Hangi telefon daha ideak
S24 ultra 1 tb
redmi 14 pro 1 tb
OnePlus Ace 2 Pro
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yerli sermayemiz Vatan evlatlarımızın elinde üretilmiş son model vestel telefonlarımız var. Kesinlikle öneririm dilerseniz bir tane modelin fotoğrafını atayım belki beğenirsiniz
Aaaa yanlış fotoğraf atmışım ya of
Cevap
12Cevap
S24 ultra 1 tb
Nokia 3310 al bu aradw şaka yaptım samsung galaxy s23 ultra s24 ultra da olur
S23 niyetlensem 14 pro ondan üstüm ve ucuz
Sana tavsiyem samsung al inan bana hayal kırıklığına uğramazsın
Şuanda m30s var çok memnunun bu zamanaca sıfır sıkıntı çıkardı ama çağın gerisinde kaldı
Bu arada 1tb fazla degil mi
Altrafi 10 15 tane uygulama indirisin
Video ve fotoğraflarida karta falan yuklersin
2019 da telefonu alďığımda telefonlarda 8 gb hafıza var vardı ben 64 dediğimde oha felan diyenler oluyordu şimdi
30 gb uygulama var
Bende 128 ama 127si dolu
Daha oyun kuramıyorum yetmiyor 64 gb artı 6r gb kart 😐
S24 daha çıkmadı sanirim bu ay cikacak
Ben s23 almak istiyorumda
14 proda yok ortada yurt disi olacak baska gucmu yeter🤣
Mesleğin ne
Teknik hırdavat
Aylık ne kadar kazanıyonsun
Bazen bir askeri ucretin altinda bezense 4 5 askeri ucretin ustunde esnafin maasi olmaz ben kazanmiyorm evi gecindircek miktar cikar cikmaz mal aliyorum mal cogaltiyorum
Ticaretde güzel para var benim babamda ticaretle 4 ev 1 araba sahibi oldu
Bende e ticrete geçmeyi planlıyorum
E ticarette sadece site kazanıyor sen ameleligini yapiyorsun sakin mal alip e ticarette satip kargolama felan yapma anlas biri leri ile malini sitede sat komisyonunu bil para oyle kazanilir bende buna ayiracak zaman yok sistemde gunduz isliyor ben gunduzu dolu dolu yasiyorum vaktim yok
Mantığı anlasam kendi sitemi kurarım zaten sadece kargo işini falan site kendisi yapıyor bana kalan urunu bulup yerleştirmem
Sitenin anlasmali kargosu var senin yaptigin sitenin kargoyla anlasmasi ile dev bir sitenin anlasma komisyonu ayni olmaz market acip 101 kafa tutmak gibi
Rakiplerin var milletin nette verdigi fiyata ben toptancidan alamiyorum
Ya milletin malini hic elini degmeden sat ya da bulasma bu ise
Açıkcası e ticaret siteleri daha mantıklı geliyor ben aylık 2 3 bin dolar kazansam yeterde artar sonra kendi işimi kurarım
2 3 bin dolar öylemi hangi rüya aleminde yasıyorsun bir söylesene öyle bir kazanc varsa bende 4000 çesit mal var kendi yaptigim site bile zirveye oturmasi gerekirdi öyle kazaniyorum isi sazan sarmali maden kazaniyorlar neden videolarda paylasiyorlar dersler vermeye urasiyorlar idda tutturan adamin bahsi para ile satmasi gibi
E ticaret işleri böyle bu parayaı haftalık kazana bile var
Nerden nereye geldik telefon öner telefon 🤣
Sohbet ne ara buraya geldi 😂
Var kazanan site sahipleri kargolar site mudurleri 10 15 bin cesit mal satan esnaf
Amazon shopify gibi platofrnlarda urunler çoğunlukla dolarla satılıyor yani tl ile satsam degil 2000 bin 1000 dolar bile kazanamam
Zeten benim şu an tek hedefim dolar kazanmak
Kardes ben kaciyorum benim konum telefon site deyil kurusla dolar birikmez kurusla tl birikmez iyi geceler
Huawei çok sevdim değiştirmeyi düşünüyorum bende alırsam ya tekrar Huawei alırım veya Samsung düşünüyorum.
herhangi en az 6 - 8gb ramli telefon (+ ile 6-8 olanlardan bahsetmiyorum
Ben S23 ultra kullanıyorum madem seçeneklerinde S24 ultra 1tb var tabii ki de onu al derim aynı ürün kullanıcısı olarak
Tesekkur ederim 14 pro s23 üzerinde bir telefon onun kardesi olma adayi s24 bu yuzden iki secenek arasinda kaldim 😐
Tahmini s24 ram olarak yuksek gelecek 14 proya kafa tutacak
Bu geceden sonra buyuk ihtimal 2 şık kalacak s23 s24 ultra
Yok sadece aldigim telefonu uzun sure kullananlardanim
Çok teşekkur ederim gece gece sizide yormus olduk
Oneplus kaliteden ödün vermiyor
Onun dışında iphone düşünürsen al geç kafan rahat olsun
Neden peki ben hic kullanmadim ondan soruyorum
Samsung' dan kat kat iyi bir telefon
Ne acıdan ben samsungun sağlamlıgına hayranım redmi aynısını verebilir mi ne oldugu belli olmayan ekran teknolojisi koydu icine 14 proda mesela 😐
14 pro s23 tokatlar özellik olarak bu arada
Teknik olarak pek bilgi sahibi değilim maalesef ben sadece kullanıcıyım. Yıllardır samsung kullandım, Samsung'un ömrü bana göre 2 bilemedin 3 yıl, sonradan kasmalar donmalar başlıyor. İlk defa Red mi aldım harika bir telefon diyorum. Kamerası, kullanım kolaylılığı, kasmaması vs çok hoşuma gitti. Bu saatten sonra Samsung un yüzüne bile bakmam
Kac sene oluyor redmi ye döneli
4 yıl kardeşim benden daha eski
Ben 2019 dan beri samsung m30s kullaniyorum telefon bu sene cope cikti teknoli olarak 64 gb yetmiyor ve kamera geri kaldi suanda bu telefondan yaziyorum
Yani. Demem oki samsung mukemmel telefonu bula bilmek icin cok urasti en kotuden en iyiyece ve tutturdu sonradan cikan markalar balını kaymagını yiyor ilk basta ezilen genarıl mobil htc sony apple samsung oldu 😐
Dediğim gibi işte kral samsungun ömrü 2..3 yıl.. Kardeşim 64 kullanıyor, ben 128 ve oynadığım oyunlar ağır. Pubg, mobil legens, Ottoman war vs çok oyun olduğu halde sıkıntı yok
Benim kardesimdede retmi 10 pro var hatta rem arttirimina gitti retmilerde bu secenekde var
Neden kararsiz kaldim zannediyorsun 😐🤣
iPhone'u saymazsak ben bugüne ladar memnun kaldığım Red mi ve Huwai oldu
Apple benlik değil yoksa direk 15 pro derdim bizim saydiklarimiz en hizli sekilde applede oluyor zaten yavaslamalar kaymalar bataryayi saymiyorum 6 ayda çöp
redmi kulanan biri olarak
İphone 15 pro max al
Samsung>>>
Samsung tabiki yani ilki
Teşekkürler
S24 bnce
Teşekkür ederim
İphone 14yada 15
İlki.
Abi şayomide bi kamera var
Apple
Samsung al