Kişilik & Karakter Bu çeteyle başım belada siz napardınız resimli? İriKöylüAdam Takip Et Xper 4 Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Beni görünce etrafımı sarıyorlar hani bizim tavuk ciğerimiz diyorlar😅 Bu çeteyle başım belada siz napardınız resimli? Cevapla Resim Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Severdim ben bunları 1 0 Yorumla
MekanınSahibiHande Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Mama verip Oynuyorum ben onlarla , ipi götürüyorum yorulup oturuyorlar en sonunda 😄 1 1 Yorumla İriKöylüAdam 1 yıl Hahha ne güzel 😅 Yorumla
u Bihteeerrr Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı. Çok şekerler mama alıp sevin 🌺 1 6 Yorumla İriKöylüAdam 1 yıl Alıyorum Yorumla u Bihteeerrr 1 yıl Çok güzel o zaman. 🐈 Yorumla İriKöylüAdam 1 yıl Tavuk ciğeri alıyorum Yorumla u Bihteeerrr 1 yıl Onlar adına çok teşekkür ederim, çok güzel bir şey yapıyorsunuz bunun mükafatını alacağınızdan kuşkum yok 🙌 Yorumla İriKöylüAdam 1 yıl Teşekkür ederim karşılık beklemiyom aç garipler kıyamıyom Yorumla u Bihteeerrr 1 yıl Zaten koşulsuz yapılır ancak karşılıksız kalmıyor o iyilikler ⭐ Yorumla
Glee-Somebody Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Çok güzeller abisi bir ciğer al bunlara 🤣 1 2 Yorumla İriKöylüAdam 1 yıl Alıyom zaten 😅 Yorumla Glee-Somebody 1 yıl İyi iyi 🙂 Yorumla
xzywomen Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 94% 1 yıl Çok tatlislar 1 1 Yorumla İriKöylüAdam 1 yıl Daha yeni saldırdılar 😅 Yorumla
Yer_Altından_Notlar_ Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Kim bunlar ya 🥰 1 1 Yorumla İriKöylüAdam 1 yıl Benim kankiler 😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Severdim ben bunları
Mama verip Oynuyorum ben onlarla , ipi götürüyorum yorulup oturuyorlar en sonunda 😄
Hahha ne güzel 😅
Çok şekerler mama alıp sevin 🌺
Alıyorum
Çok güzel o zaman. 🐈
Tavuk ciğeri alıyorum
Onlar adına çok teşekkür ederim, çok güzel bir şey yapıyorsunuz bunun mükafatını alacağınızdan kuşkum yok 🙌
Teşekkür ederim karşılık beklemiyom aç garipler kıyamıyom
Zaten koşulsuz yapılır ancak karşılıksız kalmıyor o iyilikler ⭐
Çok güzeller abisi bir ciğer al bunlara 🤣
Alıyom zaten 😅
İyi iyi 🙂
Çok tatlislar
Daha yeni saldırdılar 😅
Kim bunlar ya 🥰
Benim kankiler 😅
Karşı cete kurardım :)