İnternet & Teknoloji Sabit telefon hangisi oluyor arkadaşlar acil? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Mhrs den işlem yapmam gerekiyor da kayıt yapamıyorum. Güncellemeler+1 yıl Neyse hallettim Allah'ın cezası uğraştırdı jfjjs Sabit telefon hangisi oluyor arkadaşlar acil? Cevapla Telefon Soruları İş Soruları MHRS Hakkında Sorular Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
purpoless_creature Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Salonda hareketsiz sabit durup arama yapuyorsun sabit telefon oluyor hareket etmeyeceksin telefon acildigindan itibaren 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Dalgayı sonra geçersin hala kabul etmedi Yorumla
Ehveni_şerr Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Ev telefonu. Bu soru ile de karşılaştıysak yaşlandık galiba. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Kabul etmiyor ya Yorumla Ehveni_şerr +1 yıl Cep telefonu yaz kanka Yorumla Soran +1 yıl Tekrar deniyim Yorumla
Abcccba1234 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Telefon numaran 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Ya bu cep var birde sabit var. Cebe benimkini sabit numaraya da babamınkini yazıyorum. Yorumla Abcccba1234 +1 yıl Ikisine de kendini yazabilirsin bence Yorumla Soran +1 yıl Olmuyor ya deniyorum Yorumla Soran +1 yıl İki ayrı telefondan denedim kabul etmiyor sabit telefonu Yorumla Abcccba1234 +1 yıl Boş bırak Yorumla
Geceyargici1 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Ev telefonu 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Babaminkini ev telefonu olarak kullanıyoruz. Normal giriyorum olmuyor. Yorumla Geceyargici1 +1 yıl Bende de öyle sorunum yok Allah Allah düzelmesi lazım Yorumla Soran +1 yıl Ya nasıl? Benimki neden olmuyor iki ayrı telefondan denedim. Yorumla Geceyargici1 +1 yıl Bilmiyorum ki Yorumla Soran +1 yıl Sabit telefon kısmında normal kullandığın mı yazıyor? Önünde sıfır olmadan? Yorumla Geceyargici1 +1 yıl 05... Diye yazıyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Salonda hareketsiz sabit durup arama yapuyorsun sabit telefon oluyor hareket etmeyeceksin telefon acildigindan itibaren
Dalgayı sonra geçersin hala kabul etmedi
Ev telefonu. Bu soru ile de karşılaştıysak yaşlandık galiba.
Kabul etmiyor ya
Cep telefonu yaz kanka
Tekrar deniyim
Telefon numaran
Ya bu cep var birde sabit var. Cebe benimkini sabit numaraya da babamınkini yazıyorum.
Ikisine de kendini yazabilirsin bence
Olmuyor ya deniyorum
İki ayrı telefondan denedim kabul etmiyor sabit telefonu
Boş bırak
Cep no yaz
Ev telefonu
Babaminkini ev telefonu olarak kullanıyoruz. Normal giriyorum olmuyor.
Bende de öyle sorunum yok Allah Allah düzelmesi lazım
Ya nasıl? Benimki neden olmuyor iki ayrı telefondan denedim.
Bilmiyorum ki
Sabit telefon kısmında normal kullandığın mı yazıyor? Önünde sıfır olmadan?
05... Diye yazıyor