Özellikle türbanlı kadınlar düğünlerde böyle ayak fotosu çekip birde sosyal medyada paylaşıyorlar. Hep merak ederim sizce nedir görseldeki fotoğrafın amacı?
@PinkPetit Sadece bu fotoğraf için konuşmuyorum Instagram reels'te azıcık dolaş neyden bahsettiğimi anlarsın. İran stili, Arap stili şal bağlama, bacak gösterme, daracık giyinme vs. en ufak şeyde de ben tesettürlüyüm mağdurum diye mağdur edebiyatı yapıyor aynı kişiler
Yahu ben de diyorum ki kapalı bir kadın mı sadece eleştirilmeli? Niye erkekler dönüp kendilerine bakmıyor ya da açık bir kadın görünce elestirmiyor da elinden geldiği kadar inandığı din için bir. seyler yapmaya çalışan kadınlara saldırıyor? Sizene kardeşim kim nasıl ortunuyorsa ortunur sen zaten inancluysam harama bakmamak zorundasın bırakın salın şu kadınlar. Ne kadar kolay dimi sürekli yargılamak sen hiç kadın olmadın nerden bileceksin ki sürekli bir yerlerini örtmeye çalışmak buna göre davranmak yazın sıcakta kat kat giyinmek anlamiyosun bu yüzden konuşmayın en azından. Ben kapalı değilim inanmıyorum bile ama saygım var en azından sizin de olsun
@PinkPetit Anlamak istemediğin olay: Kimse kimsenin kafasına silah dayamıyo kapanacaksın diye. 15-20 sene önce öyleydi ama şimdi öyle değil kimse yalan söylemesin. Bahsettiğim gibi tipler sırf yakıştığı için şalı öyle bağlıyor, öyle giyiniyor. Kendileri bile ben sunroof'um diyebiliyor rahatça 😅 siz niye bu kadar savunuyosunuz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hiç bi fikrim yok… Bi kez arkadaşlar bizde yapalım demişti… Yaparsak resimleri fetiş sitelerinde satarım dedim… Bi daha sormadılar…
Yani hoşlarına gitmedimi?
Tabiiki kimsenin hoşuna gitmedi…
Biliyorum aslında amacınızı bakın bizim ayağımiz temiz bakımı daima mis gibi kokar mesajı vermek doğrumu?
Saçma… Kimene benim ayağımdan… Babane başkasının ayağından…
Peki ayak fetisi sen nerden biliyorsun? Birde bunu sitede yayınlamak ile tehdit etmişsin arkadaşları?
Küçücük çocuklar bile biliyo artık fetişin ne olduğunu… Tehdit amacım saçma resimler çekmelerini engellemekti…
Peki türbanlımsn?
Hayır…
Bide düğünlerde ayakkabılarını çıkarıyorlar ya özelikle türbanlılar bana çok görgüsüzce geliyor bu hareket ne oluyor ayakkabı çıkarılınca?
Bazı kendini tesettürlü sanan türbanlılar nasıl yapsam da kendimi teşhir etsem diye şaştı ondan hep bunlar
Sen doğrusunu yap görelim madem ne var bu fotoğrafta
Normalde asıl türbanda ayak bile çıplak görünmemesi gerekiyor yanlış mı biliyorum?
Hayır öyle bir şart yok
@PinkPetit Sadece bu fotoğraf için konuşmuyorum Instagram reels'te azıcık dolaş neyden bahsettiğimi anlarsın. İran stili, Arap stili şal bağlama, bacak gösterme, daracık giyinme vs. en ufak şeyde de ben tesettürlüyüm mağdurum diye mağdur edebiyatı yapıyor aynı kişiler
Yahu ben de diyorum ki kapalı bir kadın mı sadece eleştirilmeli? Niye erkekler dönüp kendilerine bakmıyor ya da açık bir kadın görünce elestirmiyor da elinden geldiği kadar inandığı din için bir. seyler yapmaya çalışan kadınlara saldırıyor? Sizene kardeşim kim nasıl ortunuyorsa ortunur sen zaten inancluysam harama bakmamak zorundasın bırakın salın şu kadınlar. Ne kadar kolay dimi sürekli yargılamak sen hiç kadın olmadın nerden bileceksin ki sürekli bir yerlerini örtmeye çalışmak buna göre davranmak yazın sıcakta kat kat giyinmek anlamiyosun bu yüzden konuşmayın en azından. Ben kapalı değilim inanmıyorum bile ama saygım var en azından sizin de olsun
@PinkPetit Anlamak istemediğin olay: Kimse kimsenin kafasına silah dayamıyo kapanacaksın diye. 15-20 sene önce öyleydi ama şimdi öyle değil kimse yalan söylemesin. Bahsettiğim gibi tipler sırf yakıştığı için şalı öyle bağlıyor, öyle giyiniyor. Kendileri bile ben sunroof'um diyebiliyor rahatça 😅 siz niye bu kadar savunuyosunuz
bu site kadar midesiz bi site yok erkeklerın gerçek yüzünü sapkınlık pislik ahlak yoksunlugunu ortaya döküyor üzerine alınan alınsın
Ne alaka şimdi fotoğrafın amacını sordum pislik bunun neresinde,?
Üzerine alınan alınsın ne demek?
Ayak show başka bisi değil
Yani amac yabancı erkekleri azdırmak degilmi?
Cidden bende merak ediyorum😂
Yani bakın bizim ayağımiz tertemiz hiç kötü kokmaz mesajımı vermek istiyorlar?
Hangimizin ayağını yerdiniz demek
Bunların sayesinde ayak fetiş oldum zaten benim günahım ne?
Ayağın güzel midir
Ufff benim görürşlerime gelme seninle uğraşamam sürekli
nedenmiş
Ayak fetişin mi var sanane
Bunların sayesinde ayak fetiş oldum zaten benim günahım ne?
Abazalığını milletin üstüne atma b*ka bile azan var şaşırmamak lazım
Evet var sanane
Yabancı bı erkek olarak ben senin çıplak ayağını görüp tahrik olmak zorunda değilim
İlginç haha
Sen olsan böyle bı ayak fotosu çekip koyarmydin?
Ne varki
Tahrik unsuru var
Ayakları mi
Oha
Ewt çekici görünüyor heleki ince çoraplı ayaksa
Bakma sende ayakları da mı kapatsın
Erkeğim nefsim çekiyor bakıyorum
Lütfen kadınlardan uzak dur
Siz bu kadar güzel kokarken nasıl uzak durayım
Eşin yokmu git ona
Yok bekarım çok açımmm
Yıldız
Nasıl yani?
Hahahahba
Sence nedir amaçları?
Onları zaten anlasam burada olmazdım ayrı bir dünyadalar
Sorsan hepsi namuslu
Ayak fetisi olabilir
Ama türbanlılar?
Türbanlılar da son zaman da ayak göstermek moda oldu
Önceden ince çorap giyerlerdi şimdi oda kalmadı çoğu düğünlerde çıplak ayak amaçları ne gerçekten çok merak ediyorum