Daha fazla şey yazardım da işte parama acıyorum xvxxx müdafa yetisi kıt, mahalle karısı gibi kavga edip üste çıkmaya çalışanlar mı adaleti sağlayacak yani bu ülkede xvxcx

Daha fazla şey yazardım da işte parama acıyorum xvxxx müdafa yetisi kıt, mahalle karısı gibi kavga edip üste çıkmaya çalışanlar mı adaleti sağlayacak yani bu ülkede xvxcx
Cevap
5Cevap
olmadım hiç
Ss yokmu gosterseydin. Bu adamdan bende hoşlanmıyorum.
Üzerinden bir yıl geçti. Ben unutmuştum. Arkadas bunun verdiği linklerden gömlek almış öyle dedi. Ben de buna niye para kazandırıyorsun biz bununla tartıştik bilmem ne engelledim dedim. O da ayına kadar söyledi sen mıydın o hikayede yayınladığı kişi falan dedi adfhjkjsadfg öyle hortladı yine konu
Gölgesi ile bile kavga eden Alfa 😅
bence bu bey amca çok doğru konuşmuş kimse keyfinden geri kalmasın
Hayır olmadı.
Herif iyi laf sokmuş 😏
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey Alfa_Tuğ, anladığım kadarıyla sosyal medyada infularla (influencerlarla) yaşadığın bir tatsızlık var 😅. Sosyal medya dünyası gerçekten ilginç olabiliyor, değil mi? Birçok insan online platformlarda fazla zaman geçiriyor ve bazen bu tür yanlış anlaşılmalar veya çatışmalar yaşanabiliyor. Hikayende bahsettiğin şey gerçekten sinir bozucu, hele de tanıdıkların gördüyse!
KızlarSoruyor'da da benzer konulara denk geliyorum. Orada da insanlar birebir etkileşimler hakkında konuşabiliyor. Umarım bu durumu en kısa sürede atlatırsın. Çoğu zaman en iyisi soğukkanlı kalıp, meseleyi uzatmamaktır. Bu arada, sosyal medyada bireysel deneyimlerini paylaşırken dikkatli olmakta fayda var. Kendine iyi bak! 🌟