İnternette tanıştığım erkekler içinde bir tane bile doğru düzgün erkek yok. Ya deli oluyor, ya işsiz oluyor. Bir tane doğru düzgün bir adam bulamıyorum. Hata mı yapıyorum?🙄
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılHayattan şöyle bir tecrübe edindim bir abla nasihati yani mesela internette hovarda görünen bir erkek profili düşün ama kadınıyla arkadaş ortamında ya da aile vasıtasıyla tanışırsa o kadın onun için daha kıymetli oluyor emek veriyor hoşlanıyor oysa internette bir eli çarpıyor 40 kişiye selam veriyor hiçbirinin kıymeti yok sosyal hayatta tanışmak vakit geçirmek daha kıymetli gerektiği zaman sen adım at devir eskisi gibi değil zaten herşeyi erkekten bekleme
01 Yorumla- 1 yıl
Saçma sapan düşünüyorsunuz ya kimse ailesinin bulduğu kızla falan evlenmiyor 2005 de mi kaldin
En İyi Cevaplar
yoo. arayabilirsin. gerci kızlar ıcın iş kolay. sokakta bile bir erkeği cesaretlendirirsen 2 gülersin işte selam verirsin. hallolur. ama internettede bulunur. aslında gizli üye internetteki insanlarda insan yani. farkı su. senin gibi bir sürü var. rekabet yogun. hani iş ciddiyete geldiğinde sanal alemin rahatlıgını bırakmak istemiyor. bi de insanlar sanalda bi karakter gercekte baska karakter olabiliyor.
sana deliler gelmiş. bilmiyorum niye oyle dusundun ama işsizler de sordun işsizim mi demiş. işsiz işte can sıkıntısı takılayım demiştir evde internette. sende yol ver gec yani. kadın olarak işin bu. işi olan deli olmayan cok erkek var yani kıstasın bunlar ise:D bi de düzgün erkekler tabiride komik geliyor ama neyse onlar acaba internettemi. veya sıkmı ordalar. veya kızlara sulanıyorlar mı. bence kümelerin kesismesi pek olmuyor gibi duruyor.
02 Yorumla- 1 yıl
Erkeğe sinyal versen de korkaklıktan gelip açılamıyor ki
İnternetten veya başka bir yerden nereden olduğu önemsiz burada asıl olan şey ambalaja inanmamak ile başlar örneğin bir paketli gıda ve bu gıdayı daha önce tatmadığını varsayalım bu gıdayı açıp deneyene kadar ne olduğunu bilemezsin bu gıdayı nereden aldığının da bir önemi yok tedarikçiden ziyade üretici firma önemli buda aile demektir öncelikle temiz ve düzgün birini bulana kadar doğru olduğuna emin olmadan birebirde iletişime geçme sosyal medya kullan emin olduktan sonra hayatında direkt bulunmasın yavaş yavaş al ve en sonunda doğru ise zaten hiç denilecek bir şey yok ama yanlış kişi ise kesinlikle hayatından at.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılTürk erkekleri sadece abazan. Reelde senden o ışığı göremezlerse adım atmıyor bakmıyor bile sana. Ne kadar guzel olursan ol, ne kadar akıllı temiz olsanda hepsi sapıkça amaç güdüyor. Bu yüzden hiçbiri yaklaşmaz. O kızların etrafında pervane olanlar kızlarin birşeyler yaptığı kişiler. Sosyal medyada ise erkek seni görüp tanımadığından aynı amaçla yaklaşıp öyle biri olup olmadığını anlamaya çalışıyor. Öyle biri değilsen birden konuşmayı kesiyor cevap vermiyor. Türk erkekleri rezildir. Umursamayin elinizden geldiğince yabancı bulmaya çalışın. Avrupa'ya açılın.
112 Yorumla- 1 yıl
Amacim seks vs degil. Gercekten sevmek isteyecegim beni sevecek bir kiz arkadas ariyorum. Hedefim de evlenmek. Fakat sizin sonsuz egolariniz, ustten bakmaniz ve tum erkekleri o sapiklarla bir tutmaniz sebebiyle korkudan selam dahi veremiyoruz. Hicbir cesaret birakmadiniz bizde. Ne aska ne de sevgiye inancimiz kaldi.
Cevap sahibi1 yıl@BADAKKK sonsuz ego türk erkeklerinde gezer. Bunu kafanıza iyice monte edin. Hiçbir türk kızı türk erkeklerini küçümsemiyor ama türk erkeklerinin her daim türk kizlarina laf sokması siz değil Ruslar güzel demesi üstelik kendini çok yakışıklı görüp türk kızlarına çirkin demesiyle sonsuz egoya sahip üstten bakan türk erkeğidir. Hiçbir türk kızı x ırkı türk erkeklerinden daha yakışıklı türk erkekleri çirkin demiyor. Hatta en çirkin türk erkeğiyle en güzel türk kızı çıkıyor sevgili oluyor. Bence sen bir algını kontrol ettir. Egolu üstten bakan sizsiniz kızlar değil.
- 1 yıl
Hanimefendi, hanimefendi diyorum gizlisiniz fakat pembe profilden oylesiniz diye anliyorum. Ben hayatimda hicbir kiza/ kadina agzimdan degil cirkin vs diye hakaret hicbir sekilde rencide edecek tek soz dahi etmemistim. Etmiyorum da. Fakat nedendir bilmiyorum ki siz kendinizi daima Beyonce/ Shakira vs gibi kadinlarla kiyaslar durursunuz. Bu kiyasi biz erkekler yapmayiz. Hatta bizim kendimizi yakisikli gorme iddiamiz vs yoktur ki siz Brad Pitt ne yakisikli ye Leonardo keske beni opse dediginizde dahi tutup da kendimizi araya koymayiz bile. Cunku onlarin bizden daha yakisikli oldugunu bilir ve ustelemeyiz. Fakat rencide olan siz olursunuz. Bu nasil bir kafa ve psikolojidir ve bu ne ilerlemis bir bipolar bozukluktur. Sizi temin ederim ki biz sizlere deger verdikce siz bizi ezdiniz, asagiladiniz. Hemcinsimiz olan o katil tiplere sonsuz prim verdiniz. Biz size degil zarar vermek en ufak kirilmayin, gucenmeyin diye sizi simarttikca siz hep bizi asagiladiniz. Ve artik egonuzu tatmin etmekten yorulduk. Yemin ederim ki ben yoruldum. Sonsuz kudret sahibi siz degilsiniz, Yüce Allah.
Cevap sahibi1 yıl@BADAKKK hangi yorumda türk kadınlarının ya da benim kendimi Beyonce ile kiyasladigimizi gördün. Açık açık konuş, paylaş o yorumumu. Bence bol keseden salliyorsun. Hayatında öyle bir yorum görmedin ve kötülemek için herşeyi yazıyorsun. Hiçbir türk kadını ben Beyonceyim demez. Göster desem tek yorum gönderemezsin. Ama şuraya soru sorsam bütün türk erkekleri en yakışıklı erkekler biziz der. Sen sizin yaptığınız şeyleri türk kadınları yapmış gibi yaparak ters psikoloji yapıyorsun kendi yaptığınız egoyu türk kadınlarına yıkıyorsunuz. hicbir türk erkeği türk kadınına değer vermez, gider Rus kadını güzel der Türk kadınını küçümser türk kadını ise yabancı erkekleri değil Türk erkeklerini tutar. Türk kadının verdiği değeri zerre hak etmiyorsunuz. Kendinizi dünyanın en yakışıklısi görüp türk kızlarına çirkin diyip Ruslari öven sizsiniz. Sonra türk kızı sizden uzak durunca neden değer vermiyorlar diye ağlarsınız. Eee siz türk kızını küçümserseniz onlarda değer vermez size. Bu durum sizin eseriniz. Ayrıca pembe profil falan demişsin aynen zeka küpü aslında erkeğim pembe profil açıp kadınları koruyorum dimi. Azıcık zekan olsa hiçbir erkeğin kızları korumayacagini anlardın laf olsun diye pembe profil kadın olduğunuzu bilmiyorum demişsin. Hangi erkek türk kızlarını korur kafanı kullan biraz.
- 1 yıl
Şimdi bak bak arkadaş. Buraya nefretini kusarak rahatladıysan ki benden neden nefret ettigini bilmiyorum, seni tanimiyorum adini bilmiyorum, erkek mi kadin misin onu halen bilmiyorum, umrumda da degil. Profil rengi sormamin sebebi; hitap seklimi ona gore ayarlamam acisindandi. Bir kadina erkegin adim atmasi icin tek bir neden bile yok. Neden senin egonu tatmin edelim ki. Ben asla kendim icin yakisikli vs gibi bir tanim kullanmadim kullanmam da, oyle bir iddiam da yok. Bu iddiada olan erkek de gormedim acikcasi bu forumda. Velev ki var kendi tercihidir. Fakat tanidigim tanimadigim tum kadinlar kiskanclik krizi ve bipolar bozukluga sahip olup hepsi kendisini Mine Tugay zannediyor ve bunlar ne yaziki ki bu ulkedeki kadinlar. Hatta onla yaris pesindeler. Sebebini bilmiyorum. Biz size saygi duyalim vs dedikce kendinizi seks metasi olarak goren daima siz oldunuz. Ve ne yazik ki ipe sapa gelmez bazi tuhaf yaratiklar (hemcinslerim) ozguven adi altinda size turlu primatlik yaparken onlara prim verdiniz bizleri yok saydiniz. Ozguven dediniz adina da. Hicbir deger yargisi olmayan protein tozlu bos varliklardi cogunlugu. Hayatinda tek kitap okumamis, kapagini acmamis tipleri bas taci ettiniz bizi eziklediniz. Basinize kotu olaylar geldiginde ise o eziklediginiz erkeklerden yardim dilenir oldunuz. Sosyal medyada bunun reklamini da iyi sattiniz ve o katledilen kadinlarin acisini yasini tutmak yerine buradan PR edinip tum erkekleri gunah kecisi ilan ettiniz ve devam ediyorsunuz. O yaratiklarla bizim hicbir alakamiz yok. Tek ortak noktamiz onlarin da bizlerin de penisleri olmasiydi yaratilis geregi. Su durumda bile halen hezeyan icinde ozguven adi altinda turlu palyacolugu yapmamizi beklediniz, yapmayani ozguvensiz ilan ettiniz. Bunun ekmegini ne zamana kadar yiyeceksiniz, erkekler olarak takipteyiz.
Cevap sahibi1 yıl@BADAKKK destan yazmış birde ne yasattiysa artık kadınlar sana. Hala erkek mi kadın mısın bilmiyorum diyor zeki olan biri bu yorumları erkeğin yapmayacagini anlar. Erkek olsaydım erkekleri savunurdum süper zeka
Cevap sahibi1 yıl@BADAKKK ayrıca ben heryerde türk erkeklerinin bütün dünya kızları bize bayılıyor dediklerini gördüm. Ama hiçbir kız ben güzelim demez sallama. Yazdığın hiçbirseyden bahsetmedim katledilme vs nerden çıkarttın ne yaşıyorsun bilmiyorum ama kadınlar fena yakmış canını belli
Cevap sahibi1 yıl@BADAKKK ben erkek olsam erkekleri savunurum yüksek iq seni. Zeki olan adam erkek olmadığımi anlar hangi erkek kadınları böyle savunur yüksek zeka
Cevap sahibi1 yıl@BADAKKK sende dengesizsin kafanı kullanmıyorsun farkında mısın
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Selam!😊 Ne yazık ki internet üzerinden doğru insanı bulmak bazen samanlıkta iğne aramak gibi olabiliyor. Herkes için geçerli bir reçete yok, ama bu durum kesinlikle seninle ilgili bir hata değil!
Dilersen, KızlarSoruyor gibi güvenilir ve samimi platformlarda daha iyi iletişim kurabileceğin insanlarla tanışabilirsin. Ayrıca, çevrimdışı etkinliklere katılmak, hobileri paylaşmak ya da bisiklet turları gibi sosyal etkinlikler de yeni insanlarla tanışmanın harika yollarından biri olabilir. Kendine ve kalbine güven, doğru kişi doğru zamanda karşına çıkacaktır. 🌟 Unutma, sabır ve zaman her şeyin anahtarıdır! 💫03 Yorumla- 1 yıl
Çevrimdışı etkinlik nedir
- 1 yıl
@22XxAysexX22 Gerçek anlamda sosyalleşip yeni insanlarla tanışmana olanak veren etkinlikler. Sergiler, konserler, sanatsal atölye çalışmaları gibi.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
73
Cevap
133Cevap
- İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı.
u 1 yılhata bence de
00 Yorumla
1 yılBende senelerce aynısını yaşıyorum sorsan hepsi efendi hepsinin kötü alışkanlığı yok hepsi iyi ve temiz kız arıyor hepsi evlenmek istiyor allah için ama işte içleri kötü zaten en büyük sorun bu en masum görünen erkekler bile çürük çıkıyor hatta bana sorarsan en tehlikeli olan bunlar sosyal medya üzeri sevgili hatta eş arayan bir erkek gerçek hayatta bir şey beceremiyordur diye düşünüyorum artık zaten bu tipler iş ciddiye bindiğinde seni terk edecektir çünkü öz güven sıfır bir kere yani uzak dur en iyisi canım
329 Yorumla
Soran1 yılAy çok haklisin yaa internettekilerin hepsinin ozguveni duşuk ya. Mesela ben reelde sosyal bir insan degilim , arkadaş cevreme de pek guvenmiyorum o yuzden internetten erkek bulayim dedim ama sonuç böyle işte. Hepsi deli, manyak , boş beleş işsiz guçsuz🤦♀️
- 1 yıl
Ben bir sene içerisinde iki oğlanla tanıştım yani konuştum profilleri falan gayet normal kendileride iyilerdi aslında oysa sevinmiştim ama işte dediğim gibi hiç bir şey olamadık bir adım bile atamadık öne çünkü erkeklik sıfır internette aşk arayan bir erkeğin öz güveni yok reeldede bir işe yaramıyor ailesi ve çevresi ile pek arası yoksa ne diye sosyal medya üzeri tanımadığı etmediği kızlarla vakit geçirmek ister üstelik ısrar eder bide zaten böyle oldukları için bekarlar genelde ha bide o da değil özellikle bu tipler aşırı dişi olur en ufak bir şeyde şüphe ediyorlar yanlış anlaşmalarda oluyor inciniyorlar küsüyorlar falan saçma sapan ve boş işler yapmayın kızlar
Soran1 yılEvet evet erkeklik yok onlarda.. adim atmaktan korkarlar. Haklisin ya çok konuştum oyleleriyle hemen inciniyorlar , kusuyorlar hatta konuştuklarimin çoğunluğu evet aile ile geçinemeyen erkeklerdi. Valla mantikli ya dogru duzgun bir tipse ne diye sosyal medyada kiz ariyor. Tamam ben de sosyal medyada erkek ariyorum ama ben reelde pek sosyal insan değilimdir. Nebileyim belki de Turkiyedeki erkeklerden uzak durmak en hayirlisi. Zaten cinayet olaylarindan dolayi artik korkar oldum. Galiba yalniz olecez hahaha
- 1 yıl
Ahahahha alnından yanağından öptüm tivitin ama aynısı bize de geçerli, ya arayışta ya tuzağa düşen olunuyor. Burada aramak atnı şekilde hayattan kaçan kızların yaptığı bir şey o dönemlerde irade lazım o yüzden. Düşmemek için de buralardan aramamak için de. Olan var mk var ama çok nadir yani bu maceraya gerekn yok hele ki bu hisleri taşıyan bir kız net av olur
- 1 yıl
Benimkisi tesadüf ya ben normalde sosyal medya kullanmıyorum fake hesapla dolaşıyorum ortalıkta erkek miyim kadın mıyım belli bile değil ara sıra orada burada yorum atıyorum ordan görüp hemen ekliyorlar tanışmak istiyorlar istemiyorum dediğim halde kendisine saygısı olan bir erkek adam tanımadığı etmediği bir kızı niye ısrar etmeye çalışır onu zaten anlamış değilim anormal bence cidden kitabını yazabilirim bunun isminide ıssız adam halleri yapardım öyle işte
- 1 yıl
- 1 yıl
Nasil adim atayim ya. Herhalde korkuyorum. Sizden sacma sapan laf yiyecegim bekar olurum daha iyi. Bir de selam veririm sapik vs dersiniz, hic gelemem o sacmaliklariniza. Reelde sosyal biri degilim olamadim da zaten. Ailem ve is arkadaslarim hayatim ve hepsini cok seviyorum. Ama sevgililik vs olmadi. Olmuyor da. Cunku adim atmak diye sacma birsey bulmussunuz egonuzu tatmin etme araci olmamizi bekliyorsunuz. Velev ki kabul ettiniz sanki ingiltere kralicesisiniz ya. Ee yine ben yetmiyorum gozunuz disarida, Lucifer Michaelson gelse de kucagina atlasak diyorsunuz.
- 1 yıl
- 1 yıl
@Simurg_4 Ayrıca burada her şeyi toz pembe olarak gören erkekler genelde onlar bizi ikna etmeye çalışıyor hemde istemediğimiz halde onlar sanaldan eş arıyor sanki reelde kız yokmuş gibi çok garip ve tuhaf bu tipler böylelerinden hayır geldiğini hiç bir zaman görmedim ondan hemcinslerime diyorum uzak dursunlar diye
- 1 yıl
@BADAKKK Ne alaka adam tipim değilse istemiyorum tabi zorunda mıyım? mal aw
- 1 yıl
@BADAKKK Yukarda yazdıklarımı oku sanaldan bahs ediyorum bir doğru düzgün profil resmim bile yok erkekler bana durduk yerde yazıyor çoğu tipim bile değil antipatik geliyor bana ben ciddi bir ilişki isterim ilgi veya boş boş konuşmak peşinde değilim oysa tabiki red ederim doğru olan bu
- 1 yıl
Peki buradan birisi nasil tanisabilir ki sana yazmadan. Reelde cekinen birisi mecburen buradan klavye delikanliligi yapiyor. Ben de oyle biriyim reelde bir kizla tanisabilmemin imkani yoktur. Cunku asla konusamam. Kesin yanlis anlar korkusu basar. Ki o cinayet vs islerinden sonra yine klasik genelleme ile tum herkesi yaftaliyor kadinlar. Olan yine biz garibana oldu.
- 1 yıl
@BADAKKK Çoğu çiftler okulda veya ortak arkadaşlar sayesinde birbirleriyle tanışıyor yani bu gayet normal bir durum eğer öyle bir imkanın yoksa o zaman ailene söyle onlar sana uygun gir aday bulsun adaylarla buluşup konuşursun yani aslında bu kadarı basit bunuda beceremiyorsanız tamamen kendi suçunuz kusura bakma ama evde oturarak bir şey beklemek çok saçma öyle bir dünya yok bir kere
- 1 yıl
@BADAKKK Sosyal medya üzeride tanışabilirsin birisiyle ama buna başvuran çoğu erkek kendini klavye delikanlısı yapıp kendisini farklı gösteriyor yani kendi kendine mahvediyor her şeyi aslında madem internette tanışıyorsun o zaman bir kendin gibi ol iki aylarca senelerce yazıp yazıp durma mantıklı ve ciddi adımlar at çünkü ancak o zaman bir yere varabilirsin
- 1 yıl
Ailem de benim gibi cekingen. Benim ailem hic kimseden birsey isteyemez. Kaldi ki oyuncak mi bu ailen istesin diyecegiz. Ya ablacim bunun oluru kanimca suydu ama bambaska noktalara goturuyorsun; ben diyelim ki kendimi ifade ediyorum, soyleyin boyleyim. Bunun dogru olup olmadigini test etmenin yolu oturup bir kahve vs icmek 1 saat sohbet etmektir. Bu gibi platformlarda yuzumu bilmeyiz. Bakalim bu BADAKKK snn ilgini cekti mi, cektiyse dedigi ve yaptigi tutarli biri mi dersin ve bulusursun. En nihayetinde elektrik alamadim der kahven bedavaya gelir. Medeni insanlariz fakat medeniyetten uzagiz maalesef. Bu dediklerim normal birsey degil mi?
- 1 yıl
Bence sorun sizde var ben internette Dr da buldum avukatta mimarda demek cirkinsiniz bir guzelliginiz yok işsizler teklif ediyor sadece😂
- 1 yıl
@Tükendimçok1 Ne alaka ne saçma sapan yorumlar bunlar tanıştığım kişilerin hepsinin işi gücü vardı hepsi düzgün tiplerdi ama bana uymadılar yani benim istediğim gibi değillerdi öyle oradan mal mal konuşacağına ilk önce yazdıklarımızı oku ve anla ayrıca sırf bir erkek sana yüz verdi diye burada şov yapman çok ez… de neyse haha hayatında tek sevincin bu belli ki oysa bozmayalım zavallım
- 1 yıl
@BADAKKK Kusura bakma ama bu kafayla bu düşüncelerle bir yerlere varamazsın hayat sandığın gibi toz pembe değil eş bulmakta sandığın kadar kolay değil erkek adam dediğin bir şeyler yapması çabalaması lazım hiç bir erkeğin kapısına kız tıklamıyor dediğim gibi öyle bir şey yok sadece kendini kandırıyorsun bu ara işte bu yüzden çekingen olmak her zaman iyi bir şey değildir kim ne derse desin benim görüşüm bu
- 1 yıl
internetten degilde reelde hoşlandıgın biri varsa gitnsen konuş başkalarında sorun arayacagına kendindeki eksiklikleri kapat.
- 1 yıl
@Ramaznas67 Benim eksiklerim yok tam tersi bir erkek ne arıyorsa var bende o halde bende karşı tarafın kalitesi benim gibi yüksek olsun istiyorum ayrıca sanaldan birilerini aramıyorum reeldede ilk adım atmam asla erkeğin atması gerek bence sen ilk önce bu basit şeyler öğren belli ki sende eksik çok hatta adam bile olamamışsın yazık vallah
Kendini kokmuş ceset gibi sosyal medyada sunuyorsun sonra da üstüne konan sinekleri eleştiriyorsun...
Ayrıca kendimden örnek verecek olursam ben burada eğlencesine takılıyorum , anonim olduğum için rahatım ve gündelik yaşamdaki kişiliğimle buradaki kişiliğimi bağdastırıp hareket etmiyorum ve eğer bir gün buradan biriyle konuşacak olsam ben de ciddi düşünmem tabiki illa neden diye soracak olursan ; Buralara kadar düşmüş bir kız ile beni bırak kimse olmaz zaten ayrıca ailen yok mu? Çok evlenmek istiyorsan mahallendeki kadınlar bulsun saba işj de gücünde biri ama yok sen illa sevgililik flörtlük oyunlarını oynamak istiyorsun...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSosyal medya kullananlar da yine reeldeki kişiler bir farkı yok. Yorumlara ve günlerdir sorulan sorulara bakıyorum da arkadaş birinin canını bir kadın/erkek yakıyor daha da acısı belki ilişkisi kendi eksikleri kusurları yüzünden bitiyor ve canının acısını gidiyor tüm karşı cinsi genelleyerek çıkarıyor. Ha bak bak birde kendi ilişkisinde kız/erkek arkadaşında bir noksanlık görmeyegörsün başka bir ilişkiye de müdahale edenler benim iilişkimde kız/erkek arkadaşım böyleydi ayrıl diyen takım var.1 kişide mutsuz oldunuz diye hırsınızla başka ilişkiler hakkında bilgi sahibi olamazsınız arkadaşlar her ilişkinin dinamiği farklıdır. Benim reelde bu platformu kullanan gayet dürüst adam gibi adam olan belki 10 yıllık can kardeşlerim var. Yine lise döneminden karakterli bayan arkadaşlarım da burada üye. Herkes aynı değil çıkın şu kafadan.
23 Yorumla
Cevap sahibi1 yılDürüst karakterli bayan arkadaşlarım da dahil tüm kadınlar bipolar bozukluk sahibi diyorsun yani... Hayatındaki kadınları bence sen hasta etmişsin. Evet kadınlar tamamı duygusal varlıklar onlar ilişkinin başında dahil olmak üzere güvensizlik hissettiğinde hırpalandıklarında canavarlaşır bu tamamen güven verememek ile alakalıdır. Ben de bunun altına imzamı atarım. Çevremde nerede bu adam beni bile cinnete getirir dediğim adam varsa eşleriyle boşanma aşamasına geldiler bir misli kavga gürültü. Hani diyorsun ya obsesif kompulsif aynen o seviyeye geldiler. Karakterli nerede nasıl davranacağını bilen adamlar eşleriyle iletişimi maşallahı var kadınının ağzından eşim eksik olmuyor. Bunlar benim bunca yıllık tecrübem , sen kendine çeki düzen vermezsen, güvenilir bir profil ile tanışmaya yönelmezsen eğer kadınlar başlarda herşeyden şüphe duyar sonra ne olur büyür büyür dağ olur sonunda hasta da olur. Kadınların hepsi kırılgandır iş erkekte bitiyor.
- 1 yıl
Erkekte mi bitiyor. Sacmalama ya. Benim yapabilecegim hicbir sey yok. Guvenli profil nedir ya, burada yazmadigim dokmedigim pislikleri kalmadi kadinlarin satiliga cikmis karakterlerini savunma bana. Onlar seks istiyor, kas istiyor, et istiyor. Fakat sosyal medyada duyar kasiyorlar. Kulturlu efendi erkek onlar icin son derece sıkıcı. Vahset istiyorlar. Beni istemiyorlar, Lucifer Michaelson ı istiyorlar. Anladin herhalde artik karsilastirmadan.
Gizli Üye(36-45)1 yılBen karimla internette tanıştım. Daha doğrusu beğendim yürüdüm. Bir şekilde merak uyandırdım ilk sohbet tanışma sevgililik derken evlendim. 3 arabam 3 arsam 3 dükkanım. 7 tane de evim 1 de yazlık villam var. Ayda hiç çalışmasam yine geçimimi sağlayacak kadar gelire sahibim. Artı çalışıyorum da kendi işim. Ayrıca alkol yok bar pavyon yok yakışıklı sayılmam ama elim yüzüm düzgün denebilir Kafam 100 kişilik bir toplulukta ilk 6 kişinin içine girer diyebilirim zeka düzeyi olarak eli bolum cimriligi sevmem vs vs. Yani tanışırsan. İyi insanla da tanıyabilirsiniz.
12 Yorumla
1 yılİnternet üzerinden hiç tanımadığınız birini bulmak yerine çevrenizden aynı okuldan vs birini bulmak ve ona yazmak en doğrusu. Arkadaş çevrenize de beğendiğiniz erkek hakkında soru sorabilirsiniz ama arkadaşınızın sizi kıskanmayacağının garantisi yok ona da dikkat etmekte fayda var. Arkadaşınız kıskanıp yalan da söyleyebilir.
27 Yorumla
Soran1 yılIşte arkadas çevresine guvenmiyorum ben. Kesinlikle evet yalan soyleyebilirler. Pek sosyal bir insan da degilim, çalişmiyorum da. Gerci işe yeni başlayacagim daha
- 1 yıl
Birini tanımak için acele etme öyleyse. Ve hiçbir erkeğe kesin olarak güvenmeden kendine dokundurtma. Amacı sadece kullanmak atmak olabilir çünkü. Yani hem kendini dizginle hem de sabırlı olmayı dene mutlaka gerçekten seven birini bulursun. Her şey kendini kontrol etme kabiliyetine bağlı
- 1 yıl
Sosyal biri değilsen de zamanla sosyalleşirsin. Ve zaten erkekler teklif yapıyor, kendine bak çekici ol gerisi gelir. Tabi acele etme belki de doğru kişi sandığından daha geç karşına çıkabilir
Soran1 yılOff çok haklisin canim sikilmiyor da degil. Aşk istiyorum, mutluluk istiyorum ama henuz kapimi çalmadi ya🥲🥲
- 1 yıl
Güzel şeyler bedel ister sabır ister. Bu bedeli can sıkıntısı ile acı çekerek ödemek zorundayız bazen. Sabretmek lazım
- 1 yıl
Of sen dindar çocuk değil misin
İnternet & Teknoloji konusunda 978 cevap paylaştı. 20-25 yaşında bakıyorsan işsiz olabilir. Deli veya akıllı ayrımı nedir bilmiyorum da senin seçim kriterlerinde de sorun olabilir. Yoksa ha disarda gördüğün insan, ha burada olan insan. Yalan söyleyecekse karşında gözlerine bakarak da söyler, burada yazarak da.
20 YorumlaHata değil de acele ediyorsun sanki. Özellikle uygulamalar üzerinde escort, one night tarzini benimsemis cok kisi var. Bunun disinda isi gucu olup eli yuzu duzgun olan tiplerin de ruhsal hastaliklari oldugunu gordum. Nasil yapilir ben de bilmiyorum artik😅
10 YorumlaHata diyemem ama güvenilir insan bulmak herkes için zor, bu sanal veya gerçek fark etmiyor. Sosyal reel tercih meselesi olabilir. Sosyal çevre kısıtlıysa iş sanal ortama kalıyor. İş çevremiz kısıtlı başka malum başka rekabetler dönüyor. Öncelik olarak, dil kurslarına gidebilirsin, sevdiğin hobi ve etkinliklere katıl, haftalık atölyelere etkinliklere veya gönüllülük faaliyetlerine katılarak çevreni genişlet ortak noktalarda nasibin seni bulacaktır. 🙂
10 Yorumla
1 yılİnternette bırak erkek arkadaş, insan bulmak bile çok zor. Sanal ortam olunca herkes olmadığı bi’ karakteri yansıtıyor. Yani videodaki gibi, telefon aldığını sanırsın ama içinden salatalık çıkabilir jdjdjd
Bu arada gerçekten bulunabilir ama bulma ihtimali çok düşük. O yüzden ince eleyip sık dokuman gerekiyor. Eğer gerekli kısımları çözümleyebilirsen, karşındaki insanı doğru bir şekilde tanımlayabilirsen imkansıza yakın olanı başarabilirsin.02 Yorumla- 1 yıl
Bu da bir manipülasyon yöntemidir mesela. Herkes manipülasyon yapıyor demek mümkün değil ama herkes istemsizce manipülasyon yapar bu arada.
Bence sosyal ortamlara takılabilirsin, İnternetten de tanışıp seven arkadaşlarım var tabi. Bunun yanlış bir tarafı yok fakat güven için karşı tarafla birebir yüz yüze görüşme yapmak gerekir. İnternette herkes kendisini istediği şekilde tanıtıyor ve kendini gizleyebiliyor maalesef
00 YorumlaOldukca karakterli ve duzgun biri oldugumu saniyorum. Yalan soylemem fena olmayan bir isim var. Kivanc veya Kenan degilim. O kadar yakisikli degilim. Yakisikli oldugumu da dusunmuyorum. Boyum 180 kilom 60. Kitap okumayi ve tiyatroyu seviyorum. Ferhan Sensoy ve Zuhal Olcay asigiyim. Ve hayatim boyunca bunlardan bahsedebilecegim tek bir kiz karsima cikmadi.
02 Yorumla- 1 yıl
@Namecnun aynen dedigin gibi. Yuzsuz ve karaktersiz olacagima bekar bekar sevdigim kiza acilamadan oleyim nabayim. Cunku onlarin da bu donguyu kirmaya hic niyetleri yok zaten. Nerede bu katil vs tipler var bayiliyorlar onlara. Ben erkek olarak o kisilere sessiz kalmaya devam edicem. Yardim falan da etmicem, milletin enayisi biziz a.. m
İnternet & Teknoloji konusunda 894 cevap paylaştı. Yani çalışan ve sağlıklı insanın sosyal medyaya gün içerisinde ayıracağı vakit pek olmuyor. Maksimum 1 saat yarım saat arasıdır. Bu siteyi de herhangi bir sosyal medyayı da çok kullananlar genelde işsiz güçsüz veya asosyal insanlar oluyor.
39 Yorumla
Soran1 yılMantikli. Çalişan insan sosyal medyada takilmaya pek vakit bulamiyor. Mesela konuştugum bir cocuk vardi. Çalişiyorum diyordu ama surekli bana neden geç cevap veriyorsun diyordu, canimi * ve durum cidden canimi sikmaya başliyor artik
- 1 yıl
Bu arada o yaptığın işe göre değişir. Bazı insanlar işteyken de sosyal medya kullanabiliyor ama çoğunluk olarak işi olmayanların daha uzun süre vakit geçirdiği doğru
- 1 yıl
@Nightwalk35 ya tabii ki ben de meşgulken de aynı anda iletişim ihtiyacı hissedebiliyorum bazen durumlar esnektir değişir ama genel mantık bu uzun uzadıya gece konuşmaya çalışmak ya da an be an darlamak değil ama ihtiyaç duymaya göre bi akış yakalamak güzel bence. Bu gibi bazı net sınırlarsa dengeyi korur hani
- 1 yıl
@bisolukk yok yok an be an darlamak zaten sıkıntılı bir durum. O kadar darlayanların hiç işi gücü yok zaten haklısın
- 1 yıl
Rica ederiz
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBu birazda sizin malı görünce anlamamanızla ilgili maalesef. Reel hayatla, sanal hayatın ne farkı var? Sanalda ki insanların reel bir hayatı yok mu? Kişiyi tipinden, üslubundan, profilinden, sorduğu sorudan, verdiği cevaptan, neye güldüğünden, nasıl davrandığından analiz etme yeteneğiniz yoksa reelde de yanılırsınız sanalda da (internet).
20 Yorumla
1 yılTevafuk işliyor
Hayatımiza giren çıkan herkes, yaşadığımız her olay bir sebebi var.
Bu kişiler ve olaylardan çıkarmamız gereken bir ders var.
Ve bu sınavı veremediğin sürece bir sonraki sınav daha agirlasarak gelir30 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 619 cevap paylaştı.
s 1 yılHata. Yıllarca sırf buluşmak gerekmesin diye sanal flört yaptım. Tamamı pişmanlık. İşi gücü olan da, efendi görünen de. Annem dedi ki bir gün "adam buluşmak istemesin diye yanlış yapıyorsun" sonra bulunduğum yerden biriyle tanıştım, evliyim.
114 Yorumla
Soran1 yılNeden buluşmak istemedin peki
- 1 yıl
Çekiniyordum bir de el ele dokunmak ister öpmek ister falan istemiyordum
Soran1 yılAma bende sorun o değil ki. Internette konuştuğum kişiler normal çıkmıyor
- 1 yıl
Tamam işte ben kendimden örnek verdim... internetle uğraşma hiç demek istiyorum😌
- 1 yıl
Bende senin gibiyim ama hala bekarım haha bu da sırf ‘efendi’ erkekler yüzünden şunu demek istiyorum sadece sosyal medyada özel kahramanın olsa ne fayda reelde sana adım dahi atamıyorsa
- 1 yıl
Reelde vereceği tepkinin sonucu bazen hüsran olabiliyor 😉
- 1 yıl
@günes121212 insanlar sanal dünyada çok daha rahatlar ve çoğu zaman karşılarındakinin insan olduğunu anlamıyorlar maalesef... reelde o yüzden işler biraz zor işliyor. Bu devirde cesur erkek de çok az zaten
- 1 yıl
İnsanlar değil genelde erkekler çok rahat klavye delikanlılığı yapıyorlar ama gerçek hayatta iki kelime bir araya bile getiremiyorlar bide zaten iş ciddiye bindi mi bu tipler hemen kaçıyor ya da en ufak hatada zorlukta vs yoruluyor erkeksi yani adam değil bunlar ondan reelden sevgili veya eş arayın daha iyi kızlar
- 1 yıl
Aynen öyle. Amaç cinsellik değil de ciddi ilişkiyse sosyal medyayla hiç uğraşmamsk lazım
- 1 yıl
Gel de bunu erkolara anlat ne yaparsan yap anlamazlar ve suçlu hep kadınlar
- 1 yıl
Erkolara bi şey anlatamazsın balım onlar kadın düşmanı olmakla meşgul bu aralar
- 1 yıl
Bu aralar? sadece bu aralar değil erkolar hep kadın düşmanı haha cidden şükrediyorum ailemdeki erkekler adam gibi adam oldukları için işte her şey ailede eğitimde başlıyor bitiyor ama bunu bile anlatamazsın
- 1 yıl
Doğduğun aile şans gerçekten. Benim ailem de o konuda çok iyidir, şansıma eşim de öyle ama çoğunluk düşman maalesef
Çevrende güvenilir ya da kafa yapına uyan birisi olmayabilir normaldir bu ama kalkıp internetten ara arama da diyemem. Sadece kendine dikkat et diyebilirim. Devir çok bozuldu
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılen iyi manit arkadaş ortamında tanıştığın biri oluyo tecrübeyle sabit arkadaşlarının arkadaşlarını dene daha mantıklı daha güvenilir bu devirde internetten alışveriş bile yapmak saçma sen erkek arıyosun yapma guzum
31 Yorumla
Soran1 yılArtık arkadaş ortamina da guven kalmiyor ya. Arkadaş dediğim kişiler sirtimdan biçakliyor resmen
Evet çok büyük bir hata yapıyorsun. Erkek arkadaşını eğitim, kayeriyer, veya aile yakınlarından seçmeni tavsiye ederim. Denge ve eğitim eşitliğide çok önemli. Mutluluk peşinden koşsun dileğimle sana bir abi tavsiyesi
10 Yorumla
1 yılValla sadece erkek için geçerli değil bu bende benim için yeni olan bı sehirdeyim ve çevrem yok bende aynı yolu denedim düzgün sevgili olacak kadın çıkmıyor karşıma hepsi tek gecelik isteyen kadınlar gerek yok uzak duruyorum artık
10 Yorumla
1 yılAman bacım dikkat et, Türkiye burası mazallah. Yuzyuze gördüğümüz insanları dahi zamanla tanıyoruz, internetle hiç olmaz
21 Yorumla
Soran1 yılValla o kadar çok haklisin ki. Bir suru cinayet oluyor. Artik Turkiye'de sevgili edinmekten korkar oldum
- İnternet & Teknoloji konusunda 460 cevap paylaştı.
1 yılHiç bulmasan daha iyi. İnternetten düzgün erkek bulmak çıkma domateslerin içinde sağlam domates bulmaktan daha zordur. Biz de hem kızlar hem de erkekler için aynı şeyi düşünüyoruz. Hiçbiri de mi iyi değil?
00 Yorumla Günümüzde çiftlerin yarıdan fazlası internet üzerinden tanışıyor. Hatanız internette aramak değil de internetin yanlış yerlerinde aramak olabilir.
10 YorumlaEvet hata yapiyosun dogru düzgün güvenilir erkek de kalmadi artik cogu iyice psikopatlasiyo zaten
110 Yorumla- 1 yıl
Doğru erkeklerin 90% psikopat
- 1 yıl
Aynen öyle sadece o da değil bazı erkekler özellikle buradakiler kızlara laf hatta suçu atıyor yani erkeklerin gerçek yüzü ortada aramızdaki çoğu erkek kadın düşmanı
- 1 yıl
Yani dikkat edin kızlar
- 1 yıl
Haklisin ülkede kadin kalmadi cidden her önüne gelen erkek bi kadini öldürüp duruyo sanki sürekli yaptigi aktivite gibi yemin ederim kadin cinayetlerinin en cok islendigi ülke türkiye bu konuda 1inci sirada aksini iddia eden etmesin bu arada ikbal konusuna gelince simdi kizi normal bi sekilde silahla vursa hadi neysede en azindan fazla aci cekmezdi bence ama kesip dogramak nedir be kardesim kurbanlik koyun mu kesiyosun sanki tövbe tövbe ya
Soran1 yılValla hepiniz haklisiniz ya. Ben de artik Turkiye'de sevgili edinmekten korkar oldum. Her gun cinayet oluyor. Turkiyedeki erkeklerden uzak durmakta fayda var galiba. Tabi herkes ayni olamaz ama taniyamiyoruz iste
- 1 yıl
Her gün haberlere bakıyorum her gün yeni bir cinayet görüyorum tc erkeklerin çoğu ruh hastası manyak psikopat ve s. pık bu bir gerçek nokta
Soran1 yılNe kotu bir noktaya geldik😔 hiçbirine guvenmiyorum artik..
- 1 yıl
Merak ettigim bisey var dün tiktoktaki yorumlara bakmistim cogu kisi sansürsüz fotograflara bakmak istediklerini ve merak ettiklerini söylüyolardi yani buda merak edilmezde neyse olm bunlarin mideleri hic mi bulanmiyo benim midem hassas oldugu icin zaten o tarz resimlere bilerek bakmiyorum baksam bidaha ömrü hayatim boyunca bisey yiyip icemem o derece yani
- 1 yıl
Ben o olaydan sonra uyuyamıyorum kendi evimde bile rahat edemiyorum ama anlayan eden mi var sanki erkoların çoğu empatisiz kötü ve narsist maalesef zaten bu yüzden uzak duruyorum gerçi zaten hep uzak duruyordum en doğrusunu yapıyorum da haha
Gizli Üye(25-29)1 yılYapmıyorsun o kadar tanıdığım sosyal medyadan buldu evlendi ki. Benim reelde tanıdıklarımın hiçbiri adam çıkmadı. Nasıl tanıştığının bir önemi yok ama iyi analiz et, çıkarcı sapık kötü insanlar çok temkinli ol
20 Yorumla
1 yılArtık ne internete ne de gerçek hayattaki insanlara güven kalmadı gerçekten pek farkları yok bence
20 Yorumla
Aradığı erkekler.
20 YorumlaYok canım en doğru yer İnternet hatta KS hepsinden iyi burada işsiz deli sapık asla olmaz. hepsi düzgün insanlar 😂
20 Yorumla
1 yılSosyal kulüpler bu konuda daha iyi internetten çok fazla düzgün insan çıkmıyor nadir yani. Yemek olur dil olur kurs gibi böyle sosyal kulüp gibi yerlerde tanışarak daha iyi anlaşırsın
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 616 cevap paylaştı.
u 1 yılGenel anlamda evet, özel anlamda nerede aradığınız da önemli mesela burası gibi sitelerde detayda yazdığınız gibi olma ihtimali daha fazladır...
08 Yorumla- 1 yıl
Evet yazdığınız da doğru ama daha amaca dönük siteler de var siberalem tarzında yani olma ihtimali buraya göre çok daha fazla..
- 1 yıl
Denemeseydim yazmazdım zaten buradaki gibi anonim olmadığınız ve herkesin zaten aynı amaçla geldiği bir sitede tabii ki çok kısa sürede birisiyle tanışabilirsiniz yani burada zaten insanlar arkadaş edinmek için bulunmuyorlar ki, burada önce arkadaş edinmek isteyen bir kişi bulacaksınız, söylediğim tarz sitelerde zaten herkes bu amaçla bulunuyor.
- 1 yıl
Rica ederim evet gerçekten de çok düzgün kişilerle tanıştım ve ilişkiye dönüşmediği halde arkadaş kaldıklarım oldu, bu sorudan anlaşılan şe ise soranın burası tarzında sitelerde araması, burada da olmaz diyemem ama anonim olmadığınız ve karşılıklı sosyal medya araştırması yapabileceğiniz bir durumda sonuçlar buradan çok farklı olacaktır...
- 1 yıl
amin inşallah :)
1 yılişi gücü yerinde adam sence internet ortamına saklanırmı elbetde birtakım pislikleri varki orada kamufle oluyor ama tabiki iyi insanlar vardır lakin bu milyonda bir denk gelir
00 YorumlaYoo hata değil sadece hemen olmaz bir kaç kez denemelisin.. Gerçek hayatta yapabiiliyorsan tabiki ilk tercihin o olsun derim. Fakat gerçek hayatta da aynısı olmuyor mu zaten :))
00 Yorumla
1 yılBir nevi evet. Internetten tanıştıklarının düzgün olmama olasılığı düzgün olma olasılığından bi 4 5 kat fazladır internetten iyisini bulanlar genelde şans eseri tanışıyor arayarak değil de
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 452 cevap paylaştı. Evett çünkü netten bazı insanlar iyi rol yapıp iyi yalan söyleyebiliyor şizofren ya da sapığın birine birine denk gelmeni istemem
10 Yorumlaİnternetten tanışıp aaa çok iyi biri dediğimde oldu. Saplantılı, takıntılı birinide buldum. Her türlüsüne denk gelebilirsin dikkat etmek lazım
10 Yorumla
1 yılSıkıntı yok ben de bir tanegrrcekte de müstakbel eş adayımı bulamıyorum ama internetten biraz güvenemiyorum da bence hata yapıyorsun
10 Yorumla
1 yılBence yanlış. Hani normal zihniyete sahip bir toplumda olsaydık doğru ola bilirdi ama burada sana ciddi niyetle kimse yaklaşmaz.
10 Yorumla
1 yılherkese söylüyorum; güvenilmez olmaz diyorsunuz ya sanaldan değilde reelden tanıştığın biride sanal alem kullanıcısı yani aynı şeyin laciverti.
10 Yorumla
1 yılAynen canım hata yapıyorsun hiç bulmaman gerek çünkü yok kıtlık var
20 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 395 cevap paylaştı. Yani sen internette doktor mühendis falan mı bekliyordun? insanlık bakanlar vardı onlar nereye kayboldu merak ediyorum.
00 Yorumla
1 yılAradığınız yerler de yanlış olabilir belki farklı farklı platformlar var ya hani onu demek istedim...
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 511 cevap paylaştı. Bunlara şöyle böyle arıyorum diyeceksin yoksa hepsi gelir niyetini belirt işin zor Allah yardımcın olsun
00 YorumlaEvet çok büyük bir hata bu öyle olmaz normal hayattan biryerden tanoşman lazım bu şekil erkekler sadece takışmalık kız için internettelwr
00 Yorumla
1 yılPek doğru bir ortam değil bence burada her türden insan var iyisi de kötüsü de
10 Yorumla
1 yılistersen seninle tanışabiliriz.. ciddi olarak diyorum.. olur mu
10 Yorumla
1 yılEvet hata genelde herkese yazıyorlar bide sosyal cevreden tanısmak daha iyi
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılGerçek hayatta olmuyorsa mecbur sanaldan olacak
10 Yorumla Zaten doğru düzgün birisi olsa internetten neden aransin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBu zamanda çevremizdeki erkeklere bile güvenilmezken internetten bulmaya çalışmanız hata bence insanları çok iyi tanıyorum dediğimiz halde aslında tanıyamadığını fark ediyorsunuz kadın cinayetleri artmışken seçeğiniz kişiyi çok iyi tanımalısınız hoşça kalın her şey GÖNLÜNÜZCE olsun
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılEvde kalmış kizlarin korkulu arayışı 😅
Eli yüzü düzgün birini arıyorsan mahallenin en yaşlısına haber vereceksin 😂 kısmetin bardaktan boşalırcasına artacaktır
10 YorumlaHata yapmıyosun sansın yaver gitmiyor niyetiniz ciddi mi peki?
10 YorumlaBence hata yapıyorsun. Kimseye güven olmuyor bu zamanda. Sosyal medyadan hiç olmaz!
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 820 cevap paylaştı.
1 yılİnternetten erkek arkadaş arayacak kadar düştün mü?
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılAramakla bulunmuyor ki, yoksa nereden ararsan ara, netten nasıl bulunuyor ki bu arada, ilan verecek değilsin aman zor işler
210 Yorumla- 1 yıl
Bu soruyo paylaşan kız ilan vermiş ya işte arıyorum bulamıyorum diyor daha ne desin kokmuş ceset gibi ortaya atmış kendini sonra da üstüne konan sinekleri eleştiriyor yazık kızlarımızın bu hale düsmesine üzülüyorum en çokta böyle durumlarda eleştiri oklarını kendilerine çevirmeleri gerekiyorken hemen bı kadın cinayeti falan deyip işi saçma sapan yerlere çekerek kendilerini haklı ve temiz pozisyonuna çektiklerini düşünerek avunuyorlar...
Üzücü - 1 yıl
@Namecnun. Abicim kesinlikle haklisin. Bir de inadina karaktersiz kendileriyle sadece seks yapmam isteyen karaktersiz agzi laf yapan adamlara tav oluyorlar ya ayar oluyorum. Ben bir kiza degil o gozle bakmak yuz yuze gelmeye cekiniyorum hem ona rahatsizlik vermemek adina hem de saygimdan. O tipler bunlari aldatinca suclu yine biz oluyoruz. Diyelim ki ben teklif ettim red edecek. Bunu bildigimden adim atmadim diyelim korkak olucam. Ne boq yicem ben, yeminlen kendi kendilerini ele veriyorlar. Yukaridaki akisa bak, hanimefendilerin tek cumlesinde 10 tane celiski var. Ustune hala biz sucluyuz.
- 1 yıl
@BADAKKK Ben zamanında çok muhafazakar , peçeli hatta burkalı bir kızla konuşmuştum ona gerçekten değer verip saygı duyuyordum ve son zamanlarda bana söylediği bir şey vardı hiç unutmam " Ben senin erkek olduğundan bile şüphe etmiştim , hiç erkek gibi gelmiyordun". Demişti ve nedenini sorduğumda ise "seninle aylarca konuştuk ama hiç cinsellik konuşmadın" dedi. İşte ogünden beridir kadınları pek fazla ciddiye almıyorum ne deseler he diyorum...
- 1 yıl
Cok ilginc ya. Bunu ben dahil kadinlarin yaninda acmayiz ki utaniriz. Ve bu durumda erkekligimizden mi suphe ediyolar. Ulan burada 2 kelime cinsellik anlaminda birsey yazdim, sapik lafini yemedigim kisi kalmadi. Ama diyorum ya bipolar bunlar hem de ileri derecedeler. Aksini ispat edemezler. Alayinin bipolar oldugunu profesorler soyluyorlar.
- 1 yıl
Bir de sey derler ya, bu erkekler surekli seks vs baska birsey dusunmezler diye. Ruhlari kirlenmis. Fakat guzel de kilif bulmuslar iste. Turkiye de reklam herseydir, gerisi teferruattir. Sen ve ben hicbir zaman boyle karaktersizlikler sergilemeyecegimiz icin icten oldumuz icin dikkat cekmeyecegiz. Ben boyle olucem. Sana tavsiyem karaktersiz ol, bir kiz icin en yakin arkadasini sat ki degerin bilinsin.
1 yılNeden olmasin. İnternettekilerde ayni sokajtakilerde
00 YorumlaCinsiyet ameliyatı yapan doktorun kapısında aramaktan iyidir🤷♀️😂
00 Yorumla
1 yılYa da sapık olur. Arama zaten internette erkek arkadaş
00 Yorumla
1 yılAramamak daha iyi. Arıyorsan da beklentide kalmamalısın.
00 Yorumla
1 yılİnternetten haram ilişkiler yaşamaya çalışmayın sonu hüsran oluyor.
01 Yorumla- 1 yıl
evet
Arkadaş derken nasıl bir arkadaş, çünkü arkadaşımın işsiz olması benim için sıkıntı olmaz
00 Yorumla- Devamını Gör (146)
Devamını Gör(191)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem