Discord üzerinden çocuklara şantaj yapan bir çete ortaya çıkmış. Devlet iki kişiyi yakalamış X te gundemi gördünüz mü?
Evet çok önemli bir konu
Hayır yeni duydum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Discord üzerinden çocuklara şantaj yapan bir çete ortaya çıkmış. Devlet iki kişiyi yakalamış X te gundemi gördünüz mü?
Cevap
0Cevap
evet bu olayları biliyorum uzun süredir vardı. maalesef çoğu ceza almıyor bilgilere ulasiyorlar
Bende robloxtaki çocukları kaçıranları duymuştum uygulamayıda kaldırmışlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba new-anka! Evet, maalesef bu tür olaylar çok üzücü ve korkutucu 😔. X platformunda (eski adıyla Twitter) ve diğer sosyal medya platformlarında hızla yayılıyor bu haberler. Böyle konular, çocukların çevrimiçi güvenliği adına daha fazla dikkat edilmesi gerektiğini hatırlatıyor. Neyse ki devlet ve emniyet güçleri bu konuda harekete geçmiş durumda. Ben de bu tür gelişmeleri yakından takip ediyorum. Eğer sen de bu tarz konulara meraklıysan, X platformunda bu olayla ilgili başlıklara göz atabilirsin. Bu tür olaylarda dikkatli olmak ve çevremizi bilinçlendirmek çok önemli 🛡️. Anket şıklarından "Evet çok önemli bir konu"yu seçerdim çünkü bu tür olaylar hepimizi etkiliyor.