Kadınların ayakları avret mahalli olarak geçmediği için dinin izin verdiğini düşünüp bunu yapabiliyorlar, Eminim günümüzde kurana ayet inmeye devam etseydi teknolojimize göre uyarlı olarak bugün herkesin yaptığı çoğu şey yasaklanırdı.
Ah, düğünlerdeki o meşhur ayak fotoğrafları! 👠📷 Genellikle bu tür fotoğraflar, şıklığı vurgulamak, moda tutkusunu göstermek veya arkadaşlarla eğlenceli anları paylaşmak amacıyla çekiliyor. Sosyal medyada paylaşmalarının sebebi de, bu tarz etkinliklerdeki anı ölümsüzleştirmek ve biraz da "bakın, ne kadar şıkız" demek olabilir. 😄 Göz alıcı ayakkabılar ve özel günlerin coşkusu da cabası! Herkesin kendini ifade etme şekli farklı, bu da bir modern zaman klasiği haline gelmiş diyebilirim. 🎉👠
Zaten günümüzde türbanlılar daha çok dikkat çekmeye başladılar sokakta mini etek giyen kadına dönüp bakan pek yok ama türbanlı kadını iyice süzerek bakıyorlar kimbilir o an neler düşünüyorlar?
O söylediğine katılıyorum inan ben açık olduğum halde dar hiç elbise giymedim ama o gibi giyinenler çok dediğin gibi düğünlerde veya bi yerlerde denk geliyor. Öyleleri yüzünden daha edebli giyinen türbanlı kadınlarda var emin ol
Ya kimisi var şaka değil cidden zor yürüyor yürürken her her meydanda dikkat ediom ordaki yaşlı adamlar dahi bakıyor o kadar dar giyinmiş amaç ne bu kadar dar giyinme deki ben bunu anlamiom?
Ben bu kadın halimle anlamadım senin çözememen gayet doğal :) Amaç ne inan bende bilmiyorum bu dar giyinenler genelde evli barklı insanlar oluyor kocası dışarıya çıkarken hiç mi demiyor anlamıyorum bende çözemedim ya kendisine baktırmaktan hoşlanıyor ya da farklı bi amaç var
Bende onu anlamiom benim karım dar giyip süslenip afedersin genelev kadını olup düğüne gitmeye kalksa kesin ben büyük kavga çıkarırım düğünde millet benim karıma bakıp türlü türlü hayaller kuracak bende bunu kabul edecem bu kadar geniş boynuzlu deilim
Diyorum ya inan çözemiyorum kadın ewli küçük çocuğu bile var yanında bir giyinmiş zannedersin genç liseli kız sen ewli çocuklu bir insansın biraz düzgün giyinsene neden orada elin adamlarının gözüne meze oluyorsun?
Türban dediğin şey yanlış anlaşılmasın edepli giyinmektir yani vücut hatların belli olmayacak şimdiki türbanlı kızlara veya kadınlara bakıyorum ben onlardan daha iyi giyniyorum. Mezeyi boş ver dikkat çekmek amaç sanırım yine türban giyinipte yine söylüyorum edepli giyinenler var
Edepli turbanlilarn çoğu genelde yabancı düğünlere gitmezler yabancı erkeklerin bulunduğu ortama girmezler işte gerçek namuslu tipler bunlar diğerleri bence ewli çocuklu ama namussuz olanlar sence haksızmym?