Arkadaşım öyle dedi ama emin olamadım.
Evet aşırı fako
Hayır bence samsung da normal
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Arkadaşım öyle dedi ama emin olamadım.
Koşa koşa bir İPhone 16 pro max almalısınız böylelikle zengin görüneceksiniz. İnsanlar ne de olsa 5 maaş ile aldığınızı görmez, elinizdeki iPhone bakar. Genellikle bu tür davranışı sergileyen insanların %90 fakir olup, %10 kesimi zengin etmek için çalışır. Arkadaşınıza şiddetli tavsiye edebilirim, stoklarda ürün azalması bile var. Titanyum modeline baktım ve 1 TB 120 bin TL civarı görünüyor. Tr asgari ücretlinin 7 maaşına tekabül ediyor, 4 bin USD denk geliyor. Bu arada kampanyalar var, eskisini kapında alıyorlar ve yenisinde sana indirim yapıyorlar. Örneğin; şu an elimde iPhone 7 Plus 128 GB modeli var, yaklaşık 7 yıldır kullanıyorum. Verdikleri fiyat 1.750 TL civarı ve İPhone 16 Pro Max alırsam, %1.5 indirim kazanmış olacağım. Bu yazdıklarımın içeriğinde hem ironi var hem germek. Seçim yapmak senin elinde, koş al hemen fakir olmamalısın, sen bir iPhone alamayacak kadar fakir olamazsın.
Tatlı profil resmi ama cevabın dolanbaçlılığı -20000 aura puanı haberin olsun
Hayır canım ne alakası var, iş yaptığımız bi adam vardı ultra zengin bak otelden tut kapalı otoparka, çiftliklerden tut bir sürü eve gayrimenkule kadar zengin bi adam çok mütevaziydi android telefon whatsapp bile yok rehberde 5 kişi kayıtlıydı o kadar diyim, yani telefonun zenginlik ve ya fakirlikle alakası yok bence ben düne kadar a31 kullanıyordum şimdi s24plus ee iphone ile aynı para ama belirli bi alışılmışlık var tabi :)
yani bunca laf diyorsun sonuç = fakirsin
Fakirliği telefona göre mi değerlendiriyoruz? :)
araban varsa arabana göre de değerlendirebiliriz :)
Haha o da yok ya 😅😅
Haydaa
Fakirmişim ya 😂
Aynı fikirde olabilmemize sevindim
Sen zengin misin peki?
Alıp kullanmayanlara ne demeli
Geçen kuyruğa girenlerden birisi yapay zekasını merak ediyorum onun için geldim dedi ama söyleyiş şekli bile yapay zekadan anlamadığını gösteriyordu.
Yapay zeka özelliği için iphone 16 almak istemekte bir garip param var alıyorum demiyorlarda bahane uyduruyorlar.
Kısaca kullanmayı bilmeden alan çok
Yapay zeka seven/kullanan biri = mega angut
Evlenmek için paraya bakanı anlarım da sevgili olmak için paraya bakanı anlamıyorum. Karşındaki insanın parasından sanane sen para kazanamıyor musun diyesim geliyor. İPhone alabilmekle sevgililik arasındaki alaka ne anlamadım.
Markaya özel bu kadar takıntı olunması da korkunç. Popüler kültür güzel köleleştirmiş insanları aferin popüler kültüre👌
Fakir sevgili alarmları ötüyor şu an bilmem farkında mısın
Anlamadım?
Cevap
59Cevap
Telefon modeline göre bir insanın fakir ya da zengin olduğu anlaşılmaz. Sıradan bir işte çalışıp, sırf insanlara hava olsun diye taksitle borca girerek iPhone alanlar da var; zengin olup iPhone tercih etmeyenler de. Bu tür somut şeylere önem vermek yerine, karaktere önem vermek daha iyidir. İphone olan insanların da kadınlara neler yaptığını çok yakın bir zamanda gördük...
Kafa kestiler 🤯🤯🤯
İPhone telefonlarda taksit olmuyor yalnız 😘
@bilinmezbirhaldeyim banka kredisi? Y if ya ne canım
Canım= sala__ksiniz jcjcjcjxjjx
Ssvmiyorum o telefonu karisik geliyor bana o nedenle kullanmiyorum cok şükür maddi olarak alabilirim... bırakalim bu hava civa islerini artik ya yok pahali araba telefon vs. birini paranla etkilemeye calisirsan o kisi sana degil parana gelir... bu gibi seyleri aşamayan insanların acinası halleri..
Senle iphoneun olsa da çıkılmaz bence ama neyse
Haklisin izin vermem zaten telefona arabaya tav olan bir kizi yakinimda ki yok zaten rabbim uzak eylesin 🙏
Sevgili, iphone, fako alakasızlıklar güldürdü😂😂😂
Arkadaşının ilişkiler için büyümesi şart daha olgunlaşması dahasıyla😂
İsterse tüm iphoneları alıp onun deyimiyle zengo olsa sadakatsiz olduktan sonra neye yarar. İphonelu zengo:D
N alaka zenginlik telefonami bakıyor kendinize gelin kızlar çok düştünüz biraz da aklına falan baksanız hani telefonuna arabasına malına mülküne cebine hawasina bakmayı değilde aklı dengesi yerinde mi guwene bilir miyim bir kadın bence erkege sadece guwenip guwene memesine bakmalı gerisi hepsi gelir zaten guwen aslında sadece başka kadına bakarmi beni aldatirmi düşüncesi değil her konuda guwen duymalı bu bize bana çocuklarimiza baka bilirmi bizi sewip koruyabilir mi Bir erkeğe guwenmek kadar güzel bir şey daha Yok bence çünkü yanında olecegini bildiğin halde ona koruyabilir düşüncesi çok güzel değil mi bir erkek güçlü olmalı cesur olmalı çalışkan olmali akıllı olmalı merhametli olmali bana göre guwen önemli gerisi boş aldatirmi bilmem başka kadına bakarmi bu erkeğin doğasında War başka kadın dikkatini cekmezse ilgi duymazsa sende ilgisini çekmez sin sanada ilgi duymaz bırakın bence erkeklerin yakasını guwenip guwenmiceginize bakin bence
Hedef demografin sadece gösteriş peşinde olan ergen veletlerse o zaman evet doğru, çok FAKO.
Ama eğer düzgün birisini arıyorsan ilk bakacağı şey de son bakacağı şey de değil kullandığın telefon.
Kuzenlerim iphone kullanıyor çocuklar benden bin kat fakir. Hayır fakir olsan ne yazar. Zenginliğinle mi değerin anlaşılıyor?
1k dolara yaklaşan bir telefon bu ülkede zenginlik göstergesi olarak algılanıyorsa çok büyük sıkıntı var demektir. Enflasyon, katların âmını yalamış vergiler (faiz) zenginliğin göstergesi değildir. Sunulan sayıya değil, birim değerine bakın âmınakoyim
Ama öyle olunca karşı cinsle sevgili olmuyosun ki,
burada sevgili sıfatında ki iphoneyi yanında gezdiren şahıs
yalnızca iki ayaklı taşıyıcı görevi yapıyor.
O iki ayaklı taşıyıcı da karşı tarafın gözünde
kendini bulunmaz hint kumaşı zannediyor 😂
Şimdikilerin zihniyeti ancak bu kadar işliyor işte
yazık yani gerçekten çok yazık üzücü bir durum❗
bir elin parmaklarını geçecek kadar evim ve arsam var babam sağolsun. Ama telefonum Xiaomi. Siz iPhone'u olan erkeklerle 1 hafta para biriktirip Starbucksa kahve içmeye giderken ben köye yaptığımız villanın betonu catlamasin diye sulamaya gidiyorum. Rojbaş Heval
Arkadaşın 10 yaşındaysa sen de 12 olmalısın. Konuşmaya bak 🤣 ulan yeminle çok masum geldi. Ben fake değilim tamam mı'lı yıllara döndüm. 🤣
Senin hiç sevgilin olmamış o kadar belli ki
Sus kız ulu orta yerde de böyle söylenmez. 🥹
Diyor ki parası olanla sevgili olurum benim için para ön planda demiş şair 🤣 ahir zaman gençleri
@KisacaHido10 anladım onu. 🤣 O kadar da kafasız mı görünüyom. Hem sevgilisiz hem kafasız hüüüüğğğ
ben demedim vallahi senin sözlerin bunlar
Estağfurullah sevgilim olamayabilir ama kafam var çok şükür 🤣
@KisacaHido10 ya ben kendime diyom. 🤣🤣
Beynim yandı,🤦🏻 dur üstüme aldındım gereksiz yere
@KisacaHido10 🤣🤣🤣
Siz çıksanıza hem samsung telefonlarınızla mesajlaşırsınız dikkat cebinizde patlamasın ucuz batarya
Nerye çıkıyoz.
🤔 birisi şuna zenginliğin sadece telefonla olmadığını öğretsin adamın cebinde iPhone'u var gidip metroyla eve dönüyor gidip sevgilisini metro veya otobüs ile gezdiriyor skdkdkek😏
Iphone normalde de ucuz bir telefon zaten yurtdışında. Sınırı geçince iPhone'lu insan fakir, türkiye sınırında kalınca iphonulu insan zengin mi oluyor. Milletikerizliyor. Sen iphonulu adam bul altına alıp s*kmedigine şükret ahahhahahhahhsh
@KisacaHido10 adamın cebinde ayfonu var. Taksitle alabiliyo. Yanında da marka hastası kadınlar var. Hayata bak çok iyi 🤣
Öyle kadınlar tam bir para avcısııı senin paranı senden daha fazla yerr smdkdk
@KisacaHido10 benim paramı niye benden daha fazla yiyolar olm. 🤣
Genelde enayi erkekler oluyor böyle hatta onlara bir şey canım diyorlar öyle kişilerin parasını yiyorlar
Para benimse ben yerim sadece başkasına yedirtmem he şöyle olur cafe de çay may içeriz ben veririm parasını benden yana helal olsun hayır yerine geçer seveba gireriz
@KisacaHido10 sevabına dedi. Hido. Bari öksüz yetim sevindir ulan dabıl sevap olsun.
🤔 hmm kulağa hoş geliyor güzel fikir
Ama iyiliğin gizlisi makbuldür
Bu gidişle cennetliğiz evvel Allah amin yarabbi şükür
@KisacaHido10 sorudan zaten böyle ayrılmayanı dövüyolardı 🤣🤣
Skskskk iyi yırttık çaktırma sakın arkana bakma kaç hemen
@KisacaHido10 kaçmam ben arkama dönerek geri geri yürürüm. Öyle de bi şeyim ulan
Valla kusura bakmada erkekliğin %90 ı kaçmaktır 😅
@KisacaHido10 yiğitlik bele bi şey değildir der bahsi kaparım Melo kaçar.
Sevgili yapmayı marifet sanan kezban kızlarımız yüzünden erkeklerinde g*tleri arsa çıktı Allah akıl fikir versin
Öff beyler hayat sizden ibaret degil. Arkasına bakmadan kaçanın suratına bir daha bakılmaz zaten. Hayat sadece Türk erkeklerinden ibaret değil. Sizin genetiğiniz böyle xnxnxjjxjxjxjjxjxxhjxjxjxjxjxbxuis
Sksks doğru diyorsun at gözlüklerini çıkardığın zaman etrafındakileride görebilirsin
@KisacaHido10 at gözlüğü muuu Sen bana nasıl at dersinn yaaa. Atın gözlerine takılan gözlükten bahsediyorsun dimi? 🐴🐎
Allah'ım çıldırıcam ya
E dememişler mi tay gibi kadın diye skdmdkd
@KisacaHido10 Ben onu gelin evinden calmistim. Ama bu versiyon çok hoşuma gitti 🥰
Teşekkür ederim ☺️🥰
Sorunun iq seviyesi tek haneli, ciddiye alıp cevaplayanlar da ayrı komik.
@nehirolabilir ay bize tek haneli küfür eddin şu an uyur ayak kalbim acıdı. 🤣
@melankolikmelaike senle daha önce de tartısmıstık, bulundugun soru ve cevaplar sasirtmadi :d
@nehirolabilir ben hatırlamıyom nehircim. Neyseki sen de bu soruda geziyon. Aynı dilden konuşuyoz. 🤣🤣🤣
@melankolikmelaike profilinin garipliğinden hatırladım canim sevdigimden degil, ben ciddiye alip yazanlara gülmwk icin geldim
İkinizde eşitsiniz işte daha neyine çekemiyorsunuz birbirinizi
@nehirolabilir nehircim bence sen beni içten içe seviyosun. 🤣 O kadar cevap arasından beni seçmenin başka açıklaması varsa diğerleri bahanedir.
@KisacaHido10 iq açısından eşit değiliz mgçdmcçdmöcmd
@melankolikmelaike yok, günahimi vermem sana.
@nehirolabilir ulen keyifli olmasam bi de az yaşın büyük olsaydı, içinden geçerdim nehircim de büyüklük yapıcam. 🤣 Randomu görünce tartışasım kaçtı. 😌
@nehirolabilir günahını kim niye alsın ula. 🤣
@melankolikmelaike ahahahhdhahsjahs tamam abla sensin
Buralar karışacak vaziyet alın !!
@nehirolabilir ula nehircim sakin ol ve hadi uykuya bakim. 😌
@KisacaHido10 aradan çekil ve yorum yapma mümkünse
@melankolikmelaike iki üc tane kelime ögrenmis ögçrövçmsövödşvöeşvö
@nehirolabilir yok be karışmaz. Ben tatlı modumdayım. Tatlış tatlış atışıyoz. Sorun değil. Ben neler gördüm neler. Nehircimden bi pok olmaz. 😌
@nehirolabilir sana bu kadarcık kelime ile derdimi anlatabliyom ya ona bak sen. 🤪
@melankolikmelaike gram komik değilsin ablacim
@nehirolabilir komik olmak gibi bi amacım olduğunu şimdi senden öğreniyom. Bu sonda attığım gülücük emojisi de güldüğümden. Sen gül diye değil. Bana ne senin gülüşünden. 🤣
@melankolikmelaike ahahaha
Iphone zenginlik açısından belirleyici bir faktör olamaz. Çnkü Türkiye'nin%80'i krediyle alıyor. Poposuna giymeye don yok ama iphonum olsun kafası. Sorsan araba, ev, is, eğitim, yatirim yok ama iphone oyüzden kendi milletimi bu konuda çok lincliyorum. 🤣🤣🤣
3 sene önce birkaç aylık ilişkim vardı o dönemde mezun olmuştum ve işe girmiştim 6 ay sonra da şirket bana araba vermişti sevgilimin de hal ve hareketlerinde değişme meydana geldi kendini daha lüks önemli göstermeye başladı arabam ile onu bıraktırmamı filan istiyordu sonra benden iphone 13 istemişti almamıştım kendi telefonu da samsung'tu ülkede maalesef iphone IQ turnusolu oldu
Ne alakası var benim de telefon iPhone değil hiç merakım da olmadı nedense kendini geliştirmiş kaliteli insanların elinde öyle lüks telefonlar görmem nerde hava atayım herkes beni konussun diyen insanların işleri bunlar her yeni model çıkınca alıyorlar ama altlarında arabaları dahi yok kirada oturuyorlar bunu aşağılamak için söylemiyorum fakat önceligim hiç bir zaman telefon olmamıştır alo diyor mu sosyal medyaya giriyor mu tamam ben mi eski kafalıyım
Eşim iPhone 16 almıyor, boşanmalı mıyım? ↗
Haklı ben boşanıyorum
Evlenmeseydin
Tamam abi
Sizin mantığınızdaki insanlar ne diye evleniyosa.
İphone al da yalnız yaşa bari başkasını üzemezsin en azından
Abi tamam
Tamam teyze.
Kocayı boşayacağım seni alayım mı
Rüyanda
Gerçek
Tabi kesin
Tamam emir bey
Kocan seni beğeniyor muydu acaba.
Deli okuyordu
Neyine acaba.
Her yerimi
İyi
Hiç etkilenmedim
Yorumundan.
Temem
Saçların da kısadır senin.
Niye
Ne demek niye.
Saç ne alaka
Bilmem salladım.
Sana buradan bi sallarım
Peki. İyi günler dilerim.
İyi günler
hayır iPhone alamamanın sevgili olmakla ve fakir ya da zengin olmakla alakası yoktur ayfondan daha pahalı telefonlar vardır Mesala Samsung galaksy S24 en pahalı ve amiral gemisi telefondur ayfonu ikiye böler fiyatı da 55.000 lira
Bunu da ilk defa duyuyorum iPhone fakirlik veya zenginlik göstergesi değil ki 😆 günümüzde gelir düzeyi fark etmeksizin gidip illa alınıyor yani öğrenci işçi iş insanı vs fark etmiyor
Senin var mı peki Subarusti?
İyi tamam sen yine kurtardın bir şekilde fakir sayılmazsın
Bence biraz fazla yakışıklısın bunun için ve iphone 12 de ucuz bir şey değil
haydaa iltifat da edilmiyor neyse gelecekte daha yüksek özgüven dilerim umarım kendini sevmeyi öğrenebilirsin
Erkekler size tavsiyem böyle kadınlardan uzak durun. Bunun gibi tipler bi araba uğruna o kişinin altına yatmayı bile göze alan kişiler. Maksat zengin olsun İphone olsun yetiyor bunun gibilere. Nasıl şımarık yetiştirildiyse artık
Uzak duruyoruz zaten böyle insanları kim napsın
@EmirhanBey33 dur zaten boşversene kendi adıma utanıyorum bunlardan
Bence bu düşünce daha fakirce. Kıyafet, telefon, giydiği ayakkabı fakirlik ya da zenginlik göstergesi olamaz. Güzel ahlak, bilgi birikimi ve karakter en değerli olan zenginlik.
Zaten iphone olmayanla ne iş olacak ve iphonesi olan samsung kullananla veya başka model telefonu olanla sevgili olması doğru değil uyumsuzluk olur anlaşamazlar
Saçmalık bir kere gerçekten zengin olan biri bu yarışlara girmiyor fakir olan insanlar buna giriyor o telefonu 20 tane borçla alıyor bide hava atıyor paspam.
Son model iphone almak yerine arsa alan adam ile asgari ücret alıp onunla 24 taksitle iphone alan adam 10 yıl sonra çok farklı konumlarda olacaklar
İPhone'u olmayan erkolar kapatılsın 😂😂😂
Şaka lan şaka (bu ironiden anlamayan mallar için yapılmış bir açıklamadır, mal değilseniz dikkate almayınız.)
Ya cidden telefon markasına göre flört seçen arkadaşım var birini beğendiğimde saçmalama bununla mı konuşacaksın Android kullanıyor diyor ahahahha yav ben dee Android kullanıyorum ben deeee
Ne alaka ya sjdkd insanların şöyle saçma şeyleri statür göstergesi olarak görmedi ve buna göre hayatlarına insan almaları çok apt*lca
Doğru ama olmayan kedi ciğere de pis demesi gibi bir durum
iPhone alabildiği hâlde almıyorsa tercihi Android olduğu içindir. Almak isteyip alamıyorsa fakodur, evet.
iPhone telefonu eskiden birinin elinde görünce wow derdim şu an demiyorum cunku iphone ile zenginlik olculmez. Babam sirket sahibi kacak redmi kullaniyor djhdahH. Bendede iphone var elde var 0
Sanki biraz küçük bir şirketin sahibiymiş gibi yorumladım kanka
Ne alaka ya 4 arabasi var ama telefona elektronik şeylere para harcamak istemiyo tercih meselesi
Anladım ama onun zaten sevgiliye de ihtiyacı da yoktur ki
Sevgiliyle iPhonenin ne ilgisi var knka samsung kullanan arkadasimin benden cok sevgilisi olmustır djxjsnx
Ama kalitesi de önemli
Kalite sadece iPhone ile olmaz ben daha çok altındaki arabaya bakarım☺️
Çok da farklı değiliz birbirimizden
Canım arabamı nerden biliyorsun💋
Ben acikcasi cikmazdim ama bi kahve icip sohbetine bakilir
Doğru dedin
bence evet iphone'u olmayan biraz daha çalışıp öyle sevgili yapabilir
Katılıyorum zaten gerekirse ikibci bir işe girilmeli bu ekonomide
Ben mesela zengin değilim ama 14 pro Max kullanıyorum ama kuzenımın babasının yatları katları var çocuk Samsung kullanıyor yani bunun tel markasıyla alakasi yok ısterse yüz tane alır ama önceliği başka şeyler almak ıste kanka
Bu nasıl bir bakış açısı herkes ıphone kullanmak almak zorunda mı neden küresel teknoloji de köle zihneyeti olalım?
Alamayanla, alabilecekken almayan birbirinden ayırdedilmeli. Biri fakirlik diğeri tercih oluyor
Sevgili yapma kriteri iPhone alabilen biri olan bir kadın hakkında çok da yorum yapmaya gerek duymuyorum..
Ya insanı para için değerlendiren kişilere yani erkek olursa jigolo kadın olursa hayat kadını falan deniyor ya bence durum çok farklı değil Yani bunu şu kadar parası Yoksa evlenilmez demek bana parayı veren her şeyi satın alır demekle aynı mantık
Zenginim ama Iphone kullanmıyorum hatta mevcut telefonum 6 senelik. Siz zenginlerin gereksiz şeylere para verdiklerini mi sanıyorsunuz :)
Düz mantıkla evet ama benim param istesem alırım ama o paraya Just dışı geziyorum bence vision bu
Yahu iphone kullanmak çok gerekli mi ki samsung da işini görür zaten ıkiside akıllı telefon sonuçta..
İphone alamıyorsa tost makinesi kullansın dimi shhshshs
Yakışıklısın ama maalesef komik değilsin ama olsun
İsterseniz sevgiliniz için size iphone 6 tedariki yapabilirim 6 düşük derseniz 6s de olur
13'ten aşağıyla gelme sakın bana
neden parası çok olanla mı sevgili oluyor insanlar.
senle olmadıkları kesin
beni üzme bacım benim sevgilim 23 yaşında para ile de işi yok ben 43 yaşındayım
Dostum çocuğun yaşındaki insanla çıkıp internete de yazmazsın herkes kafayı yemiş
Arkadaşlar 12 yaş ortalama muhabbetleri ciddiye almayın
Bi sitedekiler cidden şaka mı bana mı öyle geliyor?
Iphone takıntısı tam bir varoşluk örneği. Aşkla ilişkiyle sıfır alakalı
Soruyu soranin iqsu tek haneli ahdhha
Paylaşımda anlatılan bakış açısına sahip olan, varoş semtlerden gelen kadınlar olduğunda ilişki çok zevkli oluyor. Bu şekilde üzerlerinden akan varoşluğu anladığımda aracı ıssız yere götürüp, yol ortasında onları bırakmak, parayla karakterlerini ezmek bir hayli hoşuma gidiyor!
Ezildikçe de daha fazla değer veriyorlar, varoşluktan kaynaklanan aşağılık komplekslerinden olsa gerek, bu nedenle söz konusu bakış açısına sahip olan kadınları insan yerine dahi koymamak gerek!
Sen gördüğüm en ezik insansın bu iğrenç cinsiyetçi incel fikirlerini alıp bir yerlerine sok ve topluma bir iyilik yapıp kendi hayatına son ver derim fetişlerini al başına çal
Yakında yol ortasında bırakılırsın, acımazlar! Ama yine de Iphone'u var!
Sen hasta ruhlu birisin ve bu yüzden hayatının sonuna kadar yalnız ve mutsuz kalacaksın koca ezik seni
Yazık! Bir Iphone'a bakar!
Kaybol ufaklık
Acınası!
İkile dedim haydi naş
Evde eski birşeyler var, hani ilgilenirsen, gel al!
Siteye girerken iq testi yapilsa iyi olacak sanirim. Sorunun mantik seviyesi magmada falan.
Şimdi almayanlar ile alamayanları ayırmak gerekir gereksiz görüp parasını ona bağlamayan bir tayfa da mevcut kendini farklı ve iyi hissetmek için i phone almaya gerek yok
Ay kendinden hesapla jdmdksmkd binbir taksitle iPhone alanlardan daha zenginim şahsen.
Bunlar nasıl sorular ya sorarken neyin kafasını yaşıyorsunuz 🙄
Bunu twitterda da gördüm tel markasına göre flört seçiyorlar aşırı saçma😂
Arkadaşının yaş 15 anlaşılan çünkü tartışmaya değer bir konu bile değil
iPhone alabilirim de bir telefona o kadar vermek çok akıl kârı gelmiyor
Ayfon alamıyorum çünkü zeka seviyem o kadar düşük değil.
ayfon değil o zaten sjsjsjjs
@ismimibosver090809 aaa hakikatten mi tüh bak nasıl yazım hatası yaparım çok üzüldüm şu an...
iphone hak etmiyormussun zaten
@ismimibosver090809 get the hell out my sight you piece of shit, dont you dare to give me advise with your small brain.
İki iphonu olanlar çok zengin oluyor ozaman 😂😂😂 alakaya bak ya
Bir şeyi telefon üzerinden değerlendirecek kadar ne yaşadınız
Kaçak redmi kullanıyorum ama hic bir erkek karsima cikipta senden sevgili olmaz demediler
Saçmalama be. İnsanları parasına göre değerlendiren paragöz bir kız daha.
Telefon bile statü belirliyor ülkede Türkiye'den bir sattlik uzaktayım burada 10 günlük calismakla alınan her sınıftan insanın ulaşabildiği bir teknoloji ülkemin hali zor
Hahaha çok komikmiş. iPhone alınca ne oluyor Allah aşkına yahu. Kızlar şaşırdınız mi. Sevgili demek bumudur. ?
askim linkedin kas demissin yorumda o is nasil oluyor bilgilendirir misin
CV'ni geciriyorsun oradan network ve iş başvurusu gibi düşün
daha cok mu kazaniliyor oradan is bulunca
Millete gösteriş yapmak için telefon alacak kadar fakir ezik ve slk değilim
tam parasız cevabı
Zannettiğinden çook varlıklıyım böyle şeylere ihtiyacım yok
telefonun ne marka
Mi 10 t ve iponeden çok daha mükemmel bir telefon
Kardeşim o da güzel telefon güle güle kullan :)
Tşkler
maaşım 17500 tl telefonum iphone 12, yani zengin miyim ben şimdi?
NASIL ALDIN O TELEFONU HEMEN SÖYLE
3 ay kenara para atılınca alınıyor anca :)
linkedin kas derim
denizlide linkedin işlemez gibi dsfkmds
tanışalım mı? fazlasıyla fedakar birisine benziyorsun :)
Ciddi misin :)
evet, baksana hemen link attın yardımcı olmayı seven birisin belli ki hayatında
Ben sağlık çalışanı çok severim
hastanede çalışıyorum ama sağlık çalışanı değilim desem :)
iphone taksit ile bile alınabilir Zenginlikle alakası yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?