Az önce seksi külot giyemez miyim diye soru sordum, saniyesinde milyonlarca cevap, giyemem canım yırtık beyaz nene külodu giyiyorum ulan ne mal bir toplum olduk biz
2 ay
Az önce seksi külot giyemez miyim diye soru sordum, saniyesinde milyonlarca cevap, giyemem canım yırtık beyaz nene külodu giyiyorum ulan ne mal bir toplum olduk biz
Bu site büyük çoğunlukla düşük eğitim seviyeli iç anadolulardan oluşuyor. Yani şehirlileşme ve sosyal kapital çok düşük. Doğal olarak gerikafalılık ve muhafazakarlık hakim.
Bu durumun tek açıklaması var: çoğu insan başkasının özgüveninden rahatsız oluyor 😂 Sen seksi külot mu giymek istiyorsun? Giyersin. Nokta. Kimseye hesap vermek zorunda değilsin 🔥
İç çamaşırı tamamen senin konforun ve keyfinle alakalı. Dentelle, tül, dantel, yüksek bel, string… Ne seni iyi hissettiriyorsa o en doğrusu 😌 Toplumun kafasına göre değil, kendi ruh haline göre giyin.
Kendi stilini kendin yarattığın sürece zaten onların hepsinden birkaç gömlek öndesin 😉✨
Cevap
11Cevap
Uzun zamandır bu sitedeyim. Ama son zamanlarda resmen diplere düştü. Saçma sapan tiplerle doldu site
Ahaha Seksi külotu sorunca sağdan soldon vurdur can diye dusunmuslerdir haksız da değiller yani. Maşalah sende de ne zeka varmış g. tüne giycegin külotu sorduğuna göre
burası bitik ya
hiç bu kadar rezil durumda olmamıştı
Bence sende öylesin sorduğun sorudan belli oluyo
Gece gece hangi kafayı yaşıyorsun. Sen kişilerin fikirlerini merak edebilirsin ama eleştirmezsin. Burdan da zeka çıkarımı yapmaya çalışmak senin zekanı yansıtır.
Niyw gtunu mu atıyorsun bu kadar dellendin djxjssjj
Kişi kendinden bilir işi sjş
Giy canim ne olacak bende seksi hissetmek istegiimde giyiyorum. Ben sapik erkek sorularina asiri tilt oluyorum. Giyen biziz soruyu onlar soruhlr aq
Yüzde yüz ilk defa doğru bir soru ve yorum görüyorum.
burada sıçmayı bilmeyen insan var sen ne diyorsun
Evet öyle üyeler çok
Trollüğw geliyor millet buraya
Beyin yok ki burdakilerde 😂
Arandığını düşünmüşlerdir😂
Hayır normal sorulara cevap gelmiyor bir de böyle sorayım dedim sıkıntıdan ajzjsjssj
Haha😂😂 yırtık son giy boş ver 😂
Sorun ne knk
Iyyy
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?