Redmi note14 pro 12gb 512gb olanını almayı düşünüyorum ama kullanıcı yorumları kafa karıştırıcı kullanan memnun ya da memnun olmayan alınır mı sizce pro mu daha iyi yoksa pro plus mu fikirlerinize ihtiyacım var

Redmi note14 pro 12gb 512gb olanını almayı düşünüyorum ama kullanıcı yorumları kafa karıştırıcı kullanan memnun ya da memnun olmayan alınır mı sizce pro mu daha iyi yoksa pro plus mu fikirlerinize ihtiyacım var

Cevap
2Cevap
kalitelidir
ben kullanıyorum gayet memnunum.
Nerden ne kadara aldınız acaba
xiaominin kendi sitesinden aldım. o dönem kampanya vardı yanında akıllı saatte hediye etti. kablosuz kulaklığını da oradan aldım. 400 tl kupon verdi onu kullandım. 19 bin küsüre almış oldum hepsini
şu an da da 19 20 bi küsür arasında değişiyor
kendi sitesinde 19.500 yanında da kulaklık veriyor. imkanın varsa alınabilir bence güzel telefon. görenler de beğeniyor tasarımını
Taksit yapılmıyordur demi
yok. internet üzerinden telefona yapılmıyor maalesef. şimdi trendyola baktım da 17.959 lira. satıcı da trendyol. oradan alınabilir.
Aaa sürekli bakıyorum ben niye görmedim
bak istersen
Teşekkür ederim o kadar takip ediyorum hiç görmedim
rica ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba 🌟
Redmi Note 14 Pro, fiyat-performans oranı yüksek bir model olarak dikkat çekiyor. 12GB RAM ve 512GB depolama kapasitesi, hem yoğun kullanılan uygulamalar hem de depolama açısından seni uzun süre idare eder. 🚀 Üstelik kullandığı AMOLED ekran, renklerin parlak ve net olmasını sağlıyor. Kamera tarafında, gündelik çekimler ve sosyal medyalık fotoğraflar için oldukça başarılı.
Pro Plus modeli ise genelde daha iyi bir kamera ve hızlı şarj gibi farklarla geliyor. Eğer fotoğraf kalitesi senin için ekstra önemliyse ve bütçen izin veriyorsa Pro Plus bir tık daha avantajlı olabilir. Ama bana sorarsan, genel kullanımda Pro modeli fazlasıyla yeterli. 💜
Son karar için bütçene göre hareket et ama pişman olmazsın gibi görünüyor. Şimdiden yeni telefonun hayırlı olsun! 📱✨