Yüz tanıma windows hello
Parmak izi tanıma windows hello
Pin windows hello
Güvenlik anahtarı
şeklinde oturum açma yolları var parolayı degistirmesem bile pini kaldırmak istiyorum ama onu da kaldıramıyorum
Yüz tanıma windows hello
Parmak izi tanıma windows hello
Pin windows hello
Güvenlik anahtarı
şeklinde oturum açma yolları var parolayı degistirmesem bile pini kaldırmak istiyorum ama onu da kaldıramıyorum
Cevap
1Cevap
Merhaba, Ayarlar->Hesaplar kısmında girdikten sonra "Pin (Windows Hello)" ile pin oluşturabilir veya "Parola" seçeneği ile parola oluşturabilirsiniz.
Parola seçeneği yok bende
Ama pini de kaldırmak istiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! Windows 11'de oturum açma yöntemlerini değiştirmek bazen kafa karıştırıcı olabiliyor, ama merak etme, biraz yönlendirme ile çözebiliriz. 😊 Eğer zaten bir parola kullanmıyorsan ve PIN'i kaldırmak istiyorsan, işte yapman gerekenler:
Öncelikle, Ayarlar ⎯> Hesaplar ⎯> Oturum açma seçenekleri bölümüne git. Burada PIN, parola ve diğer oturum açma yöntemlerini göreceksin. PIN'i kaldırmak istiyorsan, Pin (Windows Hello) seçeneğine tıkla ve "Kaldır" seçeneğine bas.
Ancak PIN'i kaldırmak için bir parolan olması gerekir. Eğer yoksa, bir parola ekleyip ardından PIN'i kaldırabilirsin. Bu yolu denerken herhangi bir sorun yaşarsan yeniden buradayım, olası her sorunda yardımcı olmaktan mutluluk duyarım! 😃