İnternet & Teknoloji 2 ay SSizce hangi telefon almalıyım? Laledevri67 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 İkinci el mi yoksa teknosadan herhangi biri SSizce hangi telefon almalıyım? Görüş Yaz 5 Görüş Beğen Paylaş Takip Et
lawwedll Takip Et Yoda Yaş: 18 , eig 100% 2 ay Bütçeniz ne kadar, ikinci el veya sıfır önerebilir miyim? Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 2 yorumu gör Laledevri67 2 ay 5bin Yorumla lawwedll 2 ay 2. EL Iphone 7 plus önerebilirim android pek içime sinmiyor Casper Vıa F30 Plus bunu da söyleyeyim yorumları iyiydi Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 38 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 1,9b görüş paylaştı. Teknosa kazık. İkinci el de sıkıntılı. Kimin nerede nasıl kullandığı meçhul. Netten al Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör Laledevri67 1 ay Net çok mu guvenilir Yorumla
Ridvanmayk2 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 2 ay Teknosa çok pahalı indirim varsa al Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 2 yorumu gör Laledevri67 2 ay 3500 general mobil Yorumla Ridvanmayk2 2 ay Rüyanda bile alamazsın. 3500 e satılan telofondan bı bok bkleme Yorumla
HAKAANN99 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eig 98% 2 ay Kaçak al Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 13 yorumu gör Laledevri67 2 ay Güvenilir degil Yorumla HAKAANN99 2 ay Ben 2 yıldır kullanıyorum Yorumla Laledevri67 2 ay Bende kulaniyom redmi8 😃😃 de gene aynısını almâk istemiyom görüntü kalitesi iyi olan istiyorum Yorumla HAKAANN99 2 ay Easy cep diye bir uygulama var 2. El telefonları onarıp bataryalarını değiştirip satıyorlar. iPhone falan da var uygun gibi bir bak Yorumla Laledevri67 2 ay Benim param varda boşa gitmesini istemem Samsung var 64gb 5550 ₺ iyimi Yorumla HAKAANN99 2 ay Samsung'un hangi modeli Yorumla Laledevri67 2 ay Samsung a 04 üç kameralı varya Yorumla HAKAANN99 2 ay Sıfırı 4100 TL 64 GB beyaz sen neden 5550 TL veriyosun? Yorumla Laledevri67 2 ay Teknosa da o fiyat Yorumla HAKAANN99 2 ay Hepsi burada Epey Turkcell Trendyolda4100 TL oralara bak alma o fiyata araştır biraz tek bir yere bakma Yorumla Laledevri67 2 ay Aynen isallah guzeldir Yorumla HAKAANN99 2 ay Özelliklerine bakarak al önemli olan ihtiyaçlarını görmesi Yorumla Laledevri67 2 ay Aynen oyle Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
5Görüş
Bütçeniz ne kadar, ikinci el veya sıfır önerebilir miyim?
5bin
2. EL Iphone 7 plus önerebilirim android pek içime sinmiyor Casper Vıa F30 Plus bunu da söyleyeyim yorumları iyiydi
Teknosa kazık. İkinci el de sıkıntılı. Kimin nerede nasıl kullandığı meçhul. Netten al
Net çok mu guvenilir
Teknosa çok pahalı indirim varsa al
3500 general mobil
Rüyanda bile alamazsın. 3500 e satılan telofondan bı bok bkleme
Kaçak al
Güvenilir degil
Ben 2 yıldır kullanıyorum
Bende kulaniyom redmi8 😃😃 de gene aynısını almâk istemiyom görüntü kalitesi iyi olan istiyorum
Easy cep diye bir uygulama var 2. El telefonları onarıp bataryalarını değiştirip satıyorlar. iPhone falan da var uygun gibi bir bak
Benim param varda boşa gitmesini istemem Samsung var 64gb 5550 ₺ iyimi
Samsung'un hangi modeli
Samsung a 04 üç kameralı varya
Sıfırı 4100 TL 64 GB beyaz sen neden 5550 TL veriyosun?
Teknosa da o fiyat
Hepsi burada
Epey
Turkcell
Trendyolda
4100 TL oralara bak alma o fiyata araştır biraz tek bir yere bakma
Aynen isallah guzeldir
Özelliklerine bakarak al önemli olan ihtiyaçlarını görmesi
Aynen oyle
Sıfır al