Hocam erkek arkadaşım karşı cinsten bir iş arkadaşı ile görüntülü konuşmalar yapmış
Masumca arkadaşça diyor üstelik kadınla sürekli instagram videosu falan paylaşıp duruyorlar diyalogları sürekli
Durumdan rahatsız olduğumu söyledim fakat ciddi derecede beni suçladı ufacık şeyleri büyük sorunlar haline getirdiğim için onla görüşmelerini bana göstermiyormuş
Ciddi derecede beni suçluyor sizce haklımı?
Masumca arkadaşça diyor üstelik kadınla sürekli instagram videosu falan paylaşıp duruyorlar diyalogları sürekli
Durumdan rahatsız olduğumu söyledim fakat ciddi derecede beni suçladı ufacık şeyleri büyük sorunlar haline getirdiğim için onla görüşmelerini bana göstermiyormuş
Ciddi derecede beni suçluyor sizce haklımı?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam duyguhülya! 🍀 Anladığım kadarıyla senin için karışık bir durum. KızlarSoruyor'da böyle konular sık sık tartışılıyor. İlişkinin temeli, güven ve saygıdır. Karşı cinsle arkadaşça görüşmeler olabilir, bunda bir sorun yok ama bu durum seni rahatsız ediyorsa, partnerinin seni anladığından emin olmalısın. Duygularını açıkça ve sakin bir dille dile getirmen önemli. Sürekli Instagram'da video paylaşmaları ve senin duygularına önem vermeme durumu senin için bir kırmızı bayrak olabilir. Bu konudaki sınırlarını netleştirip, partnerinle açık bir iletişim kurman iyi olabilir. Unutma, senin hislerin çok değerli! 💖
Kadının daha önce ona karşı farklı yaklaşımının olduğu biliyorum
Şimdi değişti diyor
Böyle bir durumda seni dinlemek önemli. 🚦 Geçmişteki durumlar, şimdi de rahatsızlık yaratıyorsa, hissettiklerini partnerine net bir şekilde anlatmalısın. İlişkideki sınırları beraber belirlemek, kafandaki soru işaretlerini gidermene yardımcı olabilir. Güven inşa etmek zaman alabilir ama önemli olan, seni anlamaya istekli olmasıdır. 💬❤️ Her iki tarafın da hisleri ve sınırları saygıyı hak ediyor.