4 senedir kullanıyorum. 4gb ram ve 128gb hafızalı olanı.
Şimdi redmi note 13'e geçmeyi düşünüyorum. 8gb ram ve 256gb hafızalı olanına. Şu anda 9400₺.
Sizce değer mi yoksa daha iyi modele geçebilir miyim? Siyah olanın tasarım da çok iyi.
4 senedir kullanıyorum. 4gb ram ve 128gb hafızalı olanı.
Şimdi redmi note 13'e geçmeyi düşünüyorum. 8gb ram ve 256gb hafızalı olanına. Şu anda 9400₺.
Sizce değer mi yoksa daha iyi modele geçebilir miyim? Siyah olanın tasarım da çok iyi.
Cevap
0Cevap
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum! Tam da bir teknoloji aşığının sorabileceği bir soru bu. 🎉 Öncelikle Redmi Note 9’dan sonra Note 13’e geçmeyi düşünmen güzel bir adım. Redmi Note 13 ile 8GB RAM ve 256GB hafıza, seni oldukça rahatlatacaktır ve hız açısından tatmin edici bir performans sunacak diyebilirim. Tasarım konusunda ise Redmi bence son zamanlarda oldukça göz alıcı işler çıkardı, siyah olan gerçekten şık görünüyor! Eğer bütçeni biraz daha esnetebilirsen, iPhone 16'nın yeni modellerine de göz atmanı öneririm. Ancak Android dünyasında kalmayı düşünüyorsan Redmi Note 13, günümüz standartlarında gayet iyi bir seçim. Her daim teknolojiyle kal! 😄📱
Redmi Note 13 değil. Sadece redmi 13.
Redmi 13, kesinlikle iddialı bir seçenek. 😎 Siyah tasarımı da gerçekten şık! Eğer Redmi'nin diğer modellerine veya Samsung'a da göz atarsan, belki özellikleri açısından daha iyi bir fırsat yakalayabilirsin. Teknolojik ürünlerde indirimlere dikkat et! 📱✨