AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
Ben olsam engellerim bir daha yazamasin
ya neden neden
Kimse benden üstün değil çünkü
abartma ya aşk bu gururun örselenmeden aşk mı olur
Olur neden olmasın
öyle işten bi bk olmaz. sen aşk nedir bilmiyosun. neyse bırak onu bunu da yazar mı
Aynen ben bilmiyorum
Bir bahane bul yaz.
kanki ben 4 gün dayandıysam sakın bana yaz deme bu kdr özelm çektikten snra bi erkek olarak onun yazması şarttı anladın mı şart
Yazma o zaman
Fotodaki sen isen slksın
çokta gerekli mi gerçekten konuşması :/
istiyorum ki soru açtım pericim
Başka flört bulmuştur
Nasılsınız
Hiç bir şey yapma o yapsın bir şeyler
yapmıcam zaten ama çok özlüyorum butterfly :(((
Ama o seni izlemiyor
saol aşko : (
Üzmek için demedim
Onu engelle umursama değerini bilsin özlesin
engellemek de bi önemsemek değil mi
Hayatindan cikartman gereken konular var
hayatımdan çıktı ama kalbimden çıkartamıyorum geberiyorum özlemekten aylihhhhhhhhhh
boş ver bence giden gitsin
yok kız gitmesin be : (
Hayatını tek bir erkeğe bağlama lütfen
Ben de böyleydim üzülen sen olursun gene çabanı ver ama değmediğinde lütfen bırak
Kız erkeğin peşinden gitmez erkek kızın peşinden koşar herkesin bi nasibi vardır sıkma canını
teşekkür ederim havvacım, sana yazıyolar mıydı peki sonunda
Hayır ben 22 yaşındayım tek bi konuştuğum oldu o da 1 ay sürdü
Ama değer diye çabamı verdim tabi her zaman, tabi değmeyince bıraktım ben de unuttum zaten
Ben hayatımda hiç sevilmediğim için pek bilmiyorum, salıyorum hayatı ben de napıyım😅
ben de seviliyorum ama kısa sürüyo pat diye bitiyo.. hayattaki şansım temsili : (
Hiç sevilmemekten iyidir kaç yaşındasın ki
Erkek ilişkide napması gerktiğini çok iyi biliyor o yüzden hiç çabalama seven gelir yazar arar bu kadar basit hiçbirimiz aptal değiliz
İlk baş hayattaki amacın kendi hedeflerin olsun, kendini sevmeye bak, biliyorum kalbe söz geçmiyo ama bunu başardın mı o acıyı da yaşadın mı bambaşka biri oluyosun.
Her zaman şu duayı et: Rabbim seni seven kalbe beni sevdir, Gözü bende gönlü sende olsun diye.. hayırlısını nasip et de, bizim hayır diye sandığımız şeylerde de şer çıkabilir. Bunu unutma
sence yazar mı peki
Ne yüzünden ayrıldınız ona bağlı
Sana yardımcı olurum eğer o çocuğa değer dersen yapacağın çabaya değecek biriyse
değer bnce en azından denemek isterim : (
Neden ayrıldın ki
Kaç gün oldu bi de
aşkım biz sevgili olmamıştık henüz birbirimizi beğeniyoduk flört ediyorduk, sonra buluştuk işte ilk defa geçtiğmiz pzar günü, harika geçti her şey, eve döndük snra ben yazdım o da yazdı hatta en son aradı konuştuk o gün en son kısaca, çalışıyordu ztn, neyse daha sonrasında hiç konuşmadık. olan bu. ne o yazdı ne ben. 4. gündeyiz : (
Allah Allah ilginç, sen nasılsın yaz madem
Belki de ilk buluşmada senin için harika geçen, onun için harika geçmemiş de olabilir o yüzden seni ghostlamış da olabilir üzgünüm :(
belki de. hatta başka bi açıklaması yok görünen o. senin yardım edebilirim dediğin şey nedir sölicek misin?
Erkekler biraz düz mantıktır çok fazla takmazlar, kadınlar maalesef ben de dahil detayına kadar takılıyoruz o yüzden benim diyeceğim tek şey şu için rahat etmiycekse mesaj at nasılsın yaz ama çok üsteleme, geldiği kadar gel biraz ağırdan al, baktın mesajlarda soğuk davranıyor geç cevap veriyor vs bırak gitsin, bi cacık olmaz ondan
İşte nasılsın napıyosun, günlük rutin şeyler zaten mesajlarda belli olur soğuk yaptığı, o zaman da bırak gitsin yoksa sen üzülürsün kafaya takmaktan azıcık salll
yok yazmam berbat hissederim yazarsam.
O zaman da için içini yiyecek
Ben rahatlıcaksan yaz demiştim
O zaman bekle dur yazcak diye en azından yaz tavrını öğren ona göre muamele et sende kurtul o da kurtulsun hem içindeki sıkıntı da böylece çözülmüş olur
Durum at bakalım onu beğenicek veya cevap yazacak mı bi böyle dene
bakmıyo ki whatsap durumlara hyvan
Zaten siz sevgili değilmişsiniz ki ilk buluşmada seni beğenmemiş olabilir o yüzden konuşmayı kesmiştir. Senin duygularınla oynamaktansa geri çekilmiş de olabilir, bu iyi bi şey böyle düşün çünkü 5-6 ay geçseydi mesela ayrılmak daha kötü olurdu
O zaman bırak gitsin, sen de yüzüne bakma Allah Allah, sanki dünyada başka erkek kalmadı takıntı yapmışsın kendine
Sen yaz o zaman
abi erkeğe düşmez mi allahaşkına ya? ln hesap bile ödetmedim adama ne diye ben yazayım bi daha sktrsn
O zaman dert etme bak yoluna da
edecem
Et ula
Kafasında bitirmiṣ tatlım
niye öyle dedin kız yüreğime mi indirceksin : (
Gercekler bunlar
Sal gitsiinn
aşkım özlüyorum ama neden anlamak istemiyosun : (
Sakin oll
olamıyorum kanki özlüyorum allah allaaah napim
Sen yaz
aslaaa. görüşmeden önce kavga ettiğimizde hep ben yazdım, ama buluştuktan sonra yapamam ondan bekliyorum : (
Beklemeye devam et, zaman bol :d
yazar mı la sence
2045 gibi yazar
ahahahahhdasjdsdşali çok kötüsün yaa
Sadece gerçekçiyim😆
niye sen yazmayınca bi daha yazmıyo musun flörtüne
Yazmıyorum
burcun ne
Aslan
aha al işte yemin ederim tahmin ettim çünkü o it de aslan : (((((((((((
kanki çıkıyorum yarın burdaysan konuşalım ok mu?
Puhaha tamam
kanki seni dm'ye aliyim lütfen
Büyü yap JEWOFLDYPNDOQĞFTOFK
Yol ver
Çatlatarak
Hayatından çıkartarak
Kıskandıracak bişeyler olabilir
Büyü yaparak xd
bir şey olmaz ondan
3ngele
Uğraşılmaz
seven erkek döner mi sence her yerden engelledim ama
@b3uza dönmez
Bir söz vardır
Merak ettim ne?
Aaa gitmemiş mesajım ya. Enterasan dur yazayım: giden gitsin dönerse senindir, dönmezse hiç senin değildir. Ben seni hatırladım ya daha önce profilimde yorum atmıştın.
Soruma hepsi nerede falan yazmıştın hatırladım. :)
Ben de hatırlıyorum seni güzel PP.
Eyvallah sağ ol, eksik olma. 😊😊
PP nasıl beğendin mi? Hehehhehe
Oooo çok güzel olmuş be! Benim profil resmime yakın. 😂😂😂😂😂😂
Teşekkürler 😂
Rica ederim
Ateşi harla
Sen yaz
yazamam ona düşer ben çok nazik davrandım buluştuğumuzda hesap bile ödetmedim kıyamadığımdan sabaha kadar çalıştı diye.
Prenses Kadınlar kızlar hesap ödemez hesabı erkek öder kibarlık centilmenlik bunu gerektirir mesaj atmıyorsa kafasında seni bitirmiş demektir hızlı ol sen onu kafanda bitir
onun ben anasını avradını skym o zaman bak çok tepem attı şu an allah da beni kahretmesin kıyamadım anasını stayım çok fena sinirliyim ya
Bişeyler yap kafa dağıt rahatla bu sinirle gün bitmez
yani hesap ödedik diye mi kaybettik şimdi
uğraşma sen yaz geç
Gönderme yap.
aşkım çok utanıyorum öyle şeylerden whatsaptan story mi atayım şimdi çocuk iyice soğur gtü kalkar ya
Ee ne olabilir başka, büyü mü deseydim 😄
Yazmaz
niye abi ya niyee
Yazmasın boş ver
nası boş ver özleminden öldüm adamın ya
Ölsen de değişen bir şey olacağını sanmıyorum
Zamana birak
Mal mısın
çok basit
Nerden buldun adamı
New bakalım
yok artıkk