Hoşlandığım çocuk istisnasız her hikayemi beğeniyordu ben de karşılık veriyordum. Karşılıklı beğenileşiyorduk. Fake hesaptan biri yazmış aynı okuldaydık seni seviyorum diye ama kim olduğunu söylememiş o da engellemiş. O olay olduğundan beri storylerimi beğenmiyor. Neden beğenmiyor olabilir? O fake hesabı ben ben sanıyor olabilir mi?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
ya da sevgili yapmış olabilirmi
Sevgilisi olmadığını kesin olarak biliyorum. Başka bir neden de gelmiyor aklıma yaa. Geçen storysine cevap verdim kedi doğurmuş bi tane ona. Bi şeyler yazıştık sonra umarım sağlıkla büyürlerr dedim. O da umarım... İyi bakmaya çalışacağız artık yazıp gülücük koydu. Ben de iyi bakacağından şüphem yok. Şanslı kedicikler dedim gülücük koydum. İlkini beğendi sonra da iki gülücük koydu. Bu yazışmamız da böyle. Bilmiyorum bi ara o da hoşlanıyor gibi yaptı ama o olaydan sonra beklemeye mi çalışıyor bilmiyorum. Açılsam direk ben olduğumu düşüncek o fakein. Arada kaldım yani
bu fake meselesini tam anlamadım nasıl yani
Fake hesaptan birisi aynı okuldaydık seni gerçekten seviyorum falan demiş ona. İnanmamış çocuk. Fake hesaptan yazan da şunları şunları tanıyordum diyince inanmaya başlamış ama yine de işletildiğini düşünüyormuş. Biraz zaman geçtikten sonra fake hesap kim olduğunu söylemeyince hoşlandığım çocuk da engellemiş fakei. Sonra fake hesaptaki gidip ortak bir arkadaşımız olan kız arkadaşıma yazmış, böyle böyle gerçekten seviyorum diye. Valla kızın dedikleriyle kişileri eleye eleye 2 3 kişi kalıyor biri de ben🤦🏻♀️. Ben olduğumu zannediyor olabilirler. Hele ki açılsam kesin sendin fake hesap gözüyle bakacaklar. Ne yapmalıyım hiç bilmiyorum ufff
seçeneklerin ağzını yokla iki yüzlülük yap ENTRİKAAA
abi bide fake hespa flaan ama şifrei unuttum diyip telefon numarasının sonundan anlaşılabilir yani
Hiçbiriyle konuşmuyoruz ki onların. Ne desem de çaktırmazlar zaten bana. İçimde tutmaktan gına geldi ama bu durumdan dolayı açılamıyorum
Herkesin telefon numarası yoktu ki herkeste. Oradan bir şey çıkmaz
o kişilerle konuş onların yanında olduğunu bilsinler zaten sen değilsin telefonunu ver baksınlar ya da bir hesap çalabilen bi kişiye söyle çalsın hesabı çok seviyosan yapılabilckek herşeyi göz önünde bulundur pasif kalma savaş
Sen olsan ne yapardın? Ne yapmalıyım sence? Biraz daha mı bekleyeyim ya kaçırırsam. Bilemiyorum delirceem şdbdşsbsls
Evet doğru çokk haklısın. Bu dediğini bir deniyim
ben olsam çabalardım onu asla kaçırmazdım gerekirse yanına git konuş o kişilerle konuş zaten gözler yalan söylemez söyle faketen dolayı açılmaya korktuğunuda söyle
Ama şöyle bir durum da var. Bu hoşlandığım çocuk lisedendi. Şimdi farklı üniverditelerdeyiz. Yüz yüze gelemiyoruz. Yakında o ortak arkadaşımız dediğim kızla buluşcaz. O da gelse güzel olurdu ama gelmesini nasıl sağlarım bilmiyorum
bi buluşma ayarlaman lazım yanında ek bir şahıs olsa daha iyi olur
İşte arkadaşımla buluşacakken gelmesi iyi olur da bu teklifi ben ya da arkadaşıma nasıl yaptırabilirim
onun gelmesinimi yoksa açılmayımı
İlk olarak gelmesini ve orada duruma göre açılmayı:)
Açılmayı kendim yaparım zaten ama gelmesini sağlamak zor
gelmesi gelir yaa neden gelmesin ya da siz yakalayın onu bir yerde tesadüfcesine fjdksbnm
😂Ama nasıll. Arkadaşım da bilmiyor ondan hoşlandığımı. İlk olarak çocuk öğrensin istiyorum o yüzden kimseye söylemek istemiyorum başta. Aşırı zor benim buluşma durumu
abooo kediyi bahane etseneeee bişeyi bahane et gelsin ilgi alanını anladığı konuları falan biliyosundur internetten anlıyosa bişey sormak için falan çağır bişeyler bul
Kediyi bahane edemem çünkü onun değil. Arkadaşımla buluşurken arkadaşım çağırsa bi şekilde ama nasıl🤦🏻♀️. Ne yol göstersen hepsi kapalı resmen. Teşekkür ediyorum sanaa daa yardımcı olmaya çalıştığın için
tamam arkadaşının bir sorunu olsun çağırsın maa gerçi sevdiğinide bilmiyo aboow bu nasıl bir çıkmazdır
Eveett😢 gerçekten çıkmazdayım resmen
korkarsan çıkamassın korkma madem arkadaşının dğeilde ilk çocuğun öğrenmesini istiyosun arkadaşınla buluşurken sen çağır çocuğu
Şöyle mi diyeyim. Şununla buluşcaz sen de gelmek ister misin diye mi? Ama ne alaka diye düşünür ikiside😂. Sonra akılları fake hesaba gider yine şdvdşevdğwb
kemjslkdnjsndj sevdiği şeyler ne hobileri falan
şey de ya okeye 4. bulamıyoz gelsene jkfvnldöçmvlbn
bu arada çok iyi haaa bana küs oaln sevgilime yazdım şimdi okeye 4. bulamıyoz gelsene kesin eylül ne boş yapıyon der ya da görüldü atar ama olsun müq
düşünsene önceki mesada valla snei çok özleidm yaaa diyon diyerinde okeye 4. bulamıyoz gelsene diye xjknxmdl
Kedileri, köpekleri sever hayvanları sever kısaca. Futbol oynamayı sever. Askeri okulda şu an. Öyle şeyleri seviyor yani
Yaaa😢. Üzdü. Ama küçük bir sorun var ben okey oynamayı bilmiyorum şdvdşsndşndmd
ayy bak ne buldum bak şimdi storyne pes şeysi böyle skor gibi bişey at ama cevap vermeyebiliirww ama var mı benden iyisi desen yazabilir sende meydan okuyomuşcasına gel vs atak falan desenn sevgilim futbolcu alt yapıda falan asla mesela böyle şeylere dayanamaz
mesajdan konuşakmı ya valla zor oluyo yorumdan istersen istek at mesajdan konuaşlım bişey olmaz ozaman öğretirde jkfnlvmös
Hmm eveet olabilirr
benim xq yetersiz sen yazssan
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!