biriyle takiplesiyorum bayadir yazismadik sahte hesap bana yazdi vs bende onu ima ettim yok oyle birsey soyleme rezilbolursun dedi vs bende engelledim sonra 5 dk gecmedi baska hesaptan erkek hepsi mesaj geldi cogu zaman durumlarima bakardi bugun durumuma bakmadi ben onun yazdirdigini dusunuyorum gecen de biri sunu yaptin mi bunu kac kez yaptin tarzinda sorular sordu o mu yazdiriyor niye kendi mesaj atmiyor amac ne
Güncellemeler
+1 yıl
takip ettigi butun kizlarin nerdeyse fotolarini begenmis benimkini begenmiyor erkekleri de begeniyor hatta arkadasini vs
o olaydan sonra ortak erkek arkadas ekledi beni sonra ikisini de cikardim sonra onlarda birbirini cikarmis ben ekleyince ikisini tekrardan eklediler yine birde dedigim kisi en son fotosunu begenmis o kisinin
sevgililer gununde durum attim bir suru sadece kurtuldugumu kutluyorum yazmistim ona bakti filan garip degil mi nasil yapiyorsa digerlerine bakmadi oncekilere
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Şüphe de haklı gibisin
amac ne
gece whatsapta cevrimici miyim diye de bakiyordu bende ona bakiyordum cikiyordu bir ara sevdigini filan soylemedi 1 seneyi askin konusmuyoruz
en son onunla s. ex. ting yapti o ben foto atmadim yollu oldugumu ima etti sonrada yazmamisti ben yeniden ekledim oda ekledi 1 sene oldu
İşi i görürsen sana ilgi gösterir baska bı yol olmaz ondan
sahte hesaptan ondan mi yaziyor sapikligina fikri degismis olamaz mi
Değişmiş olsa düzgün gelirdi karşına hırs yapmış sadece
nasil hirs yapmis bende anlamadim birde erkekler bulusalim mi vs dedi deniyor olabilir mi yazar mi sence
İllaki deniyordur bu kadar takilmissa yazar yinede pek dürüst e yaklaşmaz bu adam anca amacına yönelik gelir sana
cok garip gercekten birde sunu yaptin mi vs kac defa oldu ne zaman dedi diger hesaptan yazdi kesin o dimi
Öyle gorunuyor
cok sasirdim ona begeni attim vs niye kendi yazmiyor gece onun gibi yazan oldu cevap vermedim mesela arkadasi bulusalim demisti tamam dedim gelmedi vs
Amacın cinsellikte olur bu ilişki ama duygusal düzeyli bı ilişki çıkmaz bu hikayeden
bencede ama niye kendisi yazmiyor asiri garip ve bana yazdirdigi kisiyr hafif ondan bahsetmistim onunla konusurken yapmis miydin da diye sordu
Süreci takip et kendini belli eder her şey
sence ne olacak daha oncede boyle yapmisti
ya da baskasi yapiyor
o olaydan sonra ortak erkek arkadas ekledi beni sonra ikisini de cikardim sonra onlarda birbirini cikarmis ben ekleyince ikisini tekrardan eklediler yine birde dedigim kisi en son fotosunu begenmis o kisinin
sevgililer gununde durum attim bir suru sadece kurtuldugumu kutluyorum yazmistim ona bakti filan garip degil mi nasil yapiyorsa digerlerine bakmadi oncekilere
Seni takipte
hafif hoslaniyor mu sence ne yapacak hic fotomu da begenmedi ben onunkini begenmistim geri aldim
Böyle ilişkilerde hirstir olan pek sevgi gibi şeyler olmaz elde edince biter
yani yine amacina ulasmaya caliscak elde edince biticek diyorsun istese kac kiz bulur zaten vardir suanda da tipi ve parasi var
Konu bunlar değil hırs bu insanı güdüler
bencede haklisin belki bende de hirs oldu arkadasi gelcem dedi gelmedi vs tuhaf bu dedigim kisi degil o zaten bakmiyor durumlarima
bakalim ne olacak bende cok meraklisi degilim keske eklemeseydim hatta sevgilimden ayrilinca ekledim
ben yazsam gelicek yani amacina ulasmak icin onu mu bekliyor
girmiyor instaya