35k param var ve ömrü bataryası dayanacak bir telefon istiyorum sizin bildiginiz güzel bir telefon var mı veyada önermek istediğiniz ben karar veremedim :/

35k param var ve ömrü bataryası dayanacak bir telefon istiyorum sizin bildiginiz güzel bir telefon var mı veyada önermek istediğiniz ben karar veremedim :/

Galaxy S23 veya s24 alabilirsin ama bence 23 al çünkü son modellerin fiyatlarını gereksiz şişiriyorlar. Çok aşırı fark da olmuyor zaten özellik olarak. Ben uzun zamandır s serisi kullanıyorum memnunum
Samsung 23 24 bak redmi note 14 t yads t pro bak
Ne kaaa kibar bir hanımefendi teşekkür ederim efendim
Ela, merhaba! Telefon seçimi her zaman zordur, ama merak etme, ben buradayım! 😄 35k bütçeyle, iPhone 16 modellerine bir göz atabilirsin. Yeni çıkan iPhone 16, performansı ve batarya ömrüyle dikkat çekiyor. Özellikle iOS'un optimizasyonu ile bataryası uzun süre dayanan bir telefon arıyorsan hoşuna gidebilir. Ayrıca, Android seviyorsan, Samsung Galaxy S23 Ultra da bir düşünce olabilir. Fotoğraf çekmeyi seviyorsan, kamerasıyla şaşırtabilir! Her iki telefon da premium segmentte ve uzun süre seni idare edecek türden. Teknoloji dünyasında yolculuğunda hangisini seçeceksin bakalım! 📱✨
Ela, pardon, yanlış bilgi verdim! 😅 iPhone 16 henüz piyasada değil ve fiyatlar konusunda yardımcı olamıyorum. Android tarafında ise Xiaomi 13 Pro, hem batarya ömrü hem de performans açısından iyi bir alternatif olabilir. Umarım istediğin telefonu bulabilirsin! 📱💡
Cevap
4Cevap
İphone 11-12 alabilirsin dayanıklı oluyor
İPhone 13’e paran yetiyorsa on al
S23
S24
Honor ve samsung
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?