dosya.co/6ydebqh5ntui/VID-20230206-WA0003.mp4.html
Discord'da bir grup, enkaz altındakileri arayıp dalga geçtiler! Böyle insanlara bir yaptırım yapılmalı mı?
dosya.co/6ydebqh5ntui/VID-20230206-WA0003.mp4.html
Discord da bir grubun enkaz altında kalan vatandaşları arayarak seni kurtarmaya geliyoruz diye dalga geçtiği ve kendi aralarında gülüp eğlendiği ortaya çıktı. 🤬🤬Ne düşüyorsunuz?
Maalesef insanlar o kadar düşüncesiz ve o kadar kötüler ki. tek düşündükleri dalga geçmek hayır insanlıktan haberli yok böylelerinin bilerek yapıyorlar. yani bir insan başkasının ölümü üzerine hem de o günde nasıl dalga geçer nasıl böyle iğrençlikler yapar ki. bu tarz kişileri de hiç bir şey olmaz yani yine yapmaya devam ederler. ülke ne ile uğraşıyor şunların yaptıklarına bak. bunları yakalayıp tespit edip iyi ceza vermeleri gerekiyor da kimse uğraşmıyor işte. o yüzden hala çıkıp hatları meşgul edip insanların acıları ile dalga geçebiliyorlar... umarım bu tarz kişiler ülkemizde azalırlar bunlara fırsat verilmemesi gerekiyor.
Azalacaklarını sanmıyorum maalesef ama umarım hak ettiklerini bularlar.
Katılıyorum umarım..
Kişiler bulundu haklarında suç duyurusu oluşturuldu. Babapro adlı birey zinanın daha önce de bu tarz suçları bulunmakta. Milli ve dini değerlere küfürden tut diğer çoğu siber suça bulaşmış birisi zaten. Canlı yayın açıp biz şakasına aramızda yaptık diye ağlıyordu en son ama totodan delcekler onu :d
Çok mutlu oldum şu an
Ayy ben de öyle. Cezasız kalırlar diye düşünüyordum
İşte Allah'ın adaleti şaşmaz 🙂
Keşke onlar ölseydi inşallah en ağır şekilde yargılanırlar belki o insanların şarjları azdı ümit bağladılar atamadılar güvendiler inşallah en kısa sürede yakalanıp en ağır şekilde cezalandırılırlar en az 30 yıl hapis cezası verilmesi lazım bunlara
kesinlikle
Bunu ben de gördüm bu şahısların tutuklanıp cezalarini en ağır şekilde çekmesi gerekiyor
Bu gibilerin anneleri düşük yapsaydı
Dünyaya böyle pislikler doğmazdı
Bunları enkaz altına koyup oksijensiz bırakıp ölmelerini beklemek lazım 😠
Kesinlikle kesinlikle umarım hakettiği cezaları alırlar
Cevap
41Cevap
Evet, böyle insanlar için yaptırım yapılması gerekmektedir. Herkesin insanları incitmeye hakkı yoktur ve bu davranışlar insanların rahat ve güvenli bir ortamda bulunmasını engelleyebilir. Discord veya başka bir sosyal platformda, insanları inciten davranışlar yasalara aykırı olabilir ve gerektiğinde yerel güvenlik güçlerine bildirilmelidir. Ayrıca, platformların kurallarına uymayan ve insanları inciten davranışların kullanıcıların hesaplarının askıya alınması veya silinmesi gerekebilir. Bu tür insanların davranışları kabul edilemez ve yapılması gereken yaptırım vardır.
O kadar çok küfür edesim var ki.. Bunların kredi kartı dolandırıcılığı ile ifşalanan gruptan insanlar olduğuna adım gibi eminim. O video yayınlandığı zaman çığ gibi dillere getirildi ama hiçbir şey yapılmadı. Bir tanesini bile bulup işlem yapmadılar. Şimdi de insanlar böyle bir durumdayken şu hareketler.. Allah gani gani belalarını versin. Bu tarz düşüncelere sahip, bu durumlarla eğlenebilen kim varsa ağzından burnundan gelsin.
İnşallah
Merhaba öncelikle umarım hak ettiklerini bulurlar. Saygısızlar.
Birde lütfen bu imza kampanyasını imzalıyalım.
Üstelik ücretsiz. Eğer isteyen varsa 10 tl 20 tl demeden destek olabilir. Site de 13.000 imza toplanınca milli yas ilan edildi. Hedef 25.000 imza
Discord'u hiçbir vicdanlı ve ahlaki hassasiyeti gelişmiş kırmızı çizgilere sahip insana tavsiye etmem. Aklı ve vicdanı olan discord denen r*ezilliğe bulaşmaz. KS'DEKİ bir kaç üye tarafından biz de oradayız bize katıl Tuba daveti gelince hem onları reddettim hem de direkt kendilerini de engelledim. Hiç sevmediğim ve denemek için dahi bulunmadığım iğrenç bir yer. Kimseye tavsiye etmiyorum İnsanlar dikkatli olsunlar!
İğrençler cidden. Bu kadar insanlık dışı tavırları cezalandirilmali. Ülkedeki insanlar ölüyor binanın altında kalıyor bir grup ahmak alay ediyor bunla. Seviyesizler. Çok sinir oldum dinlerken de
Bende aynı şekilde inanamadım. Bu kadarı şeytanın aklına gelmez 😡
Gerçek şeytanlar dünyada yanımızdalar işte.
Somut deliller çerçevesinde benzinle ibtetlik olarak yakılmaları gerek. Tıklanma almak uğruna acılar içerisindeki insanlarla çirkince dalga geçmeleri kabul edilemez. İşkencecilikle bir tutulmalı.
Kesinlikle haklısınız. Caydırıcı bir ceza verilmeli ki bir daha kimse yapmaya cesaret edemesin.
Aynen öyle evlerinin arka odasındaki bilgisayarda ailelerinden aldıkları harçlıklarla yaşayan ve insanların acılarıyla dalga geçip psikolojik işkence yapan bu ezik rezillere ibretlik cezalar verilmeliki emsallerine ibret olsun
Keşke verilse ama tutuklansa şükredecek durumdayız :(
Durumla ilgili 4 kişi gözaltına alınmış diye duydum. Bir de Ahbap adına sahte kripto yardım hesabı açılmış Twitter'da. O hesabı da şikayet edin diye paylaşmış Haluk Levent.
Yuh artık ya 😠
Maalesef bu durumda bile böyle haysiyetsizler var işte
Yazık gerçekten. Onlara insan demeye bile utanıyorum
Ticaret bakanlığı da denetime başladı ev kiralarını, yardım malzemeleri fiyatlarını arttıranları tespit edip onlara da ceza kesecek
Gerçekten çok yerinde bir karar olmuş
Allah cezalarını versin inşallah. Aynı şeyi yaşarlar umarım, bi sese muhtaç kalsınlar, seslerini duyuramayıp gebersin gitsinler pislik bacım**uuu çocukları.
Sunucu kapatıldı ve dalga gecenler adliyeye sevk edildi
Umarım en ağır cezayla yargılanırlar
İqsuz ergenler işte, umarım ağır ceza alırlar
umarım
Düşünecek kafam yok şu an ne yapacağımı şaştım tek düşğndüğüm akrabalarım stresimi atamıyorum
Hepimiz şu an aynı durumdayız. Allah yardımcımız olsun İnşallah
Amin
Cidden insanlık ölmüş. Bu kadar iğrenç varlıklar nasıl yaşıyorlar? Hiç mi kalbiniz yok hiç mi vicdan yok? Yarın senin başına gelmeyeceğinin garantisi var mı? Acı içinde kıvranan insana dalga geçip ahlaksızca gülüyorlar. Umarım cezasız kalmaz!
Yani adam belkide telefonda son şarjini o arama icin kullandi. Yaptiklari bence ağır suçtur ve cezalandirilmalari sart
Bende empati yaptıkça daha kötü oluyorum. Bence de
Kendimi cok kotu hissediyorum
Bende sabahtan beri çok kötüyüm :( elimden hiçbir şey gelmemesi beni üzüyor :(
Soyleyecek birsey bulamiyorum
Kelimelerin kifayetsiz kaldığı duruma geldik :(
Maalesef
Onlarıda o deliğe sokmak lazım bi daha yapıyor mu gör. Gerçi böyle bişey yapanın beyin sağlığıni sorgulamak lazım kesin bir yerde kıtlık vardır. Ondan anlamazda😒
Küçücük 15 16 yaşındaki çocuklar daha öncede sosyal medya fenomenlerinin evine sahte ihbar gönderiyordu mernis bilgilerini ele geçiripte yapıyor tabi.
Orada can çekişen bir umut bekleyen insanlar ile dalga geçmek hiç bir dine kitaba insanlıga sığmaz bu kişilerin bulunup en ağır şekilde cezalandirilmali
Millet sürekli aşağılıyor ama şu Jahrein denen tombul sinirli herif dışında, ülkede iyice nüvelenmiş bu terbiyesiz aşağılık bok sineği sürüsüyle uğraşan, onlara dikkat çeken insan yok
Hepsine en az 3'er yıl hapis artı ömür boyu intrernete erişim yasağı verilsin hatta Türk vatandaşlığından çıkarılsınlar akıları başlarına gelir ş**efsizin çocukları k*hpenin d*lleri..
Discordta ilk defa olan bişey değil bu tür şeyler. Discord bu tür birey yuvası gibi. Daha önce de çeşitli gruplar discordda insanları dolandırıp, küçük kızlara zorla foto atması için şantaj gibi bir çok şey yapmıştı.
V*eledlerin yuvası
🥺😣
0rospu evladi onlar, analari dogurmamis scmis. En agir cezayi almalari dilegiyle ve daha beterini yasamalari dilegiyle.
Söylediğiniz her şeye katılıyorum
İnsaların acılarıyla çaresizlikleriyle dalga geçecek kadar kişiliksiz varlıklar sadece bu kadar diyorum.
Evet kesinlikle yaptırım uygulanıp çaydırıcı ceza verilsin ki daha yapmaya cesaret bile edemesin kişi
Ay gördüm o orsp çocuklarının Allah bildiği gibi yapsın elime geçirşem ölmeleri için yalvaracak derecede işkence yaparım
bu kardeşim. larının adresini verin bana ben hallederim
Discord sunucusu bile bilinmiyor
o zaman bilişim şube bulur onları
Umarım gereği yapılır
yapılmazsa diye garrantiye alalım beddua edelim, inşallah aynı şey başlarına gelir diyelim ve onlarla böyle alay ederler
İnşallah
işte bu kadar
Çok ama çok ağır ceza almalarını diliyorum.. allahım içimde kazan kaynadı resmen ama sakin olacağım. Bu insanlara gerçekten çok ciddi cezalar gelmeli
umarım iyi bir ceza alırlar. Allah'ın adaleti şaşmaz
discord kullananlar cok serefsiz insanlardir bende kullaniyorum hani ama arkadaslarlarim ile oyuna girmek icin kullanirim ama farkli niyette kullanan cok fazla insanlar var dc de aradigin hersey var ve polis onlari bulmakta cok zorlanir hatta bulamaz bile
:(
Rabbim aynı çaresizliği bir daha yaşatmasın. Geçmiş olsun Kahramanmaraş, Geçmiş olsun Gaziantep
Depremden zarar gören tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum🤲🏻🤲🏻🙏🏻
İnşallah Amin
Allah işte , o bizi uyarırken insanlar hala ne yapıyo yakındır kıyamet o yüce orbccklarina gelirsekde idam edilseler hakdır ya adam enkaz altında korkuyla can çekişerek hayata tutunmaya calisirken bibumut kurtarici tekefon beklerken böyke bir hsreketle telefonun şarjini yemek umut yemek allahlarindan bulsunlar ne diyelim
Kesinlikle Allahlarından bulsunlar 😠
Böyle mikroplar her zaman bulunur. Yazıklar olsun...
Bu ülkedeki en büyük taraftar grubu fırsatcılılık
Gözaltına alinmislar. Ne kadar ahlaksız şerefsiz bunlar
Ne kadar iğrenç insanlar var ya bunlarda hiç mi vicdan yok 😬😬😬
Şeref yoksunu p*ç bunların çoğalmaması için önlem almak lazım.
Yuh artık, tabi ki de yaptırım uygulamalı. Ceza almalılar. Bunlar nasıl vicdan
Yorumsuz ne denir ki insanlar böyle patavatsız işte
Bu kadar kötü olunabileceğine inanamıyorum. Aklım, ruhum almıyor.. Kabul edemiyorum böyle bir kötülüğü
Bende başta inanamadım. Ya bu kadarı şeytanın aklına gelmez😠
Adli vakanın alabileceği en ağır cezayı almaları gerek.
Kesinlikle
Gordum onu sanirim. Ayyildiz Tim de paylasmisti oyle bir sey cunku, bulurlar onlar cezalarini da keserler…
Vicdansızlar
Tweeterda da aynı şekilde sahte yardim edin enkaz altındayım. paylasimlari yapılmış
Ya biz nasıl bir millete dönüştük 😠
Böyle insanların anasını mahkumlara vereceksin izleteceksin sonra da enkazın altında gönüllü çalıştıracaksın
2006 doğumlu mal bir çocuk çok üstünde durulacak bişey değil
Çocuk olması yaptığı şeyi hafifletmez maalesef.
Böyle şeylerle eğlenen insan net ruh hastasıdır
Gerçekten yaa 😠 Şeytanın aklına gelmez
Depremde böyle insan ölmeli bizim saf masum yavruvaklarımız değilim!
Değil*
Bence de ama biz seçemiyoruz
Bunlar belirli ise ifşa edilip orada mağdur olanlara resimleri dagitilsin.
Maalesef belirli değil
Laf etmeye değmez o yaratıklara, hapis cezası olmalı ama bu ülkede her suç ödüllendirilir.
Maalesef öyle :(
Numaralarını nasıl öğrenmişler? Asıl bu soruya cevap bulmak lazım
Twitter da enkaz altında kaldığını numarası ile paylaşmış olabilir 🤔
Evet haklısınız
Bunlara insan diyenin arvadını S2m
Kedi köpek mamalarında kullansınlar bunları
Sakarya'dan varsa aralarında yazın indirelim.
Haklarında bilgi sahibi değilim
İbreti alem için idam edilmeliler
Doğru söylüyorsun yoksa sonu gelmez
Savunma hakkı verilmeden suçunuz bu cezası da idam deyio asmak lazım bir de fırsattan istifade fiyatları yükseltenler ve yağma ve hırsızlık yapanlar da dahil.
Aynen zaten savunması net bu olur şaka yaptık affedin. Evet onlarda her kötü olayda aynı şeyler yaşanıyor
Meydanlarda bütün ülkeye canlı yayın yaparak idam edilirlerse kimse cesaret edemez artık
Evet çünkü herkes sonunun nasıl olacağını bilir
allahın ergenleri işte.
Zeka seviyeleri belli ediyor zaten
Her geçen gün biraz daha insanligimizi kaybediyoruz yaziklar olsun
Discord
Tiktok vb uygulamalar derhal kapatılmalı engellenmeli ülkede yasak hale gelmeli
Nasıl bir uç zihniyet diye düşündürüyor.
En ağır cezayı alsınlar
ahlaki değerlerden yoksun çoluk çocuk işte
Kesinlikle yapılmalı!
Hayatını siii ki... Yim ben o grubun
Bence bunları hapse atsınlar 6 yıl
Bence de hapse atılsınlar ama 6 yıl az gelir bunlara
Soru yanlış yapılmalı mı ne? Teröristlerle aynı kefeye koyacaksın
Şu an gözaltındalar.
Evet öyleymiş. Umarım hak ettikleri cezaları alırlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?