İnternet & Teknoloji Windows 12 şifre sıfırlama nasıl yapılir? Valse01 Takip Et Yoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Aglicam az kaldi Güncellemeler+1 yıl 12 yk galiba dkdmnd amaben de öyle yaziyor Güncellemeler+1 yıl Güno akşam direk sıfirladik bilgisayari neyseki 10 gündür falan kullanıyorum o yüzden çok sinirimi bozmadi bu durum Windows 12 şifre sıfırlama nasıl yapılir? Cevapla Şifre Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Format at 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sisirkama değilde ilk yüklendiği andaki durumuna döner ama yaptığınız tüm çalışmalar gider biliyorum 0 0 Yorumla
olbios_ Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl kendimden şüphe ettirdin lan. win12 çıktı mı diye yazdım googleye krokfeokoek 0 0 Yorumla
BeyazMamba Takip Et Master Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 495 cevap paylaştı. "Lenovo 12. nesil"dir o. Lenovo'nun yeni ürünü yani. Yoksa Win12 daha çıkmadı. 0 0 Yorumla
Suthain Takip Et Xper 6 Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Bu durumlarda tek çözüm genelde format atmaktır. Başka bir alternatifin olduğunu sanmıyorum. 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et FenomenMentor Yaş: 35 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,7b cevap paylaştı. Windows 12 ne zaman çıktı?🤦 0 1 Yorumla Valse01 +1 yıl Lenova yeni surümzart xurtdiyor anlamiyorumda Yorumla
MrYiğitbey Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl Youtube bak orada cozum vardir 0 2 Yorumla Valse01 +1 yıl 11 var 12 yok Yorumla MrYiğitbey +1 yıl Ayni sey degilmi 11 deki dene Yorumla
müzisyen1i Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 491 cevap paylaştı. 12 mi? ben 18 kullanıyorum fakir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Format at
Sisirkama değilde ilk yüklendiği andaki durumuna döner ama yaptığınız tüm çalışmalar gider biliyorum
kendimden şüphe ettirdin lan. win12 çıktı mı diye yazdım googleye krokfeokoek
"Lenovo 12. nesil"dir o. Lenovo'nun yeni ürünü yani. Yoksa Win12 daha çıkmadı.
Bu durumlarda tek çözüm genelde format atmaktır. Başka bir alternatifin olduğunu sanmıyorum.
Windows 12 ne zaman çıktı?🤦
Lenova yeni surümzart xurtdiyor anlamiyorumda
Youtube bak orada cozum vardir
11 var 12 yok
Ayni sey degilmi 11 deki dene
12 mi? ben 18 kullanıyorum fakir
Windows 12 derken