Bana fake hesaptan yazan o mu?

Nerdeyse 1 yıldır ayrıyız , arara konuşuyorduk son 5 aydi hiç konuşmadik. Fake hesaptan biri takip atti şüphelendim kabul ettim , selam falan yazdi bende sinirlenip sen kimsin fakan yazip engelledim. Sonra bu adam hakkinda bişey öğtendim , başka kızlara yazmaya başlamış eksim, bende bir hesabim vardi adini değiştirip ona takip attim ve story paylaştim başka birinin yuzuyle bjnu görüp cevap yazdi ingilizse such a beauty yazmıştı bende ona ingilizce şimdi senin * olduğunu kanıtladık ve s yazdı o da kım olduğumu ve are you ok yazıp bloke etti. Bunu yapmamın sebebine gelirsek 4 ay önce annesini görücü yollamış ve benle nişanlanmak istemişti bizde hayır dedik daha evlenmeyi düşünmediğimi okuyacağımı söyledi annem. Ve sonra konşudan annesinin 3 cü sınıftan sonra kızı verecekler dediyini öğrendim, bende onu bekleyip beklemem gerektiğini öğrenmek için böyle bişey yaptım ve beklememem gerektiğini öğrendim. Neyse 3 gün önce bana fake hesaptan yazan o aynı adam bu sefer benim 30 takipçili fake hesabıma takip attı kendinin de 3 takipçisi 32de takip ettiği var, bende o olduğunu bildiğim için kabul ettim , bu sefer omun ona bu kötü sözleri kimin yazdığını öğrenmek için böyle bişey yaptığını düşündüm. Selam falan yazdı bende yazdım işte o olduğunu , değilim yazdı işte başka isim attı foto attı bende kimliğinin isminin gözüktüğü yeri atmasını söyledim atmadı , yazmayı bıraktım o yine boşboş yazıyor engelledim bende , sizce o mudur çünkü kendi asıl hesabıma yazan adamın sonra fake hesabıma yazması imkansız bu kadar tesaduf olamaz

Bana fake hesaptan yazan o mu?