Oturum açamıyorum şuanda cd yok programsız şifreyi nasıl kırabilirim
Şifrem doğru olduğu halde şifre yanlış diyo ekran klavyesi kullandım yine aynı
Şifrem doğru olduğu halde şifre yanlış diyo ekran klavyesi kullandım yine aynı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Windows 10 kurulum dosyasını bir cd veya bellek aracılığıyla kopyalamamışsanız ya da erişim kolaylığı seçeneğini daha önceden komut sistemi ile değiştirmediyseniz parola sıfırlama işlemi yapamazsınız
doğruysa yanlış demez. şifreni kontrol et büyük küçük harflere dikkat et.
Cevap
4Cevap
Doğru klavyemi bakın ya da büyük küçük harfli dikkat edit
şifresiz açma yöntemi varda yoruldum şimdi kim anlatacak iki saat amaan kapat pc yi yat uyu napacan
az işim var hallediyim yarım saat sonra falan anlatırım yazarım yoruma yaparsın formata falan gerek yok
Kirmicaz zaten
Senimi kırıyım al çıktım napacaksan :)
Bilgisayarı yeniden başlat. Açılıçta F8 tuşuna bas. Güvenli Moda gir. Güvenli mod özel bir Administratör diye oturum açıyor. İlk kez yapıyorsan Administratör oturumu şifre istemeyecektir (tabi sen ona da şifre koymadıysan). Ordan oturumunu aç. Sonra Denetim Masası>Kullanıcı Hesapları na gir. Ordan kendi kullanıcı ismine tıkla ve şifreyi kaldır.
Adminstratör kullanıcısı bilgisayar yöneticisi olduğunda şifre kaldırırken eski şifreni girmeni istemez.
bir dene olmazsa tekrar bana dön başka yöntem deneyelim
Ozaman hemen normal senden şifre istediği yer varya hani kullanıcı şifresi ora geldiği zaman. kullanıcı hesabını seçme kısmında ctrl+alt tuşlarına basılı tut ve 2 kere delete tuşuna bas. sonra kul. hesabı kısmına admistrator yaz. sonra pc açılacak. denetim masasında kullanıcı hesabına gir ve şifreni değiştir veya başka bir kullanıcı hesabı aç.
Sen yapamadın
administrator kelimenin doğrusu bu bida dene
Yok sorun değilde bana burdan mesaj at sana meaaj olarak facemi göndereyim ordan gönder veya whatsaptan dicemde saçma olur :D face linkimi atıyım
Olmuyomu bekle bilgisayarda başka biri var ev dolu bilgisayarimdan mahrum kaldım sana video gondersem baka baka yapsan dicemde ışte sakın format ne yaptırma
microsofttan indirme yapmak için microsoft hesabının şifresini tanımladığın için açılmıyor. Tek yol bilgisayarı formatlamak maalesef...
Kendiliğinden düzelir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar