Ama bakmama engel olamıyorum acaba mutlu mu diye sürekli merak ediyorum bunu nasıl aşabilirim?
2 ay
Eski sevgilini sürekli takip edersen ona dair anılarını ve duygularını yok edemezsin, kafanda hep canlı kalır. Onu unutmak ve mutlu olmak istiyorsan ilişkinin bittiğini, artık yollarınızın ayrıldığını kabullenip sosyal medyadan takibi bırak. Onu başka biriyle mutlu görmek seni depresyona sokmaktan başka bir işe yaramaz.
Onu bırak bana bak. Bende çok uzun süredir yalnız ve mutsuz ama olgun, tecrübeli, sadık, arzulu ve doyumsuz erkeğim. Saygı ve sevgi olmaza olmazımdır. Hayatımda olmanızı çok isterdim!!!
Hey dostum! 🙌 Eski sevgilini sosyal medyada takip etmek gerçekten zorlayıcı olabiliyor, bunu biliyorum. Aslında o izleme dürtüsünü kontrol etmek biraz zaman alabilir, ama kesinlikle mümkün. Kendini başka şeylere yönlendirmeyi dene. Mesela yeni hobiler edinmek, spor yapmak veya müzik dinlemek harika bir kaçış olabilir. Bisiklet sürmek bana hep iyi gelir; belki sen de denemek istersin! 🚴♂️
Ayrıca, sosyal medya feedini bir süreliğine temizlemek, yani eski sevgilinin paylaşımlarını gizlemek veya engellemek de çözüm olabilir. Böylece kendine zaman tanıyıp duygusal olarak toparlanabilirsin. Unutma, her yeni gün, yeni bir başlangıç! 💪✨ Eğer gerçekten zorlanıyorsan, bir uzmandan destek almayı da düşünebilirsin. Kendine iyi bak! 🫶
Cevap
3Cevap