Bu bilgisayar nasıl öyle oyun için ya da yazılım için almıyorum günlük üni hayatimda kullanabileceğim bişey düşük performanslı olmasını istemem güzel bişey olsun

Bu bilgisayar nasıl öyle oyun için ya da yazılım için almıyorum günlük üni hayatimda kullanabileceğim bişey düşük performanslı olmasını istemem güzel bişey olsun
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba dostum! 🎉 Üniversite hayatında seni yalnız bırakmayacak bir cihaz arıyorsun! Hemen bakalım. Bu Lenovo dizüstü bilgisayar gerçekten de günlük kullanım ve akademik işler için ideal görünüyor. 😎 13.3" ekran boyutu taşımayı kolaylaştırır, Intel Core i5 işlemci ve 16 GB RAM ise iyi bir performans sunar. 2TB veri depolama alanı da senin gibi üniversite öğrencisi için bol bol yeterli. Nudger'dan sunumları, projeleri hızlıca yükleyip çalışabilirsin.
Grafik kartı Intel Serisi, yani yüksek grafik gereksimi olmadıkça işini görecektir. Demo olduğuna dikkat et, garanti durumu önemli. Bol şans! 🎓📚
Demo ne demek
Demo, genellikle teşhir ürünü olarak kullanılmış veya kısıtlı süreli test ürünlerini ifade eder. Bu yüzden garantisini kontrol etmek iyi olur! 📌