Telefon alıcam ama güzel bişey olsun istiyorum ancak çok teknoloji ile aram iyi değil sizce hangi telefon markası daha iyi genel olarak baktığımızda?
İphone
Samsung
Huwaei
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
En iyisi tabi ki İphone
Fakat bir telefona o kadar para verilir mi?
Orası tartışılır..
Çünkü telefonu eline aldığın ilk günden itibaren o telefon ikinci ele düşüyor..
Biliyorsunuz ki telefon bir yatırim aracı değildir.. durduğu yerde değer kaybeder değer kazanmaz..
Bir telefondan ne beklediğine göre bağlı olarak durum değişir..
Bir alo desin yeter iletişim kurayım kafi dersen çok pahalı bir şey almana gerek yok..
İşinı görecek düzeyde bir telefon al..
Samsung android telefon işini fazlasıyla görür.. bence..
Cevap
5Cevap
Kamera ve görünüş olarak iphone, fiyat/performans olarak samsung. Huawei hiç kullanmadım ama bana güvenilir gelmiyor google destek çekme olayları yüzünden bir iki yıla ne olacağı belirsiz.
Ben kendimi bildim bileli Samsun kullandım. Bence en sağlam telefon markası. Hiçbir zaman sıkıntı çekmedim.
sorsan kriz var herkesin son model telefou var elinde
İphone alma bizim millet reklamlara kanıyor inanma leş marka şarjı çabuk bitiyor ısınma sorunu var bütün iphone lerin ekranları dandik çabuk yanıyor
Huawei al Samsung dan sağlam Huawei
Kadınların çoğu iphone istiyor sebebi içinde Sony kamerası bulunduğu için ama onun dışında leş iphone bu zamanda gerçi Sony i tokatlayan firmalar da var oldu kamera konusunda Xiaomi ve Oppo guzel gelişmeler sağladı Huawei için Samsung için pek birsey diyemem şu an
Maddiyatin uygunsa iphone, o kadar yuksek degilse de Samsung alacaksin
en garantili olan samsung
Xiaomi tercih ediyorum ben.
Xıaomi
Apple
samsung al kullan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?