Bazıları 1 2 saate anca dönüyor. Giç mş bakmıyorlar telefona o sürede.
Cevabın nedir?
+1 yılGeç cevap almayı ve vermeyi hiç sevmiyorum.
Konuşmamak için ya da konuşma esnasında konuşmayı bitirmek için geç cevap verenlere bir çok kez denk geldim.
Bilerek yaptıklarını hissetigim zaman üzülüyorum cidden.07 Yorumla
Soran+1 yılAynı şekil de benimde aklıma takılır ve sonrasında konuşsam da rahat edemem.
- +1 yıl
Kesinlikle benimde aklıma takılıyor. Ben zaten bir kere o insandan soğuyorsam bir daha çok zor geri ısınmam
Soran+1 yılAslına bakarsan konuşurke insan rahat edemiyor ve birkaç keredir de tak diye gidince ister istemez konu açılmasın diye insan konuşmayı sürdürme taraftarı olmuyor. Bu şekilde soğuma oluyor.
- +1 yıl
Ben bu sorunu çok sık yaşıyorum. Gözlemlediğim üzere karşı taraftaki insan eğerki önemli bir işi yokken böyle yapıyorsa açıkca önemsemiyordur
Soran+1 yılYani işi var mı yok mu tam bilemezsem? Ya da sonradan kusura bakma geç oldu diye mesaj attıysa tabi geç dediğim 15 saat sonra falan.
- +1 yıl
E 15 saat geçmişse muhtemelen önemsememesinden kaynaklanan bir hadise diye düşünüyorum
Soran+1 yılSon bir aydır sık sık olmasa da birkaç kez yaptı yani çok geç dönüş yaptı. Geç dönüş yapınca da nedense diğer günler çok yakın oluyor. Sonra yine geç dönüş. En son kusura bakma dedi. Bende ne kusuru ben cevap verdiysem geri dönüşü önemsemem dedim. Konuyu bitirdim sonra yine o bir konu açmak istedi sonra ben onu cevaplayıp bitirdim. Öyle kaldı. Bilinçli uzatmak istemedim.
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 319 cevap paylaştı.
+1 yılYok ben görüyorum ama dönmüyorum çoğu zaman muhabbet uzar diye sessiz kalıyorum sonra cevap veriyorum
09 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki geç dönünce muhabbet uzamıyor mu?
- +1 yıl
Anında yazsam daha çok uzar
Soran+1 yılHerkese mi bunu yapıyorsun peki? Bir de konuşma anında aniden bırakıp giden 1 saat sonra dönenler var mal gibi kalıyorum o zaman
- +1 yıl
Ya olabilir adamın işi çıkmıştır ne var yani bunda
- +1 yıl
Ya zaten bildirim geliyor bakıyorum önemli bişeyse yazıyorum
Soran+1 yılÖyle ama işim vardı demek gerek şöyle düşün bir yerde oturdun konuşuyorsunuz bir anda telefon geldi gitti karşıdaki sana hadi eyvallah ya da 10 dakikaya geleceğim demedi. Buna benzer.
- +1 yıl
Ya ne alaka abartma büyütme
Soran+1 yılAynı kapıya çıkar bence.
- +1 yıl
Hımm ok
Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bakıyorlar müsait olunca ya da canı isteyince cevap veriyorlar. Bn oyleym
333 Yorumla
Soran+1 yılNeden karşıdaki bekliyor ama seni
Soran+1 yılAslında yaptığın en doğrusu hele erkekse çok daha doğru.
Soran+1 yılMüstehak diye düşünmezdim de aslında ama hemen dönünce onlar artık gün aşırı dönmeye başlıyorlar. Neyse yani haklısın devam 😂
Soran+1 yılUmursayıp umursamaktan farklı durum aslında ama hoş olmayan durum. Hızlanır mı bilmem
Soran+1 yılAktif gördüğüm halde cevap yazmayı unutmuşsa yapı değildir bence umursamamamı işte bunu daha bilmiyorum. Yapı meselesi geneli hızlıydı.
Soran+1 yılEvet şimdi dokundu aslında bana saçma bahane üretmeseydi aklıma gelmezdi de fırsat olmadı şarj azdı dedi 15 saat sonra döndü benimde aklıma akşam aktif olması geldi. Bende önemli değil unuttum bile dedim konuyu kusa kestim ama aklıma karpuz kabuğu düşürdü. Artık farklı birini görecek yapacak bir şey yok. 1 saate anca geri dönerim artık
Soran+1 yılBende de huyum kurumasın insanları bekletmeyi sevmem ya da akşam storyi izleyipte sabah fırsat olmadı diyemem yani başka şeylere girip mesajı bekletemem ama maalesef yapmak zorundayım. Zaten kime değer versen o da seni hayal kırıklığına uğratır.
Şunu da düşündüm acaba bilerek mi böyle yaptı yani storyimi gördü bende izlediğini gördüm diğer gün şarj azdı fırsat olmadı demesi açıkça yalan olmaz mı bana bir şey mi anlatıyor ki?
Soran+1 yılYok kavga çıkarmayacağımı bilir de hatasını anladı bence. Kusura bakma fırsat olmadı dedi bende ne kusuru ben cevap verince diğer mesajın ne zaman geldiğini umursamam dedim bolca😂 şu emojiyide kullandım ve hemen konuyu bitirdim. Sonra o tekrar açmaya çalıştı onu da hemen bitirdim kaldı öyle.
Soran+1 yılİnandırıcı olduğunu sanmam kusura bakma falan yazmıştı ben mal yine çabuk cevap verdim o da anca yarım saate bakıp mavi tik yaptı sonra başka konu açtı da bende ona 1 saat sonra cevap verdim normal de 15 dakikaya dönerdim bir baktım hemen görmüşte konuyu bitirdiğimden cevap yazamadı. Erkeklerin bazısı fena.
Soran+1 yılGeç yazmasam yine belki yarım saate anca bakardı.
Soran+1 yılArkadaşız aslında ama yakın arkadaşız tabi bende hisler biraz belirsiz onu bilmiyorum da hissi yok bence çünkü olsa farklı olurdu.
Soran+1 yılTaktik uygulamam hatta böyle devam ederse konuşmayı da çok daha azaltırım. Yani benle konuşma veya az konuş demeye çalıştığını hissedersem üstelemem. Yakın arkadaş sıfatında bile olsa.
Soran+1 yılÜzecek biri değil de belki ben ona anlam yüklediğimden alınıp kırılıyorum. O farkına varmıyor belki bilemem ki. Zaten son iki aydır bir kız var aklını kurcalayan araları iyiydi sonra bozuldu şimdi ne durumda bilmiyorum belki bana fark ettirmeden aklı karışıktır. Ama asıl benim kızdığım da şu mesaj atan o cevap vermeyi unutan o ben ona mesaj atmıyorum ki o atıyor bende dönüş yapıyorum. İş iyice düğüm gibi.
Soran+1 yılDemiyor pek geçiştiriyor ne durumdalar net bilmiyorum. bir iyi bir kötü anlamadım gitti. Kim elinde bulunsun ben mi?
Soran+1 yılNeden böyle düşündün neticede arkadaşız ben biraz duygularımı belirsiz görüyorum ona karşı. O ise başta anlatıyordu da artık pek anlatmak istemiyor. Bu çıkarımın nedenini merak ettim 😊
Soran+1 yılDediğim gibi başta görüşümü aldı sonra bende kızı pek olumlu göremedim değişik biriydi bende olumsuz buldum birkaç kez de dedim. Sonra araları bozulmaya başladı gibi bir konuda anlaşamadılar sonrasını bilmiyorum. Onun hakkında net bir şey demiyor.
Soran+1 yılAnladım geç yazacağım böyle anlarım. Teşekkür ederim 😊
+1 yılBazen bende bakmıyorum ama genelde direkt cevap veririm
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
36Cevap
Belli saatlerim vardır benim. Mesaj gelirse anında cevplarım. Mesela hafta içi 9dan sonra akşam 5e kadar kullanmıyorum. Bu saatler arasında cevplymam. Ama sabah 7 ile 9 arası her an hazırım cevaplamya
00 Yorumlakarşındakine nekadar değer verdiğinle alakalı bence.. Nekadar değer veriyosan o kadar hızlı cevap verirsin
011 Yorumla
Soran+1 yılBencede öyle değer veriyorsan yazdığını merakta ediyorsundur. Diğer türlü fırsat olmadı vakit yoktu şarj azdı vs. bambaşka durumlar oluyor.
Soran+1 yılBazıları da cool olacam diye okuyor bildirimleri geç cevap veriyor ya da tam tersi unutuyor böyleleri de var.
Soran+1 yılAslında işim olmaz da biri var bir aydır böyle yapıyor. Yani tam konuşuyoruz gidiyor dönüş yapmıyor ya da uzun süre 10-15 saat sonra dönüş yapıyor. Arkadaşım da olsa garipsedim.
Soran+1 yılBelirsiz. Net değil aklımı az buçuk meşgul ediyor ama biraz soğumaya başladım galiba. Aslına bakarsan konuşurken rahat edemiyorum. Birkaç keredir tak diye gidince ister istemez konu açılmasın diye insan konuşmayı sürdürme taraftarı olmuyor.
Soran+1 yılRahat edememekten kastım mal gibi kalma ihtimalin var. Yani bu karışıklı konuşurken hadi ben kaçtım demek gibi. Başta keyifliydi hala da konuşunca keyifli amalar var işte.
Soran+1 yılTahammül değil de insanlar neden her gün farklılar onu anlamıyorum. Galiba önem verdiğini dememek lazım.
Onu bekledim bir de kendi tribimi bekleyemem yazarım ben :D
geç cvp geliyorsa zaten nedenini sorarım aynı şekil devam ederse son mesajı atar bitiririm :P00 YorumlaMüsaitsem cevap veririm karşımdakine ben yazarsam hemen cevap vermşyor diyede takmam işi vardır müsait değildir diye düşünürüm
02 Yorumla
Soran+1 yıl15 saat sonra 1 gün sonra cevap verince ister istemez insan takıyorç
+1 yılValalhi bende ki kademesine bağlı çok mu yakınım akrabg mı sağlam dost mu manita mı sevmediğim biri mi yazdığında yöne mi dediğim biri mi o yüzden cvp süresi değişim gösterir
017 Yorumla
Soran+1 yılSen mesajlaşmayı başlayıp sen aniden kesiyorsan ne olacak. Konuşmayı başlatan sen, kesen sen diyelim böyle tiplere uyuz oluyorum.
Sen derken düşünceni soruyorum.- +1 yıl
Çok yaparım o an en basiti lavaboya gitmişimdir 😎
Soran+1 yılAma o zaman neden mesajı ilk atan kişisin diğeri zaten mesaj atmamış. Sen konuşmayı başlatıp neden bir anda kesiyorsun
- +1 yıl
Benimle herkes konuşur ben yazdım mı hepsi döner o yüzden kesilmiş tekrar başlamış problem yok içinde kötülük olmadığını bildiklerinde bunlar Faso fiso yanı
Soran+1 yılAma birine 15 saat sonra dönüş yapınca da ister istemez insan bu kadar da olmaz diye düşünüyor.
- +1 yıl
Düşünsün herkesin ne yaşadığını kendi bilir vakit nakittir zamanı boş şeylerle harcamayan insan mutlak suretle böyle yapar zaten bana böyle trip atanı şahsen çok takmıyorum Çünkü yapımı biliyorlar aşırı aktifim mesela şimdi uyurum 7 de kalkar hızla devam ederim yavaş biri değilim az uyur çok vakit yaşarım
Soran+1 yılSenin gibi değil ama şöyle düşün telefonda aktif aslında ama bahane buluyor o zaman insan kötü hisseder ve sorgular
- +1 yıl
Aldatıldığını mı düşünüyorsun
Soran+1 yılHayır sadece samimiyetin azaldığını düşünürüm. Çünkü insanın o sürede 2 dakika fırsatı olabilir ve meşgulüm diyebilir. Çok zor değil.
- +1 yıl
Seni takmıyorsa sen neden onu takıorsun senin ki duygu ilişkisi sen boş değilsen o sana boşsa denge olmaz malesef
Soran+1 yılHayır ben aslında takmadım hatta mesajı unuttum bile sonra akşam uygulamada aktif gördüm de üstünde durmadım sonra diğer gün yani çok saat geçti kusura bakma şarjım azdı fırsat olmadı deyince aslında biraz kırıldım yani hem aktif olduğun görülüyor hem de böyle açıklama yersiz geldi. Bende önemli değil ben cevap verdim cevap vakti önemli değil dedim konuyu bitirdim sonra o konu tekrar açtı ben kısaca cevap verip bitirdim. Öyle kaldı.
- +1 yıl
İyi yapmışsın bence
Soran+1 yılBencede artık bir süre geç cevap vereceğim 😂
- +1 yıl
Çocuğa mı 😀
Soran+1 yıl15 saat geç olmasa da 10 dakikada geri dönmem 1 saat beklesin ya da konuşma ortasında zönk diye gitmeme alışsın. Sonra nasıl olur bakacağız😁
- +1 yıl
Aynen öyle yap 😀
Soran+1 yıl😂😂
Diğer konusunda 9,3b cevap paylaştı. İşi gücü vardır, sohbet için ayıracak vakti yoktur. Mesaj atan, arasın daha iyi.
00 YorumlaDiğer konusunda 492 cevap paylaştı. Evet vermeyeceksem yazma derim. Yazacaksam da insan evladı gibi hemen yazarım
05 Yorumla
Soran+1 yılBencede en doğrusu karşındakini bekketmeye gerek yok.
Soran+1 yılEğer çok bekletecek yapıdaysa hiç bulaşma derim. Direkt başlamadan ilişkiyi kes.
Soran+1 yılNeyse hayırlısı olsun.
Sosyal medya üzerinden yazanlara kolay kolay cevap vermem. Numara üzerinden yazanlara görünce dönerim, bazen görünce dönmediğim de oluyor :D kişiye bağlı.
00 Yorumla
+1 yılmesaj gelmiyor ondan dolayı böyle sıkıntım yok kutum kapalı:)
00 YorumlaAnında cevap veririm iki saat sonra dönen tipler hasta olıyorum
00 YorumlaCevap vermek istemedikleri içindir genelde, önemli değilsindir onun için
03 Yorumla
Soran+1 yılBen bir de şunu anlamam. Mesajı başlatıp cevabı aksatanlar ne oluyor. Konuşmayı kendin başlattın kendin cevap vermiyorsun.
Soran+1 yılSıkıldıysa bende sıkıldım mod bu.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBayanlari bekletiyorum beklemeyi öğrensinler diye
Onlara müstehak00 Yorumla
+1 yılEvet ne yaziki ben hemen yazıyorum ama o...
07 Yorumla
Soran+1 yılO ne kadar sürede yazıyor?
- +1 yıl
Bazen 30 dk bazen 2 saat
Soran+1 yılSen de yazma hemen
- +1 yıl
Akıllandım bende mesela dün yazmış hala daha cevap vermedim intikam alıyorum işte 😂
Soran+1 yıl😂😂 Ne yazdığını bekliyorsundur ama üstten bak abartmadan ortalama 1 saat aralıklarla bak ya da tam karşılıklı konuşurken ortada git😂 Kalsın la ne oldu gitti diye
- +1 yıl
Aman boşver biraz peşimden koşsun onla mı ugrascam ben mesaj bekliyorum o geç cevap veriyo öylemi oh oh iyi oluyo Ona dinsizin hakkından imansız gelir
Soran+1 yıl😂😂Bence de öyle en mantıklı olanı yapıyorsun
Gördüğüm zaman veririm.
00 Yorumla
+1 yılBen 12 saatte cevap veriyom
00 Yorumla
+1 yılCokda önemli sanki 1-3 saate bakıyorum
00 YorumlaMuhtemelen çünkü bazrn insan çok yoğun olabiliyor
00 YorumlaDiğer konusunda 12,8b cevap paylaştı. Bekletmeyi sevmem. empati yaparım
10 YorumlaO an işim çıkmadıysa hemen veririm
00 YorumlaAylarca cevap vermem, umrumda değil. 😍
00 Yorumla
+1 yılbazen vermiyorum bile
00 YorumlaBekletmiyorum genelde.
00 YorumlaTelefon elindeyse hemen cevap veririm
00 Yorumla
+1 yılMesajı kimin attığına göre değişir
00 Yorumla
+1 yılHemen yanitliyorum insani olarak.
00 Yorumla
+1 yılMusaitsem veririm. İnsanları bekletmeyi sevmem
00 YorumlaSevgilin varsa sıkıyosa verme 😂
00 Yorumla
+1 yılben cevap veririm gördüğümde
00 YorumlaDiğer konusunda 24,1b cevap paylaştı. sanıyesınde atlıyorum hiç soğutmadan
00 Yorumla- Diğer konusunda 657 cevap paylaştı.
+1 yılevet.. veririm.. değer.. veriyorsm
00 Yorumla Diğer konusunda 303 cevap paylaştı. İşim varsa hemen yazmam tabikide
00 YorumlaDiğer konusunda 2b cevap paylaştı. Genelde hemen yazmaya calısırım
00 YorumlaMüsaitsen veririm.
01 Yorumla
+1 yılGördüğüm zaman veririm
00 Yorumla
+1 yılHemen
00 YorumlaVeririm
00 Yorumla
+1 yılEvet veririm genelde
00 Yorumla
+1 yılevet neden ki?
00 Yorumla
+1 yılmüsaitsem veririm
00 Yorumla
+1 yılVermem.😈
00 YorumlaKişiye bağlı
00 YorumlaDiğer konusunda 440 cevap paylaştı. Evet
00 Yorumla
+1 yılcevap veririm..
00 Yorumla
+1 yılVeririm, gelirse
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇalışırım
00 Yorumla
+1 yılEvet hepsine veririm
00 YorumlaDiğer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Anında
00 Yorumla- Diğer konusunda 35,2b cevap paylaştı.
+1 yılgenelde evet
00 Yorumla
+1 yılHemen dönerim
00 Yorumla
+1 yılVermem
00 Yorumla
+1 yılHemen dk dönerim ben
00 YorumlaÖnemine göre değişir
00 Yorumla
Devamını Gör(37)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz