulmak zaten imkansız hale gelmiş.
Zaten bas bas bağırıyor sektörlere işçi bulamıyoruz diye işverenler çoğu yaşlı ve ustaları iş dönsün diye çırak gibi çalıştırırken
İnsanlar neden çalışsın voltranı oluşturmak varken?
Dırım dırım dırım dıssss 🤪 #aynadakiajan
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
para için
Peki çözüm nedir?
Bir çok çözüm noktası var ama asıl nokta artık insanların koyun olmadıklarını anlamaktan geçiyor eskisi gibi değil insanlar çok sıkarsan başka ülkelere kaçarlar neden burada kalıp
Sırf çoluğu çocuğu lüx içinde yaşasın pahalı jip villalarda yaşasın diye birileri için çalışsınlar ki ülkesine faydalı şeyler katmayanlar için çalışmaz insanlar
Gider daha makul fiyat ve imkanlarla başka ülkelerde evini alır işini kurar ülkesine tatile gelir durur insanı kazanmak önemli artık şu klişeleşmiş değerli kağıt basımı ile oyalamamak lazım basınca değeri olmuyor çok çeşitli ödeme araçları çıkmışken avantaj sağlarken hala kağıt paraya bağımlı olmak anlamsız
Dünya kaynakları hızla azalırken basılan para karşısında çeşitli ödeme araçlarını kullananlar varken üretilen ürünlere hep talep olacaktır.
Rafta kalıp zarar edilen çöpe gitse de umurlarında olmuyor kardan zarar eden üreticiler için indirim filan neden yapsınlar ki halkın alım gücü karşılasın.
Dediğim gibi bir çok çözüm var sadece koyun değil artık insanlar ona buna duyar kasmıyor eskisi gibi artık banane moduna girmişler mutsuz ve yarını düşünmekten.
O zaman senin dediklerine göre çözüm üretim de oluyor üretecez ki insanlara iş olanagi olsun alım gücü rahatlasın daha sonra ithal edecez ki ülkeye para girişi olsun ama öncelikle üretim olacak kendi insanimiza hem iş olanagi hem de alım kolaylığı olacak bizim sıkıntımız dışa bağımlı olmak tabi bu işimize daha kolay geliyor al kullan al yee hiç yapmaya ugrasmaya gerek yok hazırı varken
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!