Yaşanan olay hepimizin malumu, sosyal medya platformlarında dolaşırken karşıma gelen görseli paylaşıyorum. Bu kadar mı beyniniz çalışmıyor anlamıyorum.

Yaşanan olay hepimizin malumu, sosyal medya platformlarında dolaşırken karşıma gelen görseli paylaşıyorum. Bu kadar mı beyniniz çalışmıyor anlamıyorum.

Bu insanların ciddi anlamda tramvalari var. Tedavi lazım. Yoksa akli dengesi yerinde olan birisi hem o olaydan örnekleme yapıp etkileşim almaya çalışmaz. Çünkü olay gerçekten ağza alınmayacak kadar zor bir olaydı. Hem de kendini onun yerine koyarak öyle bir cümle edemezdi
Kendini sevmediğinden bu tip paylaşım yapar bir insan. Artı mazoşist ve sadist ruhlu bu kızcağız. Tedavi veya terapi artık gerekli olan ne ise destek alması gerekir.
Cevap
9Cevap
beyinsizler demek ki
Etkileşim amsalaklığının adı konulmuş hali böyle bir şey işte. Madem böyle sâlakça bir motivasyona tutunuyorsun, bari daha hassas olmayacak konuları malzeme yap demi? Bunların yaptıklarına gerìzekalılık desek anca kafaları okşanır. Daha ağır bir şekilde hitap etmek lazım ki okkalı bir tokat yesinler. Hoş feyz alırlar mı orası da muamma ya
Akıl güzel bir şey ama herkes kullanmayı tercih etmiyor
İşte bak böyle kadınlara yazık oluyor azıcık aklınızı kullanın
Koşa koşa giderim ama bilin bakalım ne yapmaya içeri tıktırmaya :D
Yazık ya ailesine yazık kendisine yazık
Allahım bunlarla aynı havayı mı soluyoruz şimdi biz
Bu tip oksijen israflarını direkt Suriye'ye yollamak gerekiyor bence
Etkileşim için yapmayacaklari şey yok. zihniyeti bozuklar
calısmiyo iste neler cekitigimi anladın mi simdi zor durumdayim ah ah
sayilari cok fazla
Şahsen ben bu kafada olan birine üzülürüm akıl sağlığı gitmiş hani çuff çuff olmuş.
Aşkından ölen ergen kız sendromu
Bunu beğenen 19B kişi neyin kafasını yaşıyor ergenleri cidden eşek sudan gelinceye dövmek lazım bayılmayı ölmek sanıyorlar.
Bu tür videolar olaydan sonra iyice arttı. Bunları çekenleri hapse tabii tutmak gerekir cinsiyet fark etmeksizin
Beyin göçü gerçekleşmiş 😏
haberlerde bunuda görelim
Hastalıklı zihniyet başka bir şey değil
Ya cidden ben bu cağın insanı değilim ya.
Allah akıl fikir versin cidden
Böyle kızlar hak ediyo valla ölmeyi kimse kısura bakmasın etkilesim için bizde biliriz oyle şeyler yapmayı ama yapmıyoruz vicdan ve akıl ile alakalı her sey
Yazık böyle insanlar oldukça sonumuz kötü
Terliksi hayvan bunlar direk
Kac kişi var böyle kadın/erkek farketmeksizin
Beyin ölümü gerçekleşmiş
Kadım dondu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?