Güncellemeler
+1 yıl
Akıl verecek kimse yok mu?
Güncellemeler
+1 yıl
Bir kere sağladım baya da uzun konuştuk ama konuşmayı ben bitirdim. Şu an storiye bakmadı bile :(
Numarasını silmiştim ilişki yaptı diye , dün Telegram açmış, oradan nosunu gördüm, paylaşımlarından ayrıldığını anlayıp nosunu ekledim. Ona özel durum attım. 10 dakika içinde baktı. Ama bir şey yazmadı. Sizce nasıl hikaye atmalıyım ki yazsın?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bu kadınlar neden böyle? Madem adamı coo istiyorsun sen yaz. Ölecek misin
Red yersem?
Neden kendimi bu duruma düşüreyim?
Yersen yersin. Ne var bunda? Korkak olmayın be bu kadar. Ama yok onu o kadar istemiyorsan ayrı ama egonuz kendi boyunuzu geçmesin. Tavsiye sadece
Anlıyorum belki de haklısınız, ama herkes aynı olmak zorunda mı? Ben rencide olmak istemiyorum, ya da pusuda bekliyor imajı da çizmek istemiyorum. Gururuma dokunuyor bu durum. Beğendiğim kişiden önce kendi kişiliğime değer vermem çok normal geliyor bana
Mesele aynı olmak değil. Ki zaten herkes aynı olamaz. Kişiliğe değer vermekle ego da farklı şeylerdir. Tabii öncesinde aranızda geçenleri bilmediğim için kesin bir şey demeyecem şu an
Neyse ben uyuyorum sana kolay gelsin. Ne diyim
Aramızda onun bana yaptığı kötü bir şey olmadı aslında. Aşırı ilgiliydi, sürekli mesaj atıyor, iltifat ediyor , hediye almaya filan kalıyordu, aldırmadım orası ayrı. Babamla filan tanışmak istediğini söyledi ama bunlar o kadar kısa süre içinde oldu ki gerçekliğini sorgulamaya başladım. Eli yüzü düzgün fiziği yerinde bir adam. Sonra bununla ilgili sürekli evli kadınların bile peşine düşüyor , herkese ama herkese adım atıyor gibi şeyler duydum. En son iş yerinden iki çocuklu , evli kendinden 10 yaş büyük kadını eve kahveye çağırdığını duyunca onunla bu konu ile ilgili yüzleşmeden , bu olanları sormadan ben bitirdim. Sen çok iyi bir insansın ama olmaz tadında bir şey söyledim, o da neden demedi. Sadece onu oyalamadığım için teşekkür etti bitti. Sonrasında iş icabı resmî görüşmelerimiz oldu, sonra bana evleneceğini haber verdi, bende çok mutlu ol filan dedim, eşini iş yerine getirdi , ilk benle tabıştrdı. Şimdi ayrılmışlar.
O zaman hiç takmıyor ayağına yatıp senin adına çok sevindim filan dedim düşünün
Peki şimdi ne oldu da o karakteri kabul etmiş oldun? Sana bir şey diyeyim mi? Bence yalnızlık seni ona çekiyor eh biraz da yalandan ilgi ve sevgi diyebiliriz. Tabii hayat senin istediğini yapmakta özgürsün. Ancak benim anladığım reddetmez seni korkma. En fazla biraz naz yapar, aç görünmemek için
Üzülmek için yer arıyorum sanırım
Neden? Derdin yok da dertlenmek mi istiyorsun? Ya da dertlerini biraz daha somut bir şeye mi bağlamak istiyorsun
Hakkında pek bilgim olmadığı için ben bir cikarimda bulunamadım henüz
Bugün yazdı bana baya uzun konuştuk.
Sonuç?
Bir sonuç yok işte sohbet ettik ama ben kısa kestim
İyi amacına ulaşmışsın işte. Devamı gelir
Evet ulaştım :)
İyi, üzülmek için yer aradın şimdi git üzsün seni
Engelle