Arkadaşlar elimde Discovery Elite var onu satıp üstüne ekleyip başka model telefon almak istiyorum. Aklımda olan telefonlar Galaxy Alpha, Galaxy S5, Sony Xperia Z2 ya da Z3 Compact veya LG G3 bunlar arasında kaldım. Sizce hangi telefonu almalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- İnternet & Teknoloji konusunda 323 cevap paylaştı.
+1 yılHangi telefonu almalıyım?
LG G3 diyorum ancak mağazalara gidip telefonu kurcalamalısın, tutma hissiyatına bak, görsel olarak menülere bak, ışık renk video, fotoğraf, resim bunlara bak.. Milletin beğenmesi değil senin beğenmen önemli.

Hangi marka telefon almalıyım? Ayrıca telefon karşılaştırma sitelerine girerek oradan telefon markalarını yazıp özellikleri karşı karşıya getirebilirsin. Youtube inceleme videolarını izleyerek telefonlar hakkında bilgi edinebilirsin. En sonunda kafanda belli bir model oluşacaktır.
16 Yorumla- +1 yıl
Her telefonun kusura var.. Aşırı da pek ısınmaz.. Vede pil değiştirme olanağı var.. Alpha ve s5 i hatırlayamıyorum pil değiştirme konusunda ancak diğerlerin de değiştirme olanağı yok..
- +1 yıl
Ancak s5 de 64bit değil.. 4G geçimin de yeni çıkan uygulamalarda bazı özellikler çalıştırmayacak.. Bir de dün lg g3 ile sony xperia z2 kamera karşılaştırdım.. lg g3 daha gerçekçi fotoğraf çekiyor.. Çekim yaptıktan sonra fotoğrafı biraz yakınlaştırdığın zaman bile görüntü bozulmuyor pek.. z2 renk durumu kötü.. Benim telefon iphone5s onun da şarj sorunu haddinden fazla sorunlu.. Normal çünkü boyut küçük olduğu için doğal olarak pil de küçük olacaktır.. Ve üstelik ışığı bile son ayar da değil ve hatta yarıya kadar bile açmıyorum.. Telefon seçimlerin de şuna dikkat etmelisin, aradığın özellik nedir? Neler kullanmak istiyorsun? Atıyorum 2.000tl lik telefon aldığın zaman kullanmadığın bir çok özellik boşa gidecek.. Örnek veriyorum diyelim radyosu var şu var bu var ama hiç kullanmayacaksın.. Ne istediğin önemlidir..
- +1 yıl
Sony z ve z1 de ışık ile renk düzeni çok kötüydü.. z2 de ise ışık ayarı yine berbat ve renk ayarı ise önceki modellere göre fazla bastırılmış ancak gerçekçilik payını yitirmiş.. Lg g3 de böyle bir durum yok.. Orjinal çekim olsun istiyorum. z2 aynı bu retrica daki ve benzer uygulamada ki renk ayarları gibi iğrenç duruyor..
En İyi Cevaplar
Sony Xperia Z3 al ama compact olanından alma :)
Samsung dan uzak dur malzeme kalitesi çok vasat.
LG den uzak dur113 Yorumla- +1 yıl
Hatta buradan karşılaştırmaya bakabilirsin :)
kiyas.la/.../Sony-Xperia-Z2-vs-Sony-Xperia-Z3
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
42Cevap
+1 yılSony LG hariç hepsi güzel bu markalar alinirmi ya hiç bulaşmayin..
03 Yorumla- +1 yıl
özellikleri standart hertelefonda oluyor fakat bozulma performans açisindan bahsetmek istedim yani bence galaxy serisi çok iyi iphone da olabilir
+1 yılSaydıkların arasında yok ama , iphone 5-5s hepsinden çok çok iyi
03 Yorumla- +1 yıl
İnsanların yüzde 90 ı ipone nın kamerasını megapiksel yüzünden kötü sanıyor. Ama piyasadaki hemen hemen en iyi kameraya sahip. Çünkü retina teknolojisi yani gözün gördüğü gibi görme özelliğine sahip kameraları. Ve egoist olması fiyatlarından dolayı fakat kesinlikle muazzam
+1 yılSaydiklarin arasinda xperia z2 elime aldim guzeldi. Yani bir sikintisi yok gbi gozuken telefonlardan ama her iyi sepette bir curuk yumurta cikar oda sansimiza bize denk gelir
04 Yorumla- +1 yıl
Yani bekle derim 1200 civarina yeni nesil telefon zenfone lee cikicak Mart Nisan gibi. Ben onu bekliyorum. Asus zenfone da odaklama cok guzel kamera muthis vede hizli yani ama servisi nasildor bilemem malum Turkiyede servisler parayiyor asuaunkini bilemem
- +1 yıl
:) nedemek
+1 yılsakın LG alma çok kasıyorlar telefonu duvara vurursun valla samsung dan şaşma derim :)
03 Yorumla- +1 yıl
hayır arkadaşımda vardı valla donuyordu süreklı samsung s4 var bnde hıc donmuyor kasmıyor bile :)
Aklınız ve maddi durumunuz varsa iPhone 5S den yukarı alın
02 Yorumla
+1 yılValla bende Xperia Z var tazyikli su tutuyorum yine geçirmiyor. Geçiriyor diyenin kendinde bir sorun var ben gayet memnunum.
02 Yorumla- +1 yıl
Kendime laf söyletirim sony'e söyletmem bu adamlar emeğinin hakkını veriyor :)
+1 yılZ2 veya Z3 ü su gecirmiyo diye tercih ediceksen kesinlikle alma oyle bisey yok bikez su geçirmiyo sadece
06 Yorumla- +1 yıl
Yoo gecirmez diyolar z2 tanitimini izleyebilrsin kullandim alirkende bir cok aciklama yaptilar
- +1 yıl
Telefonu ne amaçla kullanicagnda onemli tabi internet mi oyun mu veya baska bir ozellik:)
- +1 yıl
Kameraysa Samgungtan şaşma derim:) yeter cok konustm saygilar:)
+1 yılSamsung galaxy j7 gayet güzel hafızası iyi donmuyor kasmıyor
00 Yorumla
+1 yılS5 ve s serisi alma. Ona vereceğim paraya note 2 al daha iyi
06 Yorumla- +1 yıl
Note 2 şimdi 1100 tl. Çok sağlam telefon
- +1 yıl
Sence note 3 tutulmus mu?
note 2 1100 note 3 1250
Zar zor note 2 yeni düştü - +1 yıl
Telefon çok saglam çıktı. Tavsiyem bu yönde s serisi yaramaz. senin alacağın s 5 özelliği guncellmede note ye de geliyor. Tıpkı S4 un özellikleri bana geldiği gibi
+1 yılIsini gorur o bence masraf yapma herhangi bir problemi yok ise telefonunun
02 Yorumla- +1 yıl
Bence fuzuli masraf hic gerek yok param olsa dahi degistirmem. Nede olsa isini goruyor
Fiyat aralığı verirse daha iyi olur bu telefonlar çok eski.
00 YorumlaYazdıklarından biriyse lg3 ama ben olsam htc one m8 alırdım
04 Yorumla
+1 yılVala ben huwai p9 aldım hem gzl foto cekiyo hemde işlemeciliği hızlı huwainin yeni cikanlarina bak bence
10 YorumlaSony z1 kullanıcısıyım çok memnunum suya toza darbeye dayanıklı işletim sistemi samsung ve Iphone dan çok çok daha iyi tavsiye ederim
00 YorumlaNote 4 güzel. Ucuz olsun dersen de g2 al şarjı iyi gidiyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSony en sağlamı ama Türkiye den geçici olarak çekildi ben yurtdışından getirttim Sony çekildikten sonra en iyi makineleri piyasaya sürmüş
00 YorumlaiPhone 5s düşünmelisiniz
03 YorumlaNote 4 almani tavsiye ederim
03 Yorumla
+1 yılLg g3 den uzak dur sim kart problemi var
00 YorumlaHazır elin değmişken bana da alsana bir tane 😂
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 926 cevap paylaştı. En son ne kadarın var
00 YorumlaS5 alırdım ben herhalde ama lg de güzel marka
03 Yorumla
+1 yılLg alma ya kasiyor berbat
10 YorumlaBütçen e göre en iyisini bul
00 YorumlaFiyat yaklaşık ne kadar çıkartabilirsiniz.
00 YorumlaAsus zenfoni 5 ya da 6 pisman olmazsin
02 YorumlaElinde ki de iyi ama. illa alacağım diyorsan sony
03 YorumlaZ2 kesinlikle ben kullanıyorum harika bence
03 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 486 cevap paylaştı.
+1 yılAlpha candır
00 Yorumla
+1 yılGalaxy m20
00 YorumlaBütçe toplamı nedir?
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hiçbirini önermem
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 682 cevap paylaştı.
+1 yılİphone al iPhone
00 Yorumla Ayfon 11
00 Yorumla
+1 yılGlaxy s5 al :))
00 YorumlaAlpha cok iyi
07 Yorumlagalaxy al
01 Yorumla
+1 yılApple sasma
06 Yorumla- +1 yıl
Niye bütün teleflnlardan kaliteli k. Bkma parasını hak edıo
- +1 yıl
Ozaman lg almada ne alırsan al
- +1 yıl
Nedemek
+1 yılZ3 compact
05 Yorumla- +1 yıl
Değil işte compact Snapdragon 2500MHz işlemci compact da şarjda daha fazla gidiyo ama kararsız kalırsan fiyat için z2 alınabilir. Sonyden şaşma asla pişman olmazsın s5 lg g3 filan boşver
- +1 yıl
kiyas.la/.../Sony-Xperia-Z3-Compact-vs-Sony-Xperia-Z2 kıyaslanmaları
- +1 yıl
Benim için biraz işlemci önemli yaa... Rica ederim
Zenfone 5
04 Yorumla
+1 yılfiyat ne kadar...
00 YorumlaSamsung galaxy
00 YorumlaS5 al
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 489 cevap paylaştı. Bütçen ne kadar
00 Yorumla
+1 yılİPhone al uğraşma.