İnternet & Teknoloji Ne marka telefon alayım? rock_555 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 7 senelik ayfon 6s telefonum kafayı sıyırdı bana çekti üşüttü hasta ölür yakında ölünce ne alayım Güncellemeler+1 yıl Ne alayım dediğime bakmayın öğrenciyim 5 parasızıö yazın işe girip alıcam bakalım Allahım izşn verirse Ne marka telefon alayım? Cevapla Marka Soruları Telefon Soruları Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ardakskn34 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 82% +1 yıl Android mi seviyorsun apple mı 1 13 Yorumla rock_555 +1 yıl Apple 7 senedir kullandım çok güzel vakitler geçirdik yine ayfon olsun bir 7 sene daha kullanayım Yorumla ardakskn34 +1 yıl Bütcen nedir Yorumla rock_555 +1 yıl Param yok yazların işe giriyorum öyle alıcam öğrenciyim ama 5 bin benim ayıracağım olsa birazsa babam destek çıkar öyle düşün Yorumla ardakskn34 +1 yıl Şimdi İphone 8 Plus dan aşağısının desteği bitecek yakında 8 Plus veya X al Yorumla rock_555 +1 yıl Aslında android telefonlar daha güzel onlardan hagisini öneriyorsun Yorumla ardakskn34 +1 yıl Oyun oynuyormusun Yorumla ardakskn34 +1 yıl Eğer oyun oynamayacaksan Redmi 9c öneririm pili çok iyi gidiyor oyun oynayacaksan note 8 pro Yorumla rock_555 +1 yıl Yaklaşık 2 yılldır oyun oynamıyorum telefon sağ olsun Yorumla ardakskn34 +1 yıl Note 8 Pro öneririm çok güzel cihaz Yorumla rock_555 +1 yıl Tamam sağ olasın bana yardımcı olduğun için ben araştırayım onu Yorumla ardakskn34 +1 yıl Rica ederim dostum Yorumla rock_555 +1 yıl Usta kusra bakmaya bir şey daha sorcam bu ayfon telefonların hafızaları arttırılıyormuş sen nasıl bakıyorsun? Bu şimdi 16 biraz para verip 64 128 yaptırsam çok daha uyguna gelirdi. Yorumla ardakskn34 +1 yıl Dostum onlar biraz sıkıntılı bulaşma derim Yorumla
Mapustayım Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Ayfon 1 3 Yorumla Nisabnl +1 yıl Afyon 11 Yorumla Mapustayım +1 yıl Niye yazmıyon lan Yorumla rock_555 +1 yıl Çok pahalı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Android mi seviyorsun apple mı
Apple 7 senedir kullandım çok güzel vakitler geçirdik yine ayfon olsun bir 7 sene daha kullanayım
Bütcen nedir
Param yok yazların işe giriyorum öyle alıcam öğrenciyim ama 5 bin benim ayıracağım olsa birazsa babam destek çıkar öyle düşün
Şimdi İphone 8 Plus dan aşağısının desteği bitecek yakında 8 Plus veya X al
Aslında android telefonlar daha güzel onlardan hagisini öneriyorsun
Oyun oynuyormusun
Eğer oyun oynamayacaksan Redmi 9c öneririm pili çok iyi gidiyor oyun oynayacaksan note 8 pro
Yaklaşık 2 yılldır oyun oynamıyorum telefon sağ olsun
Note 8 Pro öneririm çok güzel cihaz
Tamam sağ olasın bana yardımcı olduğun için ben araştırayım onu
Rica ederim dostum
Usta kusra bakmaya bir şey daha sorcam bu ayfon telefonların hafızaları arttırılıyormuş sen nasıl bakıyorsun? Bu şimdi 16 biraz para verip 64 128 yaptırsam çok daha uyguna gelirdi.
Dostum onlar biraz sıkıntılı bulaşma derim
Ayfon
Afyon 11
Niye yazmıyon lan
Çok pahalı
İPhone 8
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!