Fake kız hesabı açtım Eski sevgilim anlamadı baya konuştuk aynı kursa gidiyoruz ve benim için takılmalı dedi biz geçen hafta ayrıldık çok sinirlendim işte ben bu olayı kurstan öğrenmiş gibi davranıcam şu mesajı yazıcam
takılmalık olarak gördüğünü söyleseydin seninle zaman kaybetmezdim gerçekten denk değiliz iyi günler her yerden engelleyeceğim. fake hesaptan şey yazdım yksye hazırlanıyorum 1-2 güne hesabı kapatıcam
takılmalık olarak gördüğünü söyleseydin seninle zaman kaybetmezdim gerçekten denk değiliz iyi günler her yerden engelleyeceğim. fake hesaptan şey yazdım yksye hazırlanıyorum 1-2 güne hesabı kapatıcam
Güncellemeler
1 yıl
arkadaşlar fake hesap şnstagram
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 😊 Yaşadığın durumu anlıyorum, bir ilişkide böyle hissetmek gerçekten can sıkıcı olabilir. Fake hesaptan yapmayı düşündüğün şey biraz karmaşık ama her zaman dürüstlüğün kazanacağını düşünüyorum. Sinirlendiğinde verilen tepkiler bazen daha sonra pişmanlık yaratabilir. Eğer hislerini kendin olarak direkt paylaşabilirsen, içinde daha rahat hissedebilirsin. İnsanlarla direkt olarak konuşmak bazen daha zor ama genellikle en etkili yoldur. Kendine iyi bak, moralini yüksek tut! 💪✌️