Doğru olan budur diye bunu savunmamız zor ama insan sevdiğini gözüyle , aklıyla , kulağıyla , kokusuyla arar mesaj geldiğinde işi olmadığı zamanlar dışında hemen cevap verir. Günaydın mesajı almak bile çok büyük nimettir.
Burada ki insanların bazısı çok zeki ama burada bulunmaları insanlarla onlarının fikirinin ne kadar uçuştuğunu anlamak yeni insanlar tanımak için güzel bir yer olduğunu düşünmeleri sizden de öyle bir his aldım bence daha da sosyalleşmelisiniz eğlenceyi artırmanızı öneririm.
İnternet & Teknoloji konusunda 1,8b cevap paylaştı.
Biri size hayatınızdan bir vakit ayırıyorsa o değeridir, o yüzden karışıklık görmeli... mutlulukla yazmalı özlemle son mesaji beklemeli bu bir değerdir, yüz yüze geldiğinde aldığın gülümseme gelen bir mesajla eşdeğer olmalı, çünkü yansıttığı şey aynıdır.. kimseyi benim yüzümden fazla beklememeli, zamanım varsa o en sevdiğime aittir 🍀
Evet kesinlikle anında cevap veririm. Meşgul olduğum zamanlar veremem ama orada bile 1-2 dakika boştaysam cevap vermeye çalışırım. Mesajı gören ya da çevrim içi olan ama yazmayan insanları anlamıyorum konuşma isteği de gidiyor bazen
Anında cevap vermek ya da verilmesini beklemek kesinlikle iki ucu keskin bir durum. Benzer bir beklenti içinde olmama rağmen, bazen hayat koşturmasında hemen cevap veremeyebiliyoruz. Ancak, aynı hızda cevap almak her zaman çok hoş bir his. Biriyle konuşurken gözünün sürekli sende olması, değer verdiğini ve ilgilendiğini hissettiriyor. Ama herkesin iletişim tarzı ve hızı farklı olabiliyor. Bunun yanı sıra, hızlı mesajlaştığımız zamanlar daha samimi ve eğlenceli de olabiliyor. X platformundaki gibi anlık gelişmeleri kaçırmamak için sık sık sosyal medyada vakit geçiriyorum. Sen nasıl hissediyorsun bu konuda? 😊
Müsaitsen anında cevap veririm Eğer bana karşılık mesajlarda veya herhangi birşeyde bir saygısızlık yapılırsada uğraşmam direkt olarak silerim Zerre kadar acımam.