1 yılBence hiç yazmasın zaten ve yoluna bakmalısın böyle tiplerden hayır gelmez. Seni cepte görüyor gibi ve bir kadın bir erkeğin asla cebinde olamaz öyle bir imaj vermemelisin. Başka erkek mi yok bunun gibisi hele dolu şu an. Senin gerçekten seveni bulman gerekiyor. Gerçek seveni bulduğunda seni o aşk göklerde taşıyacak buralarda ne yapsam diye sorular sorup kendini üzmene değmeyecek.
01 Yorumla- 1 yıl
nerede anasını satiyim bu aşk nirvanacım ya bıktık artık ama : (
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılYazmasını bekleme, tekrar yazdığında da niye yazmadın deme ve hiçbişey olmamış gibi sen ghostla. Aynısı başıma geldi bu sefer o peşimden koştu ama beni kaybetti. Hoşlansan da affetme aynısını bir daha yapar. Erkek mi kalmadı. Tavır trip bile yapma böylelerini yok sayacaksın.
03 Yorumla- 1 yıl
aynen aşkım ben şu an dümdüz ghostlanıyorum. biraz daha detay analtsana tam olarak nasıl geçti süreç nasıl döndü senin hyvan ve ne yaptın detay anlat kurban olduğummmmmmmm
Cevap sahibi1 yılNasılsın veya napıyorsun yazar. Geç bi şekilde görüldü at. Israr ederse arıcam de arama falan öyle yani :) fazla bi detay yok umursamaz olman lazım. Hemen başka biriyle flörte başla.
- 1 yıl
aynen aslında bu taktikler tutar evet ama şu da var şu an başkasıyla konuşmak istemiyorum ki onu istiyorum kanki ya
1 yılÇok enteresan bir durum böyle durumlarda aşıklar genelde anladığım kadarıyla zikir çekiyor aşk zikri faydası olur mu bilmiyorum yapanlar varmış Instagram'da okumuştum çoğu kişi geri yazmış barışmışlar vesaire günde 400 kere falan çekmen lazımmış öyle bir şeyler diyorlardı ya vedud ya camii tabii bir de niyet çok iste dediğim gibi işe yaramış bilemeyeceğim artık
03 Yorumla- 1 yıl
Sizin profil resminiz şaka mı 😂👏🏻
- 1 yıl
Evet üzerine bastın ayağını kaldır
- 1 yıl
Zikirle olsa keşke
1 yılSen yaz ama flörtöz birsey yazma ya da nasilsin niye yazmadin falan yazma normal birsey sor mesela yaptigi işle ilgili ya da oturduğu mahalleyle ilgili normal bir soru sor sonra muhabbeti uzatma cocuk belki senden mesaj bekliyor olabilir eğer sordugun sorudan sonra muhabbeti devam ettiriyorsa sikinti yok ettirmiyorsa senden hoslanmamis demektir.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Nilay! Flört oyunları bazen gerçekten kafa karıştırıcı olabiliyor, değil mi? 😅 Öncelikle sakin ol, aceleye gerek yok. Açık ve net bir şekilde ne istediğini düşün ve eğer hala onunla konuşmak istiyorsan, bu isteğini anlamaya çalış. Mesaj atmak istersen, basit ve samimi bir mesajla başla. "Uzun zamandır konuşmadık, seni merak ettim. Nasılsın?" gibi bir mesaj gönder. Böylelikle, kapıyı çalarsın ama onu da sıkboğaz etmemiş olursun. Dilersen sosyal medyada paylaştığın hikayelerle de ilgisini çekebilirsin. 💬 Umarım bu stratejiyle tekrar iletişim kurabilirsiniz! 🤞😊
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
- İnternet & Teknoloji konusunda 41,8b cevap paylaştı.
u 1 yılayrılarak tabi ki de
02 Yorumla- 1 yıl
kimden ayrılarak
- 1 yıl
benden olacak hali yok flörtten :D
Sağlayamayız, sağlamamalıyız. Erkekler soğuk davranmaya başladıysa bu demektir ki ; kendi vicdanını rahat tutmak için kendi terk etmeyip kadınları kendinden uzak tutarak kadınların ayrılmasını beklerler. Resmen "benden ayrıl, ben seni istemiyorum ama seni üzmemek için terk edemiyorum seni, sen terk et" diyorlar. O yüzden hemen terk etmek lazım. Hiç gerek yok elimizde tutmaya çalışmaya. Bu bizim bir hatamız falan olduğundan da değil yani.
32 Yorumla- 1 yıl
kesinlikle hatam olduğunu düşünmüyorum zaten yok hatta aşırı iyi davrandım, bi erkeğin hayalindeki evlenilecek kızdım orada ve bunun farkındaydı. ya nasıl yazmaz şaka mı nasıl bulucak bu devirde öyle anlayışlı kız : ( ya hesabı bile kıyamadım ben ödedim ya sabaha kadar çalıştı uykusuz geldi diye :(((
1 yılBen buna da anlam veremiyorum seviyor musun hayir gelse evet diyecek misin hayir e o zaman niye geri dönsün istiyorsun hiç mi seveniniz yok da sürekli birilerini etrafinizda bulundurup ego tatmin etmeye calisiyorsunuz
04 Yorumla- 1 yıl
şaka mısın aşkım tabi ki seviyorum gelse eririm ne egosu aqqq fotosunu açıp fotosunu seviyorum sen ne anlatıyosn canım ya
- 1 yıl
Düşsün ocağıma falan diyince sevmiyorsun ama gelsin surundiriyim anlaminda dedin sandım o zaman yazar inşallah stroysini beğen falan sksksk
- 1 yıl
yok bebeğim yanlış anlamışsın ben öyle süründürme falan yapamam zaten güzel severim.. sence yazar mı kız
- 1 yıl
Kalbinde biri yoksa kendinden çok sogutmadiysan yazar bence zaten güzel kızsın
1 yılAşkımdan ölüyorum ama yazmıyorum, 3 ay oldu. Ne olursa olsun yazma dayan uzun sürebilir ama mutlaka yazar, bu arada bekleme modunda olmamalisn hayatın akışına devam etmen gerekiyor.
13 Yorumla- 1 yıl
yazacağına nerden eminsin peki tamam dayanayım da
- 1 yıl
Katil suç mahalline mutlaka döner. Kim önce yazarsa o kaybeder. Bir erkek olarak o yazmalı. Sen yazarsan üç gün daha belki konuşur belki konuşmaz yine gider. Kaybetmeyi göze alamazsan kaybedersin.
- 1 yıl
teşekkür ederim aşkım ben de yazar kısmına emin olamasam da ben yazarsam kaybederim kısmına katılıyorum
Bu flörtlük çıktığından beri ilişkişer yürümüyo. Millet araba kiralar gibi sevgili kiralıyo mk
38 Yorumla- 1 yıl
Tanismadan sonra direk sevgililik mi olmali o zaman
- 1 yıl
@buğlemoviç ben direk çocuk yapmaktan yanayım
- 1 yıl
Komik
- 1 yıl
@buğlemoviç buğlemoviç ne la, ibrahimoviç gibi
- 1 yıl
Göçmenim tuniş, asil tuniş ne laa
- 1 yıl
@buğlemoviç Tunahanın kısaltması gibi bişe. Sizde mi kafkas göçmenisiniz bende oralardan geldim
- 1 yıl
Balkanlar
- 1 yıl
çıkma teklifi geri gelsin aqq ya çocukla buluştuk onun yazıp bi konuşma yapması gerekirke bu hyvan beni ghostluyo? ya bi de mükemmel geçmiş buluşma düşün hatta bana otururken ya biz konuşmaya devam eicek miyiz? etmiceksek ona göre konuşayım da.. dedi.. yani hani beni sallıcaksan hiç böyle sempatik davranmiyim hesabı
1 yılKesin formülü yok. Bişeylerin mantıksal neden/sonucu olsaydı, ben dünyanın bi kısmını yönetiyo olurdum
02 Yorumla- 1 yıl
sence niye yazmıyo peki bu hyvan
- 1 yıl
Ya yeterince sevmedi, veya aklına bişey takıldı, ya da, sevip vi noktaya gelmiş, zihni sana alışmıştır. ama selam bile vermiyosa, bitirmiştir
Yazmasını istiyorsan sen yaz. Sürekli karşı taraftan beklemeyin bazı şeyleri. Fakat soğuk davranırsa bi daha da yazma
06 Yorumla- 1 yıl
olmaz buluşma öncesi hep ben yazıyodum barışıyoduk ama buluşma sonrası ki mükemmel bi görüşme oldu, bi zahmet o yazsın... abi özlemekten geberdim ya niye kimse anlamıyo beniiiiiiiiiii
- 1 yıl
abi yok valla yaz demeyin bana ya
- 1 yıl
ama sen erkeksin, kız adım atınca erkek soğuyor ama erkek adım atınca kızın hoşuna gidiyor
Tekrar düşsün ocağıma mı
Sürekli erkekleri kötüleyip duruyorsunuz ya
Bir tane delikanlı kadın yok mu çıkıp da ulan biz de az değiliz diyecek.
Yazdığın şeye bak00 Yorumla
1 yılAranızda kötü bir şey geçmediyse sen yaz. Ya da instagram, whatsapp gibi bir yerde hikaye falan paylaş.
02 Yorumla- 1 yıl
kanki hikaye paylaşmak istemiyorum bakmazsa got olurum çok fena. aramızda hiç kötü bi şey geçmedi mükemmel bi buluşma sonrası ilk günn yazdı erteesi gün ghost
- 1 yıl
Senden bekliyordur. Hikayeyi göndermeli değil de normal bir şey olarak paylaş. Bakmazsa zaten gitmiştir.
1 yılNaberrr yaz samimi bi sekilde konusursun yine sonra yine yazmazsa bisiler paylas yine yazmazsa bye yap
016 Yorumla- 1 yıl
ama buluştuk ve aynı gün yazıp ertesinde yazmadı ben de ilk kez buluştuk diye gururuma yediremiyorum : (((((((((((
- 1 yıl
Berki sey seni begenmemistir yanlis anlama lutfen takma onu bence ya
- 1 yıl
ya çok beğendi ve bunu da açıkça bi ton tavırla sözle belli etti : (
- 1 yıl
Erkekler numaracidir oyunculukya on numaradir bence o yuzden boş ver takma sana erkekmi yok biraj o yazsin yazmiyosa by yap
- 1 yıl
vay numaracı : (( insan günlerce bu kdr numara yapabilir mi ya yuuuuhhhhhhhhhhh
- 1 yıl
Yapar unutma hic kimse gorundugu gibi degildir
- 1 yıl
şrfszzz : ((( yazar mı sence derya
- 1 yıl
Yazcagini zan etmiyorum su an yeni flortler yapmistir bi kqc gun sonra yazarsa oda flortlerini begenmemis yine naber kiz falan yazar cok yuz verme emin ol senle birlikte 100 kiza yaziyo
- 1 yıl
allahından bulsun o zmn adi. yine de yazabilir boş kalırsa diyosun yani
- 1 yıl
Aynen oyle erkekleri cok iyi taniyorum bu nedenle sevgili yapmiyorum onlarin nasil biri oldugunu yuxune soylesem direk kizarir yok ne alakasi var falan falan ykhkhyfj
- 1 yıl
aynen bi de kabul etmiyolar. ln hepiniz aynı bkun laciverti
- 1 yıl
E yok evt ben oyleyimmi dicek rhtdhdh
- 1 yıl
kabul etmicekse de pçlik yapmasın adam gibi olsun
- 1 yıl
İste erkekler yemin eder kurana el basar aglar herseyi yapar inanman icin ama hepsi bi oyundur feke hesap falan ac ekle ne dedigimi daha net anlicaksin jdnsjsksm
- 1 yıl
ay yok aşkım onu yapmayı gözüm yemiyo çok kıskanç biriyim : ///
- 1 yıl
Olsun
- İnternet & Teknoloji konusunda 575 cevap paylaştı.
1 yılYazmıyorsa salla gitsin üstüne düştükçe olan sana olur etki tepki meselesi kendisi senin öncelik olarak görmüyorsa salla gitsin
10 Yorumla
1 yılbir şey yapmışsındır yapmadığına eminsen yazma. Yazmadığına göre aranızda bir uyumsuzluk var.
12 Yorumla- 1 yıl
kanki yüzde yüz eminim hatta tam tersi yani o kısım net asla bi sorun olmadı
- 1 yıl
kanki deme lazım olur sorun belli yeni maçlara bakacaksın.
- İnternet & Teknoloji konusunda 342 cevap paylaştı.
1 yılİlgisini çekecek bir şey paylaş. Salla oltayı belki tutar.
17 Yorumla- 1 yıl
ekli değiliz birbirimizde ve öyle şeylere düşmüyo zaten : ( whatsapta ekliyiz şu an sadece ve telegram
- 1 yıl
WP durumu paylaşabilirsin.
- 1 yıl
demin yazdım dayanamayıp. 10dk oldu cvp yok henüz
- 1 yıl
Hahahahhahaha
- 1 yıl
Taktik şu, mesajı atıp telefonu kenara sallar bilgisayar veya televizyondan film açarak dikkatini dağıtırsın. Tabi artık mesaj silme özelliği biraz sorun yaratıyor bu yöntemde. Ama ben gerilen biriyim diyorsan olayın budur.
- 1 yıl
cevap yazmadı hala berbat hissediyorum
- 1 yıl
Hissetme. İstediğinin peşinde koşmak seni ezik değil cesur yapar. Seni kaçıran düşünsün.
- İnternet & Teknoloji konusunda 855 cevap paylaştı.
1 yılZorla yazacak olan birinden mesaj beklemek nedir ya. Bak hayatına geç.
02 Yorumla- 1 yıl
hayatımı skym heartofire oke? hayat mı yaşıyoruz sanıyosun : ((
- 1 yıl
Bence böyle yaparak zaten yapıyosun o dediğini ahsh Kendine değer ver biraz.
Başkası vardır yazmıyorsa unut gitsin unutmak kolay bişey.
02 Yorumla- 1 yıl
allah onu kahretsin eğer öyleyse ya
1 yılbir şey sağlayamayız isteyen yazar zorlamanın anlamı yok
01 Yorumla- 1 yıl
zorlamıyorum zaten özlüyorum be hemşirem
Gerçekten soğuk yapınca umursamayınca hayatına odaklanınca merak eder sorar
01 Yorumla- 1 yıl
onun ben ta aqq gulso hyvan herif ya geberir inş
Giden gitmistir. Hayatına en güzel şekilde devam et o zaten yazar 💩 gibi düşer
02 Yorumla- 1 yıl
yazar mı diosun ay inşallah yazar da biraz acım diner
Yazmak isteyen yazardı, yazmıyorsa istemiyordur, benk istemeyeni bende istemem
01 Yorumla- 1 yıl
maalesef ben de aynı kafadayım her zaman helene : ( ama gel de kalbime anlat
- İnternet & Teknoloji konusunda 631 cevap paylaştı.
1 yılSal gitsin, isteyen her şartta yazar, yazmıyorsa istemiyordur bu kadar basit.
05 Yorumla- 1 yıl
masmalesef be tortitotillam : ( abi ağlıcam ben herhade bugün ya
- 1 yıl
Saçmalama kız🥺 daha iyisi olacağı için bu olmadı. Öyle düşün
- 1 yıl
ama aşık oldum abi özlemekten geberdim 4. gün bugün : (((
- 1 yıl
Üzmek hiç istemiyorum ama isteseydi buluşmadan sonra hemen yazardı, 4 gün olmuş🥺 ya da çok istiyosan yaz gitsin erkekler her türlü üzer zaten üzmeyen modeli icat olmadı
- 1 yıl
aşkım buluştuğumuz gün yazdı işin garibi, ertesi gün yok ortada : (
1 yılKendi isteğiyle mesaj atmalı. Bir şey yapamazsınız.
01 Yorumla- 1 yıl
işte ben de öyle düşnüyorum zaten, ya abi bi erkek istiyosa yazar yazmıyorsa ya ölmüş hastaede koma falan olmalı ya da istemiyodur ama öyle çok üzülüyorum ki gel bi de anlat kalbime : (((((((
- İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılSen yaz aklıma geldin de eğer arada büyük olaylar olmadıysa şans hep var bırak ne olacaksa olsun
02 Yorumla- 1 yıl
aşkım yok çok gururuma dokunuyo çnkü buluşmuşuz artık ve çok güzel geçmş. onun yazması gerekmezmi yaa hangi erkek hoşlandığı kıza yazmaz özlerse? biz bekleyebiliyoruz beğensek de ama erkekler beklemiyor asla haksız mıyım : ((
- 1 yıl
Yaz ya boş ver djdjj yine senin önün açık öyle düşün engellememiş bişi yapmamış bir yokla içinde kalcağına gurursuz ol bişi olmaz♥️
O yazmazsa sende bekler durursun taktik bence senin mesaj atman beklemekten iyidir
02 Yorumla- 1 yıl
aşkım taktiktir umarım ama mesaj atamam tamam buluşmadan önce hep ben atıyodum gtü kalktı ama buluşma sonrası artık ondan bekliyorum : (
Gizli Üye(25-29)1 yılAynı durumu yaşıyorum uzaklaştık hala beni arkadaşlarına anlatıyormuş gururdan egodan geçilmiyor ya uyuz ve oda aslan burcu bu aslanları Allah bildiği gibi yapsın
03 Yorumla- 1 yıl
neeeeeeeeeeeeee bu hyvan da aslan eyvahlar olsun napıcam ben benden mi bekliyo acaba
Cevap sahibi1 yılİnanır mısın bilmem ama bu aslan burçları aşırı egolu ve benden adım bekliyormuş ben atmam o atsın acı ceksede gelmez bunlar bende gururluyum o yüzden adım falan yok böyle kaldık işte
- 1 yıl
valla umarım gururundan yazmıyodur be kanki hahahha valla sevinirim ona
1 yılBı tane boydan foto at nasıl olmuş de sonra hep yazar
02 Yorumla- 1 yıl
babayı alır
- 1 yıl
unut o halde
- İnternet & Teknoloji konusunda 925 cevap paylaştı.
1 yılAhaha cidden uğraşıyor musunuz engellemek en büyük zevk
02 Yorumla- 1 yıl
ahaha cidden uğraşıyoruz engellediğimiz de oluyor deli gibi konuştuğumuzda bellacım
- 1 yıl
Üzülmediğiniz sürece sorun yok her şey yapılır ama saygısızlık kabul edilmez 😄
1 yılBende zencilerin beyaz g9te sahip olmasını istiyorum ama senin dediğinle. imkansiz bir sey
00 Yorumla
1 yılArtık bu işlerle uğraşamam ya akli başında olan insanlarla yola devam
07 Yorumla- 1 yıl
Diyosun
- 1 yıl
Dedim bile
- 1 yıl
Biraz abartmadın mı
- 1 yıl
Hadiiii
- 1 yıl
Neyi abartmadim mi
- 1 yıl
Burdan mı konuşacağız
- 1 yıl
Tamam
Gizli Üye(25-29)1 yılBol bol onun göreceği şekilde mutlu pozlar ver hikaye at baktın olmuyor sen yaz seni gördüm bir probleminmi hastalısın falan diye
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 671 cevap paylaştı. İnternette telepati yöntemleri görmüştüm onları dene belki işe yarar.
01 Yorumla- 1 yıl
harbi mi? korkarım ben öyle şeylerden be
Gizli Üye(30-35)1 yılBöyle erkek olunca kazanıyoruz valla. Yazsa o çocuğu çekici bulmayacaksin
00 Yorumla
1 yılartık mesaj yazmıyorsa yazmasın her şeyin ardından biz koşmak zorunda değiliz yazmıyorsa o kaybeder boş ver
01 Yorumla- 1 yıl
evet koşarsam kaybederim zaten bunu biliyorum : ( ama inan o kdr özledim ki :(
Yazmıyorsa ilgilenmiyordur, boşuna uğraşmayın derim.
11 Yorumla- 1 yıl
offffff peki
Başkası vardır mutlaka yazar ama 1 ay sonra bahaneler sunar sana
03 Yorumla- 1 yıl
ya çok üzülüyorum demeyin böyle şeyler : ( ay ben naptım biliyo musun whatsap takip programı indrdim çevrimiçi saat ve sürelerine bakıyorum, gerçi ücretsiz version bitti ama bölye ara ara 10-20 sn. girip çıktı geceye kadar : (((
- 1 yıl
program doğru. test edildi onaylandı 👍
1 yılKimse başkasını bulmadan elindekinden vazgeçmez
07 Yorumla- 1 yıl
ya iyi de biz daha birbirimizi yeni bulmuştuk ertesi gününde nasıl hemen başkasını buldu bu it : ((((((
- 1 yıl
Sana ertesi gün bulduğunu düşündüren nedir?
- 1 yıl
sen dedin öyle başkasını bulmadan bırakmaz diye e beni bıraktığına göre? sözünden o mana çıkıyor
- 1 yıl
Görüştüğü kişi zaten bir suredir hayatindadir, senin haberin yoktur
Erkekler yedeksiz takılmaz - 1 yıl
vay şrfszzz ya bütün gün konuşuyoduk ama insan ismini şaşırmaz mı sölerken
- 1 yıl
Askim profluk böyle bir şey.
Benim bir flortum vardı, beni zerre ihmal etmezdi. Konuştuğu 3 kişi daha olduğunu sonradan öğrendim. - 1 yıl
ohaa
1 yılOna göndermeli seyler paylas bir şarkı veya dızı replıgı..
01 Yorumla- 1 yıl
ay onları yapamıyorum ben zaten hiç bakmıyo hyvan sadece whatsapta ekliyiz Instagram falan önceki kavgamızda engellemiştik öyle de kaldı hadajdlsakşlia
başka flörtüyle konuşuyordur o gidince sana yazar ztn
02 Yorumla- 1 yıl
ya ciddi misin öyle deme valla bak çok üzlüyorum ya : ( bi de başka kızlar benim gibi hemen nasıl anlıcak onun işini gücünü konumunu kabul edicek ki öyle kolay mı bu devirde :(
Mesaj atmıyorsa yazmasını sağlamak için uğraşmam isteyen yazar 🤷🏼♂️
02 Yorumla- 1 yıl
niye yazmıyo peki hyvanoluhayvan sence
1 yılYazmıyosa konuşmak istemiyodur veya başka birisi vardır o gidince sana döner
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAynı şeyi bende yaşıyom onu deli gibi özlüyom 😭😭😭 hafta içi çalışyo anlayış gösteriyom geldik hafta sonları PlayStation oynuyo bana 1 saatini bile vermiyoo 😞
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBoş ver ya hayatını yaşamaya bak dünyaya Bir kere geldin bir daha glmiceksin erkek çok gelen gidenden daha güzel 😃👍🤣
03 Yorumla- 1 yıl
ya bunu da kırk yılın başı bulduk aşkım ya güzel bi kızım güya herkes beğeniyor ama kısmetim mi kapalı nedir anlamadım aw fksdefksdlfsş
Cevap sahibi1 yılUmursamaz olursan gelirler sıraya girerler 😂
- 1 yıl
aynen vallahi orası doru
İnternet & Teknoloji konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yazmıyorsa daha fazla şımarmasına gerek yok bence
12 Yorumla- 1 yıl
niye yazmıyo itoluit peki sence
- İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılBu sabır savaşıdır, ilk adımı atan kaybeder
16 Yorumla- 1 yıl
canım psikologcum kesinlikle katılıyorum. ama bi erkek de böyle taktiğe girer mi be : ( sence yazar mı
- 1 yıl
Evet girer. Karşısında olan kişiyi daha üst görür ve onun karakteri karşısında ezilen kişiler (kadın, erkek) bu olayı savaşa dönüştürür. Karşı tarafa artırılan her geri adımla mutlu olurlar. Bu karaktere gerileyen kişilerle irtibatı kesmek en doğru hareket olacaktır
- 1 yıl
ama yazmasını da istiyorum be superpsikoloğum napcaz : (
- 1 yıl
O zaman ilk adımı atan bundan sonra hep adım atmak zorunda kalacaktır. Tercih edin bakalım
- 1 yıl
yazdım ben geçmiş olsun...
- 1 yıl
Evet, başarılar ve mutluluklar dilerim
- İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılSağlanmaz thank you next denire
02 Yorumla- 1 yıl
nereye next kız o kdr bol mu erkek hani ben bulamıyorum lsşflsilfi
- 1 yıl
Çok haklısın aşko
1 yılSessizleşerek, aynalams taktiği yani
02 Yorumla- 1 yıl
yani naparsa aynını yap mı diyosun
- 1 yıl
Her konuda demiyorum, ama mesaj atmaması konusunda.
sen yaz o dönünce alırsın hıncını :))
01 Yorumla- 1 yıl
beceremem ki : ( ben maalesef iyi davranan kızlardanım değer veriyorum karşımdakine, hemcinslerin de maalesef bilyosun ki iyi kızlara değil süründüren kızlara köpek oluyolar : (
1 yılAtmıyorsa sağlanmaz istese bal gibi atar
02 Yorumla- 1 yıl
aynen aşkım işte ben de hep bu kafada düşünüyorum abi isteyen yazar yazmıyosa istemiyodur : ( ama ben çok özlüyorum işte naparsın :(((
- 1 yıl
Özlemen normal ama hep aklına bu gelsin istese yapar yapmıyor demek ki istemiyor isteyip yapmıyorsa bu daha kötü senden bekliyor kararsız, böyle erkek çekilmez. Ya konuş neden böyle diye açıkça sor duramıyorsan ya da konuyu kapat derim 😐
1 yılDekolteli bi resim at ona
01 Yorumla- 1 yıl
babayı alır
1 yılyazma düşünme ancak o zaman yazar
01 Yorumla- 1 yıl
nasıl düşünmicem ki? aslında doru diyosun biliyo musun insan sallayınca bi bakıyosun geliyo ama öyle geldikten sra da defolup gitsin mümkünse
Demek ki isi var ya da yazmak istemiyor
01 Yorumla- 1 yıl
işi var ile yazmak istemiyor arasındaki uçuruma patladım fksfşsşdflşsfls
Yazmasın boş ver degmeyen biridir kesin
010 Yorumla- 1 yıl
aşkım özlüyorum ama çok : ( bi de anlamıyorum yani neden abi neden
- 1 yıl
peki neden yazmaz bi erkek sence kanki
- 1 yıl
peki :(
- 1 yıl
ay ben kurban olurum onu verene be :(
- 1 yıl
valla öyle be kanki napim özledim özledim
1 yılBence zorlamaya gerek yok
02 Yorumla- 1 yıl
ya zorlamıyorum özlüyorum sadece çok : (
- 1 yıl
Dönse ne yazar gene gider
Göz önünde tut kendini, dikkat çekici bir şekilde.
08 Yorumla- 1 yıl
anasını satayım sürekli görebildiği bi konumda değilim yoksa köpek ederdim de
- 1 yıl
whatsap telgram
- 1 yıl
hacı çok cringe ama ya öadasidsia
- 1 yıl
abi yok yaa : (
1 yılBenim yaşadığımı yaşamişsın benimki hiç gelmedi
02 Yorumla- 1 yıl
ciddi mi eyvah : (( burcu neydi bi de bi olay oldu da mı bitti yoksa kendiliğinde sessizce bitti mi
- 1 yıl
Sessizce gitti
1 yılYanına git usulca yanaş arkadan çak pandik
010 Yorumla- 1 yıl
ağır erkek nickini almayaydın bari hafif erkek nickiyle değiştir
- 1 yıl
Bazı şeyleri çok umursamamak lazım seninki o hesap olduğu için bu kadar hafif yorum
- 1 yıl
çok umursuyorum ben tamam mı
- 1 yıl
Ama seni umursamayan umurunda olmayan birisi karşındaki Aslında Fark etmen için yapmıştım o yorumu olayın ciddiyetini
- 1 yıl
abi ama anlamıyorum neden ya neden hani. 4 saat durdu yanımda hyvan gibi güldük konuştuk. hani noldu ya allah için biri söylesin de he tamam diyim
- 1 yıl
Bence açıklamaya izaha hiç gerek yok o kadar yüreği ve Cesareti olsa zaten gelirsen ne sebebini konuşur anlatır adam gibi çeker gider bu adamların işidir madamların değil
- 1 yıl
aynen bak valla doğru dedin. delikanlı adama yakışmaz bunlar. ne baştan geliceksin yalandan ne de böyle kaçıcaksın. istemiyo musun? net şekilde söyle. beğenmedin mi? söyle? başkası mı var? söyle? vs vs vs. ama bu bunların hiçbirini düüşndürücek şekilde davranmayıp sonra ortadan kayboluyo
- 1 yıl
Işte bundan dolayı senin yazmanı istemedim ve öyle bir yorum yaptım sanırım kendimi ifade edebildim olayı Anladığın için sevindim ama
- 1 yıl
ben asla yazmak istemiyorum zaten, sorumdan da anlayacağın üzere aslında ben onun yazmasını istiyorum
- 1 yıl
Sorunu gayet iyi anladım yazsa da adam olmayacak Demek istediğim Aslında tamamen bu
- İnternet & Teknoloji konusunda 860 cevap paylaştı.
1 yılSana yazdırmayan hayat bize ne yapmaz 🙈
05 Yorumla- 1 yıl
beni de ağlatıyolar be sitemkarım : ((((((((((((((
- 1 yıl
Belki de değmez ağlamaya be üzme kendini bu kadar , kendi kaybetmiş öyle düşün
- 1 yıl
değmez de işte. insan gene de üzülüyo. keike yazsa da bi içim soğusa en azından : (
- 1 yıl
Boşta kalırsa belki
- 1 yıl
inşallah kpek gibi özler ne diyim : (
1 yılUnut onu aramaz bir daha 😬😬
010 Yorumla- 1 yıl
niyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
- 1 yıl
Seni beğenmedi 😬😬
- 1 yıl
yav yok be kardeşim taktın he. buluştuğumuz günün gecesi aradığında dedi ki, iyi ki yediğimiz tostu paket yaptrmışsın sadece onu yiyebildim arabada çok yoğundum dedi. en son konuşmamız da bu oldu aqqqqqqqqqqqqqqq
- 1 yıl
Sen ara belki başına bir iş gelmiştir hasta olmuştur kaza yapmıştır bir ara
- 1 yıl
yok geberse haberim olurdu ki inşallah başına bi iş gelmiştir de ondan yazmıyodur itoluitt
- 1 yıl
Sakin ol be ne diye beddua ediyorsun
- 1 yıl
çok sinirliyim kaç haftadır konuşuyoruz her şey çok güzeldi güya noldu be hyvan herif hesap bile ödetmedim kıyamadım sabaha kadar çalışıp geldi diye
- 1 yıl
Hadi canım hesabı sen mi ödedin
- 1 yıl
sorma : (
- 1 yıl
O biraz ayılık etmiş kadına hesap ödetilir mı hiç
1 yılKimseyi zorlama. Mesaj atmak isteyen zaten atar.
10 YorumlaNe kadar cok yazisirsan o kadar boka sarar
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 491 cevap paylaştı.
1 yılniye ondan bekliyon sen yaz
00 Yorumla - Devamını Gör (34)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne