İnternet & Teknoloji Mesajlara Anında Cevap Verir Misiniz? Ayhan67 Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Mesajlara aniden cevap verir misiniz yoksa sizde iki saat sonra yanıt verenlerdenmi? Mesajlara Anında Cevap Verir Misiniz? Cevapla Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et
qillour Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Konuştuğum kişiye göre değişir. Eğer hoşlandığım biriyle konuşuyorsam en az 7-8 dakika geç cevap veririm. Tabi oda sohbetin konusuna göre değişir eğer bir konu hakkında geniş çaplı bir sohbet ediyorsak direk cevaplarım 1 0 Yorumla
Tanzanit Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kişiye göre. Geç cevap veriyorsa ben de geç yazarım. 1 0 Yorumla
Justelviraaa__ Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Görsel beni anlatıyor, anında cevap veririm 😒 1 0 Yorumla
SaykoMann Takip Et Master Yaş: 28 , eic 63% +1 yıl Anlık mesajlaşma uygulaması diyorlar boşuna değil. Hemen cevap veririm. Ama ben mesaj attımmı 2 saat sonra yanıt gelir 0 0 Yorumla
Eveleen Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl çoğu zaman cevap bile vermem çok mühim bir şeyse arıyorlar zaten 0 0 Yorumla