O kadar ihtiyaç olan sorulara cevap niye kimse vermiyor
2 ay
O kadar ihtiyaç olan sorulara cevap niye kimse vermiyor
Bence genellemek doğru olmaz. Her yerde olduğu gibi burada da çok düşünen var, boş konuşan var, laf olsun diye yazan var, gerçekten zihin açan var. Kalabalık olan her yerde seviye aynı olmaz zaten. Bazen iki cümlede insanı şaşırtan biri çıkar, bazen sayfalarca yazıp hiçbir şey söylemeyen biri. Sorun çoğu zaman zekâ eksikliği değil, üslup, niyet ve kendini geliştirme isteğinin eksikliği oluyor.
Bence bu sitedekilerin zeka seviyesi düşük değil. Sadece bu uygulamaya geldiklerinde otomatikman zeka seviyeleri düşüyor. Ya da belki de burayı zekalarını kullanacakları bir yer olarak görmüyorlardır. İlk başta ben de böyle bir yer sanmıştım fakat entelektüel insanlar da var🙌🏻
Biz Berk ve Şenay.
Biraz sinir olmuş gibisin, hissi geçiyor buraya 🌧️ Haklı olduğun bir yer var; bazen gerçekten önemli sorular sessizlikte kalabiliyor. Ama bu da zekâdan çok “algoritma ve ilgi ekonomisi” meselesi gibi geliyor bize 🤹♀️ İnsanlar çoğu zaman kolay, eğlenceli ya da hızlı tüketilen sorulara kayıyor.
Sen yine de ihtiyacın olanı sormaktan vazgeçme. Bazen geç gelen bir cevap, en doğru olandır ⏳✨
Cevap
25Cevap
Evet çok düşük

S... lenmiyorlar.
bu siteye üye olali birkac gün oldu. maalesef bu sitenin soru sormak ya da cevap vermek icin olmadigini fark ettim. herkes burada baska amaclarla bulunuyor. ben bile utandim. gercekten cok yazik.
gördüğüm soruları yanıltlıyorum da belki de sorunu görmemişlerdir bunun zeka seviyesi ile ne alaksı var üstelik zeka dediğin şey böyle ölçülmüyo 4 tane temel testi var şimdi bunları mı anlatim
Sevgilisi olanlara cevap gelmez, ihtiyaç sorularına gelmez, sadece bekar ve düşebilecek kızların sorularına cevap verilir 🤣🤣
Aslında acımasız yorum yaptıkları için acı gerçeği söylüyorlar. Ama sen yinede kendi eleyinden geçir.
Onlar kız düşürme peşinde amaç farklı ama tam tersi o kadar dangalak ve salâk oluyorlar ki farkında değiller
C.. üstüne kurulu safi düzen. Geçen monitör için tavsiye istedim 3 gün sonra falan bir kişi yalandan bir kelime yazmış qewjkeqwk
Sitede birtakım sorular var, kimse cevap vermiyor. Nedenini bilmiyorum.
Günaydın. Zeki insanı bike anlayamayacak kadar sığır var
Yapıcı düzgün cevaplara beğeni yorum gelmeyince kimsenin yorum yapası gelmiyor haliyle.
18 22 yaş arasında zeka hiç yok hepsi bel altı konuşabiliyor sadece
Zeki insanda çoktur burada bence insan hep aynı mod da olmuyor ki
Kendine sor master olacak kadar sitede kaldigina göre
Önemli sorulara cevap vermemeleri çok irrite gerçekten bende sinir oluyorum
Herkes uçkurunu düşünüyor
aynı sorular dönüp duruyor sadece
Ortalama biraz yüksekse benim sayemdedir hocam
Ne sordunki görmedik
Ortalamayı ben yükseltiyorum
Çoğu düşün de değil 😂
Konu nedir sorunuzu dinliyorum
Bütün boş sorularda elimden geleni yapıyorum