AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
135Cevap
Ben bundan daha büyük bir hata görmedim duymadım
Evt buyuk hata yapiyorsn duzgun birini burd bulamasin
Bilmem issiz olmasi seninle ilgisi nedir? Seni ne ilgilendiriyor issiz olmasi erkeğin
Niye böyle bir arayıp içine girdin bilmiyorum ama bence internet çok da güvenilir değil
Ahahahaha deli ne ya 🤣🤣🤣🤣 neyse bende psikopatim ama isim var olur mu
İnanılmaz bir erkek kıtlığı var, sanal ya da fiziki hayat farketmiyor; kel göbekli at hırsızı çoğu
Kızlarınde hepsi kendini dünyanın 8. Harikasın saniyor
Ben delide değilim işsizde değilim ayrıca evsiz hiç değilim. Duyrulur 😉
Ne aradığını bilen adama daima saygım sonsuz.
Burdaki bir yığın insandan sıra bana gelirse tanışalım. Sana düzgün bir insan nasıl oluyor göstereyim. Anlaşırsak devamı gelecektir zaten.
Niye gizlisin
@asjfjfjjkkk herkesin görmesini istemediğim için
Erkek arkadas aranmaz ki nette. Dost olur, kanka olur vs. seyler olur
Is hayatında bulursun. Orada olmazsa etkinliklere katıl, kurslara git, yüksek lisans yap ya da arkadaş aracılığıyla da tanisabilirsin.
evlenmek için düşünüyosan hata yapıyosun. ordakilerin %90 ı filan boş adam zaten pompacı hepsi😂😂
Off ben de artik öyle duşunuyorum. Bir tane bile normal erkek bulamiyorum sanalda. Hepsi boş beleş ya🤦♀️ iş yok güç yok artı manyak deli hepsi😂😂
Her erkek aynı ya da senin gibi değil oysa herkesi kendin gibi sanman komik kardeşim
Hayır hep bir deneme yanilmadir doğruyu bulana kadar denemelisin
Sürekli ama sürekli deli , manyak , kafadan kontaklara denk geliyorum. Hepsi de işsiz
Normal hayatınızın her alanında bu tür insanlar çok fazla
Sana denk gelmemiştir. Eşimle internetten tanışmıştık.
Profiline bakarak secmece takiliyosundur da ondan. Para avcisisindir sen 😂
İşsiz konusunda haklısın diğer konuda da pek haksız sayılmazsın ama iyi insanlar da var benim gibi ama şu an işsizim sjshsh
Biz de doğru düzgün kız mı bulamıyoruz diyelim? Erkek için işsiz neyse kadın için yemek yapamamak aynı mesela. Ölçünüzü gözden geçirmeniz lazım bazen.
Hata tabiki psikopat çok ne olduğu belli değil
Ozellikle de işsiz gucsuz bos beleş ya hepsi🤦♀️🤦♀️
Bizler azinligiz öyle kolay kolay bulunmayiz çünkü toksik ilişkilerle sonu belli olan kalbi kırılan kişinin biz olucagini bildiğimiz için hiç baslamayiz o yüzden karşılık vermeyiz
Kalbimizi kirmayi da seviyorlar ya. Bana birisi diyor ki selam ver acil. Ulan niye selam verip acilayim, niye reddetmeyi seviyorsunuz ya. Niye beni eziklemekten zevk aliyorsun be kadin. Ya yok boyle olmaz vs diye akil veriyor bir de. Ulan kendisi kadin oldugundan reddedilme vs tatmamis, gururu ezilmemis, cesareti kirilmamis kaldi ki ilk adimi hayati boyunca atmamis cunku daima erkek gelmis ayagina. Ve diyor ki bana acil. Has... tir lan oradan.
İnternet gerçek bir çöplük dışarıda kendisi olamayan insanların özü gibi bir alem
Hep mi böyle yalnız asosyal idin yoksa sonradan mı böyle birine dönüştün.
Artık sakın internetten kimseyle görüşme bence. Şu ikbal ayşenur olayı yeterince içimizi dağladı.
Kanka o kadar abaza erkek var ki internette kimin iyi kimin kötü oldugunu anlamak tecrube istiyor birazda boş ver bence interneti gerçek hayattan birileriyle tanış🤗
Var senin gibi biri bu sitede konuşmadığı erkek yok o daha iyi bilir
Tam olarak internetin neresinde arıyosun merak ettim öyle bi yer mi var erkek bulabileceğin?
Beni buldu da parçaladı bile bile... seven sahiplenen ilgilenen erkeği
Hata olarak düşünme bence bataklıklarda bile güzel çiçekler açıyor.
Bu işler şans oluyor sanırım, internetten tanışıp sevgili dışında dostluklarimda oldu karşı cins ile.
Bi tane onerebilirim. ben kaybettim. asla olmaz ama nuck verebilirim durust efendi oluncada beyefendi
evet yanlis yapiyorsun. duzgunse gercektekiler bos birakmaz zaten. genelde abazalae burada oluyor
Bulana kadar aramaya devam et. Gökten düşecek hali yok 😅
evet en büyük hatayı yapıyorsun. işsiz olması önemli değil ama karakteri düzgün insan bulman çok zor çevrene bakmanı öneriyorum.
Gel Ben Seni Oğluma Erkek Arkadaş Olarak Aliyim Arkadaş Olun Olmaz mi Yavrum Isi Var Evi Var 😄😄
Ben netten tanıştım şimdi evliyim avustralya da yaşıyorum ve çocuğum var olabiliyor
Ben de sanaldan arıyorum ama kimse cevap yazmıyor 😞😞
İnternette hepsi avcı. Onda kız bulamadıkları için buradalar
Sosyal medyadan tanisipta adam akilli ilişkisi olanlari toplasan on parmagi gecmez zaman kaybi
Sağlam bi kadınım olsa dolu dolu yasasak hayati
Ne hatası saçmalama hatayı kendinde arama akdenizde ara
Valla bende senin gibi bir bu mecrada arıyorum tanışmak isterim sizinle
Hata yapıyorsun burdan bulduğunla ömür geçmez. Mantıklı yollari dene
İnternette doğru bir insan bulmak çok zor çevrendeki insanlarla tanış daha mantikli
İnternet ortaminda her türlü insan mevcut sadece şansının yaver gitmesi lazım
bizde dogru dürüs bir kişi arıyoruz etrafımızda olsun internette olsun ama bulamıyrz çogunun geçmiş sıkıntılı yani birazda nasip işi diyelim.
Çok fazla sağlıklı olacağını düşünmüyorum internet üzerinden bulunacak erkek arkadaşın olanlar illaki vardır ama azınlıkta bence
Valla bence arama basını belaya sokma ya
Hepsi bos beleş , issizler. Butun gun başi belaya giren insanlar🤦♀️
Evet hiç uğraşma iyi olur basta sonra sapık bela her şey yapan tipler uğraşma bence işte ya sadece tavsiye
Offf nasil erkek arkadaş bulucam ben. Reelde pek sosyal değilimdir, ama yeni işe başlayacağim
Düzgün olsa nette ne işi olsun. zaten
Kendimi duzgun olarak tanimliyorum, ne isim var peki burada?
@BADAKKK çoğul. kullanmadim. ustune. aliniyorsan sende onlardansin
Instagram yok mu hicbirinizin sanki
@Tükendimçok1 hiç bir sosyal medyam yok şahsen
@Tükendimçok1 instagramim var, afise bile ettim kendimi.
Bizden adam olmas
İnternet dışardan daha güvenli bence.
Şansına başlı. Senin şansın yokmuş.
Sizin gibi asalaklar yüzünden sinemaya gidilmiyor
Internetten bulma?
Arayarak bulamazsın. Bulunmuyor.
Bir de benimle dene 🌸İşim gücüm var ☺️ bekliyorum yazmanı..
Bulamassin net
Evet bence sokakta gördüğünü çevirmelisin
Arkadaş grubundan arasana.
Kısaca çöplükte aramaktan farkı yoktur
Genelde sapık oluyor derler ama 😀
Hata değil, mantikli eskidendi sokakta bulmak.